Piedodiet, ja tēma liksies apnikusi, parasti nodomātu to pašu, ko jūs- ej tačupie ginekologa, bet situācija ir mazliet sarežģītāka.
Lietoju Evra kontracepsijas plāksterus, katru nedēlu nomana, viena nedēla brīva, kad mēnešreizes, vairāk kā pusgadu viss super, kā pēc pulksteņa. Tagad atbraucu atvaļinājumā un mēnešreizes sākās vienu nedļu ātrāk, nodomāju, nu nekas, no pārbrauciena, var mainīties, turpināju lietot plāksterus kā pierasts. Tagad sākās divas nedēlas ātrāk, man tāds šoks, jo nesaprotu, ko darīt, turpināt lieto plāksterus, kā visu laiku biju pieradusi, vai ņemt nost. Loģiski, ak jājautā savam ginekologam, bet man Latvijā nav sava ginekologa un savs ir tieši atvaļinājumā, lai varētu piezvanīt. Vai es varu pazvanīt kādam citam ginekologam un pajautāt, vai arī iet uz vizīti, bet tur rindā jāgaida nedēla, ko pa to laiku, staigāt ar plāksteri un mēnešreizēm? pēc divām nedēļām braucu atpakaļ.
sviest, varbbūt kādai ir kas tāds bijis un var, ko ieteikt, jo tagad esmu mazliet apmulsusi, it kā jau baigi krenķēties nevajag, bet nesaprotu, kā darīt ar plāksteri tagad, jo noņmšu, tad var vispār tos hormonus izčakarēt.
Paldies!