:(

Reitings 172
Reģ: 25.06.2011

Esmu diezgan viilusies kaadaa no Cosmo meiteneem.. bet nu tas taa.

Vot pasakiet,ja tu taisies iireet dziivokli ar kaadu nepaziistamu cilveeku kopaa,kaa tu vari buut drosh ka tas otrs cilveeks maksaas savu pusi,ka nebuus taa,ka mani izmet deelj taa otra cilveeka,jo viena tak netaisos maksaat..

Tikko sapratu ka shii cosmo meitene tiek likta aaraa no sava dziivoklja,bet epastaa bik uzkjeeraas,un kaads tad veel iemesls var buut,ja nemaksaa. Kaa lai uzticas shaadiem cilveekiem? Iireet kopaa ar kaadu tomeer tachu ir atbildiiba,ja viens nemaksaa,arii otrs ciesh.. Uhhh man gruuti.. :-D

10.08.2011 01:24 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Interesanti gan! Tu raksti - "kam tad es vel prasīšu, ja ne cosmo?" kas te kāds Dieva templis? Ja tev visi teiks - ej un dzīvo dzīvoklī, tu tiešām arī skriesi? Ja esi tik pieaugusi kā izsakies, tad attiecīgi arī dari! Tu nevari skraidīt apkārt kā vista ar nocirstu galvu un tad apvainoties, ka tev saka, ka esi maza vel! Manis pēc dzīvo kaut kartona kastē, goda vārds, tikai tad nežēlojies nākamajā diskusijā, ka tevi apkāsa, naudas nav, skolu gribu pamest utt! Es augstskolā arī dzīvoju kojās un esmu laimīga par to laiku, tas bija super un vidusskolā man katru dienu bija jābraukā ar autobusu no skolas uz mājām un atpakaļ! Takā nevajag liet gaužas asaras un teikt, ka tevi neviens nesaprot! Jā, es tevi nepazīstu un tavā istabā ar svecīti nestāvu, bet ne tev vienai ir grūti gājis, visi iet caur dažādiem sūdiem cauri un ir vel dzīvi! Vajag domāt laicīgi un sakārtot visu un tad var mētāties pa pasauli! Tu esi tik daudz ieplānojusi un gribi, nu prieks, bet nevajag sagrābties, ja nevari panest!
10.08.2011 14:14 |

Reitings 172
Laace- RPPV! :-)
dzastinJ- Nu,protams...Tu jau visu zini labaak :)))))
Es paluudzu,lai man IESAKA,nevis es uzreiz skrieshu. Ja tu nebuutu tik stulba un izlasiitu kaartiigi,varbuut arii saprastu. Un viss,pietiek,negribu vairs nekaadus paarmetumus dzirdeet.
10.08.2011 14:17 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
:-D nu tad lai veicas, gudrīte! :-D
10.08.2011 14:24 |

Reitings 23
Reģ: 09.08.2011
Varu tevi tikai atbalstit,jo man ari ir bijusi tada situacija,bet kad man bija kadi 20 gadi.
Man ari nebija izveles ar to dzivosanu,samekleju kopa dzivosanai cilvecinu-puisi))bija jau ari shaubas,ka vins nesamaksas to naudinu par dzivkli,taka vinam bija 18 gadi,stradaja tikai halturaas,bet maksaja))taka novelu tev sameklet forshu cilvecinu,kas ir gatavs kopa ar tevi iziret dzivokliti)ir ari varianti iziret istabinu(dzivokliti)ss.lv daudz variantu :-)
10.08.2011 14:29 |

Reitings 514
Reģ: 29.01.2009
Es Tev ieteiktu no sakuma padzivot kojas, jo tas ir forshi (l) Iepazisies ar istabas biedrenem un tad jau velak varbut ar kadu no vinam varesi iret kopa dzivokli.
Bez tam, tas skolas kojas ir normalas, nav ne pruskau, ne tarakanu :-D
10.08.2011 15:10 |

Reitings 262
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc Tu domā, ka ja meiteni liek ārā no dzīvokļa, viņa nemaksā? Ir taču vēl varianti - saimnieki nolēmuši dzīvoki pārdot. Pašiem uzradies kāds rada gabals, kas grib īrēt utt. Ne jau nemaksāšana ir vienīgais iemesls, kāpēc izlikt no dzīvokļa.
10.08.2011 15:30 |

Reitings 7
Reģ: 09.08.2011
tu minēji, ka es mierīgi, un tev vajag mācīties blah blhah..
es kad aizgaju uz kojam biju mazliet tāda ''traka'' bet tā kā viena no manām istbas biedrenēm nemitīgi mācijās, tad es sapratu, ka laikam ari man jāmācās.
Un tajā laikā man bij daudz labakas atzīmes nekā pamatskolā, jo mana istabas biedrene bija ļoti mērķtiecīga.. Viss labais man pielipa no viņas.
Kurš ir teicis, ka tas pats nevarētu atkārtoties tavā gadījumā?! tu daudz mācīsies un istabas biedrenei tas apniks, viņa ari saks macities- bus klusums, varesi kartigi izmācīties.
Nu man laikam bija tā laime, ka ar istabas biedrenem labi sadzīvojām, kad vajadzēja būt klusuma, tad tads bija.
Damn...
Kad dzīvosi pati, tad redzēsi kā būs.
Nemapēģināsi uz savas ādas-nezināsi.
Dzīvo riksējot; risks dzīvei piešķir asumu.
10.08.2011 16:37 |

Reitings 172
Shanik@ paldies :)

Hmm...Un kaa kojaas ir ar to zagshanu?
Un nav taa,ka tie kas tur jau dziivo kaadu laiku visu laiku naak uz juusu istabinju,nu taa,nereekjinoties ar to,ka varbuut tu negribi?
Biju dzirdeejusi par izurbinaatiem caurumiem dushas telpaas,utt.. :D
Un veel viens jaut. mani saliktu kopaa ar jaunajiem studentiem,kas shogad iestaajushies,vai var arii buut taa ka ar vecajiem un vinji visi jau sapazinushies?
10.08.2011 16:42 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
ejiet izgāzt savu žutli citur, un beidziet īdēt, ja taisa n-tās diskusijas dienā. nu un? tāpēc te arī ir sarunu forums, kur var uzdot visādus jautājumus, varbūt viņai tas ir svarīgi, kas jums grūti atbildēt, ja nav ko tad nesakiet neko un beidziet visu laiku pīkstēt, kāds atkal uztaisījis kārtējo tizlo diskusiju, un ko tad sēžat te?
10.08.2011 16:47 |

Reitings 172
agnesiite-pika beidzot,kaada kas saprot..Paldies!
Jo man tas tieshaam ir svariigi.
Gribu zinaat visus + un - lai nav taa,ka aizeju kaut kur un aplauzhos..
10.08.2011 17:06 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
saproti, kojās ir dažādi, katram ir sava pieredze - gan pozitīva, gan negatīva. te varam stāstīt savu pieredzi, bet tas nenozīmē, ka tev būs tāpat ;-) viss atkarīgs no meitenēm, kas būs kopā ar tevi vienā istabiņā. un kādi apstākļi, kā ar dušu.. sāc ar to, kurās kojās domā apmesties, jo visur nav vienādi
10.08.2011 17:12 |

Reitings 172
RPPV kojaas.
10.08.2011 17:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits