Es nesaku ka nebija mana vaina, protams, ka bija lietas, kas musu attiecibas saskobija, sadzive, ikdienas rutina, mazs berns un muzigais stress, tad vel krize tam visam pa virsu un voila - nonacam kur esam. Man vnk sap tas, ka pat vel atgriezoties pie manis, vins turpinaja komunikaciju ar vinu, dievs vien zina kadu, ja vina vinam sutija milas pilnas vestules ar skupstiem u.t.t.
Ja attiecibas ir izbeigtas, tad sieviete ta nedara, vina pat bija soka ka es vira varda pateicu vinai ka viss, esmu pie sievas atpakal, milu vinu, nu ibio, kas tur panesas par info plusmu. TA tas nenotiek, ja attiecibas ir izbeigtas, nenotiek, bet man tika teikts ka vinas ir izbeigtas, atkal meli. Meli, meli, meli.
Es spetu pienemt un samierinaties ar to, kas bija lidz tam, kad atkal sagajam kopa, bet kaut ka skebina ka vinu attiecibas nebija beigusas lidz ar momentu, kad vins izlema atgriezties pie manis.
Izrunaties, virs negrib par to runat, es vinam teicu, lai izstasta man vienreiz visu ka viss ir bijis, lai ir miers, vins nesaka, ta vieta mani moca mana iztele, kas ir bijis.
Bonusa ari vel tas fakts ka attiecibas nebija pabeigtas nu secinajumi pavisam tragiski.
Eh, izrunaties. Virs vel beigas apvainojas un uzmet lupu, tipa es vinu dikti apbizoju. Lienu pagatne, ja lienu, tapec ka vina nav nokartota, sakartota un izrunata. Un es vnk vairs nejutos drosa. nejau pec tiem notikumiem, kad uzzinaju ka virs man melo ari pec tam, kad atgriezas pie manis. nav drosibas un uztibas, es vnk atkal negribu atkal viena jauka diena uzzinat ka man atkal plaukst ragi, tas nav nekas jauks.
Attiecibas juk un bruk, ir diezgan smagi un loti sapigi.
Nav jau ta ka virs man baigais monstrs un es baiga dievgosnina. Virs, iespejams, bija tadu izveli izdarijis, lai aizmirstu mani, bet sapratis ka nelidz, bet es atkal nespeju samierinaties ar ko tadu, vel jo vairak, vira draugs man teica ko pavisam citu, ka vira un tas sievietes komunikacija un draudzigas attiecibas esot sakusas jau sen, pirms 2 gadiem jau, pat vairak. :D Virs to noliedz.
reizem vnk liekas ka visa mana dzive ir vieni lieli briesmigi meli. sapigi meli. reizem sezu un skatos uz viru un domaju - ka Tu man to vareji nodarit? Jo mes abi tur bijam, abi bijam musu attiecibu sliktajos punktos un ne es viena radiju problemas, abi bijam vienlidz labi, bet vins izlema veikt tik radikalu soli, tik sapigu man.