Grūtnieču izskats

Reitings 27
Reģ: 23.02.2009

Sveiciens visiem! Jau kādu laiku ar interesi vēroju grūtnieces un to izskatu. Diemžēl esmu redzējusi ļoti maz skaistu un koptu sieviešu, kas ir mātes cerībās Līdz ar to rodas jautājums-kas notiek sievietes galvā šajā periodā, kas liek aizmirst par dekoratīvo kosmētiku un smukām drēbēm un taml. lietām, lai patiktu gan sev, gan vīram un apkārtējiem.?! Daudzas no manām paziņām šajā īpašajā laikā pat skropstas vairs nekrāso. Nepārprotiet mani, es saprotu, ka grūtniecība var noritēt dažādi un negribu nevienu aizvainot, bet tas ko redzu, ir diezgan nomācoši.

09.08.2011 18:08 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
_Queen_ ar visām četrām tev piekrītu, vakar man atkal gadījās redzēt nesmuku gājienu,no jaunās māmuļas,sēž autobusā,blakus nosēdina mazu rupekli apmēram 2.gadīgu,kas visu laiku ņaud,čīkst,spiedz un rausta priekšā sēdošajai sievietei matus,spārda krēslu :-O,padomāju,labi ka sīkais viņai vēl neuzspļāva,tā sieviete protams aizrādīja,lai savalda bērnu,a ko jūs domājat viņa saņēma pretī?? Kaudzi lamu vārdu,pērmetumus,pamatīgu apkaunojumu, bet tā jaunā māmuļa ar lepnimu izkāpa no autobusa,pirms tam vēl tai otrai sievietei gar degunu nobraucot ar sīkā dupsi to turot savā klēpī,soryy,bet tas viss bija pretiigi,tieši no māmiņas puses. Jā un supervarone,tiko kā no autobsa tulīt smēķis zobos, še tev bija labā māmuļa :-D
11.08.2011 14:43 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Nav gan nācies sastapties, drīzāk ir vairāk nācies sastapties ar tādiem cilvēkiem, kuri tieši iedomājas, ka grūtnieces ir īpaši jāuzpasē, visu laiku plijās virsū: kā tu jūties? blah blah blah, zinu, ka daudzām tas nemaz nepatīk.

Varonis ir tēls, kurš dara lietas citu labā. Savā ziņā jau var uzskatīt māti par "varoni", rūpējās par latvijas tautas pieaugumu :-D
11.08.2011 14:47 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
man ir viena draudzene, kas tagad ir stāvoklī. viņa pati atzina, ka ir nedaudz nolaidusies. bet domāju, ka tas ir tikai pa māju.
viņai mājās ir jau viens bēbuks, kuram vairāk kā gads un ar viņu ir ko noņemties.
bet nu katrā ziņā, ne jau man spriest par citu izskatu. varu tikai noskatīties.
pati gan negribētu nolaisties grūstniecības periodā un, protams, pēc tam. par citiem/svešiem cilvēkiem man ir vienalga.
11.08.2011 14:49 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Kopš ikdienā braucu ar sabiedrisko transportu, mani aizvien biežāk pārsteidz bērnu visatļautība un māmulīšu pohujisms. Divas dienas atpakaļ braucu mājās - trolejbuss pārpildīts, vecīši stāv kājās, paelpot nav ar ko. Vietās, kas atzīmētas ar priekšrocību veciem un slimiem cilvēkiem, ievēlusies viena mamaša ar apmēram 3 gadus vecu bērneli. Bērnelis, protams, sēž atsevišķā vietā, nevis klēpī. Kad kāda sieviete aizrādīja, ka bērnu jāņem klēpī un jāpalaiž vecu cilvēku sēdēt, mamaša atbildēja, ka viņas meitiņai klēpī sēdēt nepatīk un arī ērti tas neesot. Tā i gribēju pateikt - ja nav ērti sēdēt, var arī pastāvēt kājās. Bet negribēju bojāt savu dienu, uzklausot lamuvārdus.
11.08.2011 14:49 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Viss ir saprotams,bērns ir bērns un tā ir pilnīgi cita pasaule,tomēr arī man,kad Ziemassvētkos saka,ka būs jāstrādā,jo kolēģei bērniņš mājās gaida,un sestdienās arī bērniņš mājās gaida,bērniņš,bērniņš,bērniņš,rodas sajūta - vai arī man vajag piedzemdēt un viss taps piedots?Mani taču arī mājās gaida,bet laikam,ja nav "bērniņa",tas neskaitās.
11.08.2011 14:50 |

Reitings 99
Te jau panesās par jauno māmiņu uzvedību, bet tēma laikam bija par grūtniecēm (t)

Par jaunajām māmiņām, nezinu, nav nācies tādas "briesmones" sastapt sabiedriskajo. Tādi "kadri" noteikti ir biežāk sastopami braucot ar 15.trolejbusu uz Ķengaragu :-D
11.08.2011 14:55 |

10 gadi
Reitings 60
Reģ: 07.07.2011
Perfect creature, nē, tādi kadri ir sastopami visur, pilnīgi piekrītu meitenēm. Ja par grūtniecēm viss ir saprotams, tad nu jaunās māmiņas reizēm uzvedas tā, ka visi cilvēki viņai par dzemdēšanau ir kko parādā.
11.08.2011 15:15 |

Reitings 811
Nu nezinu gan kā ir ar citām māmiņām, bet varu godīgi teikt, ka es nekādu medaļu vai aplausus negaidu! Protams, jūtos lepna, ka esmu māte un audzinu mazo, bet tas nekādi nemaina manas ikdienas darbības - varu mierīgi ar ratiem izlavierēt pa veikalu, ar mazo rokās pa māju staigāt un pa ielu pastaigāt! Nu nav tā traģēdija, vienīgais kādā ziņā es saprotu mazliet tās "čīkstošās" māmiņas, ka, piemēram, ar ratiem braucot ir grūtāk izgrozīties nekā ar kājām ejot, tas prasa vairāk vietas un man arī reizēm nedaudz dusmas ir, ja es grozos, lai tiktu liftā un kaut kādi sīkie mīcās man gar kājām, spraucās par katru cenu garām un nevar paiet malā! Jo man vienīgais par ko bail, lai kāds nejauši neuzskrien vai neiedunkā ar elkoni man bērnu! Bet tas tā, ne jau katru dienu viņi tur sēž un gaida! :-D Un lai cik arī tas neizklausītos banāli vai izskaistināti, man nevajag lai mani visi kaut kur laiž pa priekšu un es arī nevienam kāju priekšā nelieku! Es tāpat paspēju visur kur man vajag.
11.08.2011 15:23 |

Reitings 99
summer time
tad es laikam esju uz normālām vietām, ka tiešām neesmu sastapusi tādu eksemplārus ne uz ielas, ne arī bijuši paziņu vidū.
Būtu interesanti uzzināt kā uzvedīsieties jūs, kļūstot par māmiņām ;-)

11.08.2011 15:31 |

Reitings 2226
dzastinJ + TEV,tu esi malace (l)
perfect creature, no vēlu tev kādreiz sastapties ar tādām monstrēm :-D ,protams visas nav tādas ir arī foršas
11.08.2011 16:27 |

Reitings 811
Paldies! ;-) kaut kā jau visiem jāsadzīvo!
11.08.2011 16:29 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man gan paliek zeel skatiities, ja maminja vai tetis stav garas rindaas ar mazu bernu uz rokaam, tas tacu nav ne viegli , ne erti..vai sabiedriskajaa transportaa, kur tiktiko var pats nostaaveet kaajaas tev veel mazs bernins uz rokaam :-| un turpat sez skolniece, kura neiedomajas palaist apseesties. tas pats ir ar smagiem iepirkumu maisiem, reti kads palaidiis apsesties sievieti ar iepirkuma maisinju.
piekritu , ka dazas mates ir nekaunigas, un tadas es nekur pa prieksu nelaizu, bet ja normaals cilveeks gadaas , tad neredzu iemeslu palaist apseesties ..
11.08.2011 16:39 |

Reitings 8189
nepalaist apseesties
11.08.2011 16:40 |

Reitings 105
Reģ: 29.01.2009
Uz ielas redzēju Janu Duļevsku, kad viņa bija stāvoklī un, ziniet, viņa bija skaistākā grūtniece, kādu jebkad esmu redzējusi. Skaistā melnā, garā kleitā, viss izskats perfekts. Nu tāds, ka pašai bez maz gribas :-D
Tomēr man ir viena paziņa, kura, esot 7.mēnesī, izskatās galīgi garām, varbūt tāpēc, ka arī matus nesen nokrāsojusi, viņa tiešām izskatās pēc staigājoša laukakmeņa :-D
11.08.2011 16:41 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Sessilla
Nu tieši tāpēc es tās mātes nekad nelaižu sēsties :) Tāpēc, ka tad, kad man ir augsti papēži (ja kādai gribās iebilst- nav ko vilkt tik augstus, ka nostāvēt nevar, tad varu atbildēt- nav ko dzemdēt, ja pēc tam nevar ar bērnu nostāvēt :D ) vai smagi iepirkumu maisi, mani neviens neiedomājas palaist. Ja pieklājība, tad tai jābūt pret visiem nevis tikai pret izredzētajiem. Nav redzēts, ka kāda māte kādreiz uzceltu sava bērna pakaļu, lai palaistu kādu invalīdu.
11.08.2011 17:20 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es nesaprotu, kāpēc dažu labu te tā satrauc kā izksatās citas sievietes? Protams, es arī šad tad paskatos kā izskatās citi, un ir taču tikai patīkami, ka plusiņš ir manā labā, lai jau nekrāsojas un nekopjas! :-D
11.08.2011 17:27 |

Reitings 2226
hei atcerējos labu skatu autobusā,iekāpj māmiņa skuķi,apmēram 5.gadīgu,,nosēdina meiteni blakus krēslā,varēja tak ņemt šo klēpī,autobuss pilns stāvgrūdām,viņām blakus stāvēja tantuks kas vārgi turējās pie sava spieķīša. Gribējās jau pateikt,vai tiešām nevar to bērnu paņemt klēpī? (e),tantuks nostāvēja apmēram 40km kājās,bet šī sava bērna dirsu neacēla no krēsla (e)
11.08.2011 17:33 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Tikko atcerejos vienu gadījumu ko redzēja veikalā.
Māte ar savu kādu 2-3 gadus veco meitiņu stāvēja rindā, lai nopirktu kkādu konču bērnam, tās sieviete pilnā histērijā bļāva, kapēc tās pārdevējas nevar ātrāk strādāt, vnk nenormāla. Man palika kauns viņas vietā.
Nezinu, vai tas bērns viņu bija novedis, bet šitā uzvesties taču nevar, sevišķi jas Tev vēl miesīgs bērns blakus.
Par izskatu runājot - daudz kas ir atkarīgs no mīļotā - ja palīdz bērna pieskatīšanā, tad var saņemt sevi rokās, bet uzskatu, ka nav nekas baigi traģisks, ja sieviete staigā treniņbiksēs, izvedot savu mazo pastaigāties. :-)
11.08.2011 17:33 |

Reitings 8189
Elchaaaa, nav nekas traks , ja izved bernu pastaigaaties treninbiksees, bet svariigi ir kadas tas treninbikses ir. ir tacu arii gaumigas , dargas un forsas treninbikses ;-)
11.08.2011 18:07 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man šķiet,ka ja tu esi noņēmies ar to sīko,tev pie vienas vietas,kas mugurā,man pietiek pieskatīt 10h 5gadīgu bērnu un esmu gatava nošauties.
11.08.2011 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits