Mani nesatrauc grūtnieču izskats, bet gan jauno māmiņu uzvedība, es nezinu,ko viņas ir sadomājušās,bet visas kā viena laikam domā,ka ir izdarījušas kaut kādu pasaules brīnumu piedzemdējot un viņām visur ir priekšroka un ar citiem nav jārēķinās,jo viņas taču ir ar mazuļiem.
PILNĪGI PIEKRĪTU.
Sunce- augstāk minēta ir atbilde. esmu visādās pilsētās sastapusies ar grūtniecēm un tiešām lielai daļai no viņām galviņā ir mazliet sakāpis, jo laidušas pasaulē bērnu. pirmkārt, jau tas, ka egoistiski rīkojās un ejot pa trotuāru daža laba REDZ, ka aizmugurē kāds cits iet un iespējams apdzīs, bet viņas pat nepacenšās paiet malā un palaist citus gājējus garām. vienreiz pašai bija tā, ka gāju uz poliklīniku dikti slima un vajadzēja steidzami ģim. ārstes vizīti, es jau ceļos kājās, jo esmu nākamā.. pēkšņi ieskrien viena māmiņa un rupji man saka "a man ir bēbis, man priekšroka" šī iznāca ārā un tad atnāca vēl viena ar tādu pašu attieksmi un pēc kāda brīža , kad otra bija iekšā ar mazo, atnāca trešā un gaidīja ar savu draudzeni tik apsprieda "nu bet man jau vienalga, man ir mazais un es iešu pirmā" ... CŪCĪBA TĀ IR! negribu aizvainot visas jaunās māmiņas, bet nu, padomājiet par citiem cilvēkiem, mazuļa veselība ir vienlīdz svarīga ar lielāka bērna, vai pieauguša cilvēka veselību. es biju laipna un palaidu priekšā, jo viņām tās tiesības ir, bet nu, tik nesaprotoši cilvēki, kuriem galvenais ir iešmaukt kaut kā pa priekšu nebija redzēti, pietam, atceros, ka mans paskats bija drausmīgs, biju dikti slima ar kaut kādu vīrusu un citi mani burtiski vai laida priekšā, jo redzēja, ka man tā ārsta vizīte ir ļoti nozīmīga.. :-|