Grūtnieču izskats

Reitings 27
Reģ: 23.02.2009

Sveiciens visiem! Jau kādu laiku ar interesi vēroju grūtnieces un to izskatu. Diemžēl esmu redzējusi ļoti maz skaistu un koptu sieviešu, kas ir mātes cerībās Līdz ar to rodas jautājums-kas notiek sievietes galvā šajā periodā, kas liek aizmirst par dekoratīvo kosmētiku un smukām drēbēm un taml. lietām, lai patiktu gan sev, gan vīram un apkārtējiem.?! Daudzas no manām paziņām šajā īpašajā laikā pat skropstas vairs nekrāso. Nepārprotiet mani, es saprotu, ka grūtniecība var noritēt dažādi un negribu nevienu aizvainot, bet tas ko redzu, ir diezgan nomācoši.

09.08.2011 18:08 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Es arī kaut kā neesmu pārāk daudz redzējusi nekoptas grūtnieces. Cita lieta ir nepiemērots apģērbs - es uzskatu, ka nav smuki iespiesties topiņā, kurš derēja pirms grūtniecības, bet tagad tas vēders pliks paliek. Var taču nopirkt normālas grūtnieču drēbes vai kaut vai palielāku kreklu, kas apsedz vēderu.

Bet es pilnīgi saprotu, kāpēc daudzas nolaižas pēc dzemdībām. Pēc draudzeņu pieredzes zinu, ka nav laika vispār nekam, priecājies, ja bērns ir mierīgs un kādu stundu no vientas guļ, tad vismaz var paspēt nomazgāties un cik necik māju pievākt. Viena draudzene vispār ar mokām savācās uz to laiku, kad vīrs no darba nāk mājās, bet visu rīta pusi ne krāsojās, ne ģērbās, jo laikā, kad bērns paņem visu enerģiju, tiešām nav spēka pucēties sev par prieku.
09.08.2011 20:09 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nez es arī neesmu ievērojusi nekoptas grūtnieces vai māmiņas pēcdzemdību periodā. Nervozas? Ir nācies manīt nervozas, čīkstulīgas NEgrūtnieces. Jūs teiksiet PMS, un tas ir tikai normāli, ka tā mūs daba ir iekārtojusi? Tad ar ko atšķiras grūtniece, kurai arī hormoni trako? Vīram uzradīsies mīļākā, būs sekss ar citu, jo jaunā māmiņa nav uzcirtusies? Jā, varbūt būs, bet vai nekad nav ienācis prātā, ka laikā, kamēr vīrs sēž restorānā un pēc tam gulšņā palagos ar jauno seksa partneri , sieva tikmēr viena pati maina pamperus, gatavo ēst, mierina brēcošo sīkuli, kamēr vīrietis atpūšas no kopdzīves ar nevīžīgo "briesmoni".
09.08.2011 21:12 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
Mani nesatrauc grūtnieču izskats, bet gan jauno māmiņu uzvedība, es nezinu,ko viņas ir sadomājušās,bet visas kā viena laikam domā,ka ir izdarījušas kaut kādu pasaules brīnumu piedzemdējot un viņām visur ir priekšroka un ar citiem nav jārēķinās,jo viņas taču ir ar mazuļiem.
PILNĪGI PIEKRĪTU.

Sunce- augstāk minēta ir atbilde. esmu visādās pilsētās sastapusies ar grūtniecēm un tiešām lielai daļai no viņām galviņā ir mazliet sakāpis, jo laidušas pasaulē bērnu. pirmkārt, jau tas, ka egoistiski rīkojās un ejot pa trotuāru daža laba REDZ, ka aizmugurē kāds cits iet un iespējams apdzīs, bet viņas pat nepacenšās paiet malā un palaist citus gājējus garām. vienreiz pašai bija tā, ka gāju uz poliklīniku dikti slima un vajadzēja steidzami ģim. ārstes vizīti, es jau ceļos kājās, jo esmu nākamā.. pēkšņi ieskrien viena māmiņa un rupji man saka "a man ir bēbis, man priekšroka" šī iznāca ārā un tad atnāca vēl viena ar tādu pašu attieksmi un pēc kāda brīža , kad otra bija iekšā ar mazo, atnāca trešā un gaidīja ar savu draudzeni tik apsprieda "nu bet man jau vienalga, man ir mazais un es iešu pirmā" ... CŪCĪBA TĀ IR! negribu aizvainot visas jaunās māmiņas, bet nu, padomājiet par citiem cilvēkiem, mazuļa veselība ir vienlīdz svarīga ar lielāka bērna, vai pieauguša cilvēka veselību. es biju laipna un palaidu priekšā, jo viņām tās tiesības ir, bet nu, tik nesaprotoši cilvēki, kuriem galvenais ir iešmaukt kaut kā pa priekšu nebija redzēti, pietam, atceros, ka mans paskats bija drausmīgs, biju dikti slima ar kaut kādu vīrusu un citi mani burtiski vai laida priekšā, jo redzēja, ka man tā ārsta vizīte ir ļoti nozīmīga.. :-|
09.08.2011 21:34 |

Reitings 514
Kosmetikas nelietosana nav sevis nekopsanas raditajs 8-)
09.08.2011 21:40 |

Reitings 1202
Jā, tā uzvedība tiešām ir briesmīga. Kad biju maza, man bija veselības problēmas, ļoti bieži nācās iet uz poliklīnikām; sākumā mana mamma laida pa priekšu tās ar zīdaiņiem, bet tad kaut kā saprata, ka ar lielāku bērnu sēdēt stundām pie kabineta durvīm ir daudz grūtāk, jo lielam bērnam jau pupu neiedosi un pamperu neuzliksi, tiem ta nākas ciesties, lai vai kā gribas ēst vai čurāt, plus vēl zīdainim ta ir vienalga, kur gulēt, ka tik mamma blakus, bet lielākam bērnam ir grūti nosēdēt ilgi un gaidīt uz ārstu. Tāpēc ciest nevaru tās jaunās māmiņas, kuras uzskata, ka viņām pienākas viss pēc kārtas tāpēc vien, ka viņām ir mazs bērns.
09.08.2011 21:42 |

Reitings 71
Reģ: 14.11.2010
kad es biju stāvoklī, man uzlabojās matu struktūra, mati bija biezi un spīdīgi, ātri auga, uzlabojās ādas stāvoklis, pazuda visas pumpas, mani apkārt visi cilvēki slavēja cik es esmu skaista grūtniece! Tas ka ir aizaugušas uzacis un ataugušas matu saknes jau ir slinkums un nolidība, TAS KA ESI STĀVOKLĪ NENOZĪMĒ TO KA ESI SLIMA! Un tas nav aizbildinājums ka nevajag sevi kopt! :-/
09.08.2011 22:20 |

Reitings 1202
Gabi, nu tev vienkārši paveicās ar to, ka uzlabojās āda un mati. Ir sievietes, kam sabojājas zobi, paliek pārāk daudz par resnu, izkrīt mati... It sevišķi, ja ir vairākas grūtniecības īsi viena pēc otras. Protams, ka ar netīriem matiem tā kā nevajadzētu staigāt, bet mierīgi var būt, ka izskatās traki tāpēc, ka tiešām tas ķermenis īsti labi nepanes grūtniecību. Ja vēl viss rīts pavadīts pie poda vemjot, tad kāds tur var būt superīgākais izskats?
09.08.2011 22:36 |

Reitings 71
Reģ: 14.11.2010
esnee, es tev pilīgi piekrītu, jo manai paziņai ļoti smagi noritēja grūtniecība, viņai visu laku bija slikti, nepārtraukti vēma, un beidzās ar to ka nācās braukt uz slimnīcu un viņu mākslīgi baroja! Tāpēc es pilnīgi saprotu ka mati un izskats būs pēdējā vietā!
To ka man paveicās es saprotu pati, ņemot vērā cik slikti ir citām :-/
09.08.2011 22:48 |

Reitings 98
Domāju,ka daudzas nelieto dekoratīvo kosmētiku grūtniecības laikā, jo, kā mēs visas labi zinām, lielākā daļa kosmētikas ir ar dažādām ķīmiskām vielām, kas var nelabvēlīgi atsuakties uz gaidāmo bērniņu. Labāk šo laiku censties atturēties no organisma piesārņošanas.
10.08.2011 00:31 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Saulainaaa :-) -man tiesam prieks ,ka tu piemineji so lietu ari!Vispar cilveki pedeja laika ir tik alergiski-visi tie dezodoranti ,kremi ,lupu krasas,sampuni utt,ir tik pilni ar visu ko-es pec iespejas mazak censos lietot visas sis lietas nebudama grutniece-tikai dabigu,organic...! :-)
10.08.2011 00:41 |

Reitings 57
Reģ: 05.09.2010
Es ari pilnigi nevienu skaistu neesmu redzejusi.Iznemot Heidi Klumu uz Vogue vaka. :-D
Tiesham ir tada sajuta,ka sievietes uzskata nu taa beidzot esmu stavokli un savu esmu panakusi tagad man ir po par savu izskatu. :'-(
10.08.2011 00:55 |

Reitings 20
Es pati esmu 30. grūtniecības nedēļā un uzskatu, ka, ja sievietei ir uzskats, ka vienmēr jābūt sakoptai (kosmētikas daudzums par to neliecina), tad viņa būs sakopta arī grūtniecības laikā, ja nav, tad tā būs problēma arī ārpus tām 40 nedēļām. Vnm, protams, ir izņēmumi, bet nu tā...vispārīgi spriežot.
Bet par apģērbu runājot, ir tik grūti skaisti apģērbties, neiztērējot pus algu par 2 drēbēm :-O Es dzīvoju UK un pat šeit ir problēmas ar skaistu grūtnieču apģērbu, LV vēl var atrast ko fifīgu, bet cenas ir vnk astronomiskas...un priekš dažiem mēnešiem vnk roka neceļas maksāt tādu naudu. Tagad man ar vajag nopirkt tumšas džinsas, jo rudens nāk un tā...bet es tās bikses uzvilkšu pāris reizes, jo atlikušas jau vēl tikai 10 nedēļas ar punci...bet nu neko, jāsakož zobi un jāmaksā neadekvāts cipars par biksēm, jo lētākas vnk ne pēc kā neizskatās :-/ Un uz sezonas maiņu...kaut uz tām 10 nedēļām jau vajag arī kādu siltāku krekliņu/jaciņu utt., a puncis ta liels un es nepirkšu milzīgu izmēru, jo pati esmu tāda pati kā pirms grūtniecības, tikai tas puncis..gribot negribot jāpērk speciāls apģērbs, lai pēc cilvēka izskatītos...un tas atkal maksā, ai, kā maksā...
10.08.2011 01:44 |

Reitings 48
neizlasīju visus komentārus, bet - nu un? vai tas aizskar jūsu jūtas, ka sieviete uz ielas nav sapucējusies?? Ja viņa negrib/nevar/nebija laika/cits iemesls tās ir viņas sasodītās tiesības.
10.08.2011 01:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sveiki. esmu no rigas un cik man gadijies redzet, tad sava zina autorei taisniba ir.

varbut saja laika vinas moca rita nelabumi utt, ka ta ir. nezinu, jo pati neesmu bijusi stavokli.
10.08.2011 02:52 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Ujj sasmējos par visiem šiem steriotipiem un muļķībām.
Pati esmu stāvoklī un jau lēnām tuvojas dzemdības. Pirmkārt esmu krāsojusies vienmēr un nekad nav bijis savādāk, otrkārt mati tiek krāsoti kā agrāk un nestaigāju ne netīriem, ne ar ataugušām matu skanēm, treškārt, rokas, kājas kopas uz tip top. Skaidrs, ka svars ir nācis klāt un tas tā notiek pilnīgi visiem, tas ko redzat uz tiem žurnālu vākiem ir ar kompi smuki apstrādāts, jo gadījumi,kad nenāk klāt svars ir nenormāli reti. Turklāt tas nav aiz jaunās mamiņas nolaidības, bet d''el hormoniem un vielmaiņas ,kas strādā pilnīgi citādākā režīmā. Tā kā +15kg ir pilnīgi normāla lieta. Par tām punmpā atkarībā no tā ko gaida- MUĻĶIBAS! Es gaidu meitiņu un man seja ir perfekti tīra, pati smaidīga, smukums nekur nav zudis, tās visas ir vecu tantu muļķīgas runas.
Par drēbēm, tas atakrīgs no maciņa biezuma, jo grūtnieču drēbes ne tuvu nemaksā tik pat, cik parastās. Bikses būs ap 40Ls un tunikas arī nav lētas. Tāpēc gudra sieviete meklēs kompromisu un iepirks kaut ko vai nu humpalās vai mēģinās atarst citu variantu, piemēram interneta veikali. Tādas lūk tās lietas.
10.08.2011 15:04 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man vairaakas pazinjas ir kljuvusas tadas ka nevar vairs paziit, tiesi sliktaa noziimee, palikusas resnas un nekoptas , ieraugot tadus skatus, pasai paliek bail- vai tiesaam ar visaam taa notiek? tas jau laikam atkariigs no cilveeka..
10.08.2011 15:09 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Sesilla
a kā Tu iedomājies,ka Tev augs tikai puncis un vairāk nekur lielāka nepaliksi? Krūtis jau vien paliks nez cik smagākas un ar to +15kg ir jārēķinās. Bet ir jau tā,ka daļu no tā svara atstāj dzemdību namā, jo puse no svara sver, bēbis, augļūdēni, placenta.

Vot skumjāk jau ir tad,ja pēc dzemdībām sieviete nesaved sevi kārtībā, vot tā gan ir nolaidība.
10.08.2011 15:11 |

Reitings 8189
Jaapiekriit Hannai par tiem gadiijumiem, peec dzemdiibaam, kad sieviete staigaa ar bernu ratinjiem nekoptaa izskataa, es arii izejot paseedeet parkaa daudz sadas sievietes esmu redzeejusi. protams berns prasa daudz laika un speeka, bet nu par sevi arii nevajag aizmirst. diezvai sievietes gribetu sev blakus virieti nemazgatiem matiem, ar bardu noaugusu, pie friziera pus gadu nebijusu( vienvardsakot palaidusos)..un tapat arii viriesi negrib sev blakus tadu sievieti..
10.08.2011 15:16 |

Reitings 8189
kd1332, es taa nedomaju, ka svars nenaaks klaat, es zinu ka naaks. tadelj jau baidos palikt staavoklii, jo negribu palikt resna un nepievilciiga..
10.08.2011 15:17 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
nu nezinu, kur juus vinjas visas sastopat...taas nekoptaas un negliitaas sievietes :D visas manas draudzenes, kas dzmdeejushas ne grama nav mainiijushas, nedz bija negliitas, kad bija staavoklii (dazaam no aizmugures pat nevareeja pamanit, ka ir stavokli), nedz resnas. un peec dzemdiibaam absoluuti neviena nav palikusi resna, visas atguva ieprieksheejo formu. godiigi sakot, cik esmu noveerojusi, tad apaljiigaakas paliek taas sievietes, kuraam ir tendence uz apaljigumu, kuras vienmeer jebkuros apstaaklos un eeshanas paradumos bijushas tievas, tad neviena arii nepaliks apaljigaka, tas ir tiiri mans noveerojums.
10.08.2011 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!