Grūtnieču izskats

Reitings 27
Reģ: 23.02.2009

Sveiciens visiem! Jau kādu laiku ar interesi vēroju grūtnieces un to izskatu. Diemžēl esmu redzējusi ļoti maz skaistu un koptu sieviešu, kas ir mātes cerībās Līdz ar to rodas jautājums-kas notiek sievietes galvā šajā periodā, kas liek aizmirst par dekoratīvo kosmētiku un smukām drēbēm un taml. lietām, lai patiktu gan sev, gan vīram un apkārtējiem.?! Daudzas no manām paziņām šajā īpašajā laikā pat skropstas vairs nekrāso. Nepārprotiet mani, es saprotu, ka grūtniecība var noritēt dažādi un negribu nevienu aizvainot, bet tas ko redzu, ir diezgan nomācoši.

09.08.2011 18:08 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
dzastinJ- tu tik sirsnīgi un jauki, un smieklīgi uzrakstīji: "Es arī 9. mēnesī bridu pa lielām kupenām ziemā egli meklēt!" Nevarēju nesmaidīt. :-D (l)
09.08.2011 18:40 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Jā, man arī likās tik forši uzrakstīts. :-)
Mana bijušā drauga māsa ar vēl 7.mēnesī skrēja lēnos gabalus gar jūru, teica, ka nevar nosēdēt mājās un neko nedarīt, gribas kustēties visu laiku ;-)
09.08.2011 18:43 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es nepiekrītu par grūtniecēm, taču mani pārsteidz tas, ka 70% no visām jaunajām mātēm, kuras staigā apkārt ar zīdaiņiem ratiņos, izskatās nekoptas. Ar pašām grūtniecēm tā nav, drīzāk tas posms PĒC grūtniecības. Pārsvarā novēroju skatu - nemazgāti mati sasieti astē, 0 kosmētikas un drēbes tādas, it kā dotos dārzā ravēt.

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Lielā daļā gadījumu, gan pēc maniem novērojumiem, gan dzirdētā (protams, ne visos 100%), ja sieviete gaida puisīti, viņa kā sieviete kļūst vēl skaistāka, savukārt, gaidot meitenīti - tur neko nevar padarīt, vizuālais izskats izteikti mainās uz nesmuko. Un ne tur kāda kosmētika līdzēs, nekā. Tā tas ir!

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
neesmu ievērojusi nekoptas grūtnieces. cik esmu redzējusi uz ielas un kontaktējusies, vienmēr grūtnieces ir foršas, smukas :) nezinu, varbūt tās nekoptās nemaz neievēroju :)
09.08.2011 18:45 |

Reitings 43
tās, kuras sūdzās par grūtnieču uzvedību - jums kādreiz tāds kārtīgs PMS ir bijis? nu tāds, ka hormoni pa sienu staigāt liek? :D grūtnieces variantā pareiziniet to ar 100! tas arī liek sievietēm uzvesties kā trakām, tur neko nevar darīt. :) organisms mainās, mainās arī uzvedībā un attieksme pret lietām un reakcija uz kosmētikas līdzekļiem.
09.08.2011 18:45 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man jau šķiet, ka ir zināma atšķirība starp kosmētikas nelietošanu gadījumos, kad to var atļauties jo sejas āda arī bez tās ir ļoti laba, un gadījumos, kad bez kosmētikas seja ir pelēka, ādas tonis nevienmērīgs, zili riņķi zem acīm u.t.t Ne visas sievietes var atļauties nelietot kosmētiku un tad būtu ieteicams to tomēr darīt, lai nav tik milzīgs nekoptības efekts.
09.08.2011 18:48 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Paldies paldies! ;-) man vienkārši neliekas, ka tas ir kas traģisks! Jā, gaidīt mazuli un pēc tam auklēt nav viegli un ir reizes kad to kosmētiku nu nafig negribas :-D bet kad es atceros to gaidīšanas laiku... ehhh! (l) guli un pļāpā ar savu punci. Nu var viskaut ko padarīt! Gan māju pakārtot, gan pastaigāt, arī ziemā celiņu šķūrēt! :-D
09.08.2011 18:49 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Gribētos piekrist tai meitenei, kura izteicās, ka drīzāk tieši pēc dzemdībām daļa sieviešu pārvēršas par plekstēm.

Pēdējā laikā ļoti daudz redzu pārus pastaigājoties ar bērnu ratiņiem - sieviete nemazgātiem matiem, kas ērtības labad ir savilkti astē (goda vārds, var redzēt, ka nav mazgāti), izstaipītās frotē treniņbiksēs, ar kādām es, personīgi, tikai pa kūtsmēsliem bristu, bezformīgā t-kreklā, kājās kaut kādas pastalas. Cepums tām, kuras atceras uzvilkt krūšturi. Blakus vīrs vai draugs - labi un moderni apģērbies, sakārtojis matus... Skatos un brīnos, kādēļ sievietes tā palaižas. Grūtniecība nav slimība. Pašas pēc tam ķērc, ka vīriem mīļākās. Kā tad var nebūt, ja blakus tāda beka. Mīlēt jau, protams, mīl, bet sekss gan būs ar kādu citu.

Vai, cik gari sanāca. Bet tiešām pēdējā laikā ļoti bieži redzu šādus pārus.
09.08.2011 19:20 |

Reitings 5
Reģ: 29.07.2011
vienkarshi grutniecem ir citas prioritates! :)
09.08.2011 19:36 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu nu, atļaušos līdz galam nepiekrist! Jā, protams, mazulis vienmēr būs apzināti vai neapzināti, bet 1. vietā. BET! Tas nu nekādi neliedz gan sakopties, gan pie friziera aiziet! Kaut arī pirmie mēneši ir grūti un laika nav īsti kā agrāk, lai pucētos, bet elementāras lietas var paspēt jebkurā laikā! Nav runa par pedikīriem, spa vai vel nez kādiem brīnumiem kas aizņem pusi dienas, bet loģiski padomā - tas, ka esi kļuvusi par māti, nenozīmē, ka neesi vairs sieviete un otrā pusīte savam vīrietim! Man personīgi pēc mazā piedzimšanas tieši vairāk gribējās pucēties, jo man gribas arī lai citi no malas redz, ka māmiņa var būt skaista, kopta, laimīga! :-)
Tas tā, protams, katram savas problēmas, bet nu bērns NAV ne slimība, ne iemesls, lai aizmirstu sevi!
09.08.2011 19:43 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Jēziņ, jūs no Marsa vai? Jaunās māmiņas pus gadu ir miega badā un visu uzmanību velta mazulim, kāda nafig tur kosmētika vēl? :D
09.08.2011 19:49 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Nu,pievienošos tam,ka ir citas prioritātes.Bērns tomēr aizņem ļoooooooti daudz laika un uzmanības.
Es ciemojos pie māsīcas,kurai nesen bērns piedzima un viņai ikdienā knapi pietiek laika,lai ieietu dušā un pagulētu.Mazais paņem visu laiku.Viņai,vismaz šobrīd,nav laika lai skraidītu pa veikaliem modernas šmotkas pirkt vai ar dziļdomīgu skatu sēdētu pie spoguļa un krāsotos.
09.08.2011 19:51 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
+++ dzastinJ
09.08.2011 19:53 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Un vēl, manurāt, to, cik friša vai nošņurkusi izskatās jaunā māmiņa, nosaka arī tas, cik liela saskaņa un darbu dalīšana notiek mājās. Vai vīrs palīdz, atbalsta, vai tikai atnāk mājās, novelk zeķes un nobļaujās, kāpēc nav rijamais galdā.
09.08.2011 19:55 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domāju, ka pēcdzemdību periods ir ļoti smags un sarežģīts, īpaši ja visas rūpes par mazuli tiek nogrūztas uz sievieti- bērna māti.
Es gan esmu redzējusi skaistas, koptas sievietes jaunās māmiņas, bet blakus vīrietis izskatās bērna audzināšanā iesaistas maksimāli, ja māmiņai vajag viņa aiziet, tēvs paliek un rūpējas.
Protams vīrietis stāstīs apkārt cik mīlošs un labs vīrs ir, strādā no rīta līdz vakaram un nogurums prasa savu, bet sievietei bērns tas nozīmē, ka viņai jāsāk pielāgoties bērna ritmam, es domāju, ka tas nav viegli, negulētas naktis, brēcošs sīkais, kāda tur vēl kosmētika un drēbes. Mana kolēģe saka, ka jūtas laimīga, ka var strādāt un bērnam ir aukle ;-)
09.08.2011 19:57 |

Reitings 577
Piekrītu :) bieži vien var redzēt ka sievietes par sevi vispār aizmirst matu saknes ataugušas uzacis aizaugušas utt.Vēl šausmīgs skats ir tās grūtnieces kuras uzstīvē mazu maiciņu un ar pliku punci staigā .
09.08.2011 20:05 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man par so temu ir atminas ar uzviju!Es noteikti varu piekrist tam sievietem ,kuras saka ,ka grutniece pati par sevi izstaro ko sevisku!Es ari ta domaju.Man pasai loti patika but grutniecei! :-) Vienu reizi,kad biju stavokli un zaudeju berninu-atceros ,ka bija loti slikta seja-kaut kas nebija labi ar augli , tas paradijas seja- visa seja izsitusies uttVirs atnaca ciemos uz slimnicu(mani ielika slimnica) un teica-tu tacu zini,ka man tu vienmer busi skaistaka sieviete pasaule! :-) Laikam sie vardi man vienmer bus atmina :-) .Es domaju ,ka grutniecem neprasas pec kosmetikas-varbut loti minimalas-ir kaut kada tada velesanas but tadam "loti tiram".Tas bija loti skaists laiks mana dzive,kaut es ari guleju (ar pirmo delu) slimnica ilgu laiku! (t)
09.08.2011 20:06 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Mana māsa pēc dzemdībām izskatījās šausmīgi. Ļoooti notievēja, burtiski kauli un āda, bija bāla, neizgulējusies, ziliem riņķiem zem acīm, būtībā atgādināja narkomāni. Tikai pēc kāda gada sāka lēnām atkopties. Nu ir pagājuši 2 ar pusi gadi un vismaz pēc cilvēka izskatās, ir atkopusies. Lai gan kaulaina vēljoprojām, taču izksatās veselīgāk. Bet kāds tur izskats var būt, ja praktiski viss laiks jāvelta mazajam, naktīs jāceļās, pa dienu jādarbojās..
09.08.2011 20:06 |

Reitings 853
bet, ja tā padomā, kāda jums daļa, kā kurš dzīvo un izskatās? varbūt labāk sāciet uztraukties, kā pašas izskatāties, nevis spriedelējat, cik briesmīgi izskatās jaunās māmiņas/grūtnieces?
09.08.2011 20:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits