Tuvojas mana svētku diena un vēlos palutināt savus kolēģus. Varbūt kāda var ieteikt, kur cep tiešām garšīgus klinģerus uz pasūtījumu un ir piegades iespēja??
Jaa, es varu ieteikt ;) super garshiigus klingerus cep Elandee uz briiviibas ielas :) es suutiju uz savu dzimeni klingeri ar saaljaam piedevaam, nu tik suliigu un garshiigu un galvenais ar tik daudz piedevaam neesamu eedusi :D visi ar gardu muti noeeda. maksaaja ap 7 ls. un bija diezgan paliels.
manā mazpilsētā ir tāāādi klinģeri, ka ar vis mēli var apēst! un sāļie vispār ņamma - ar gurķīšiem, sēnēm, zaļumiem.. tiesa gan, man šķiet, ka viņiem nav piegādes.
pievienojos par "Drusti" gatavotajiem kliņģeriem un vispār konditoreju - ļoooti garšīgi! pasūtīt var, bet domāju, ka piegādi viņi nenodrošina. es vismaz vienmēr esmu pati savam pasūtījumam braukusi pakaļ. viņi atrodas gandrīz Mārupē, netālu no K.Ulmaņa gatves!
māsai uz kāzām uzdāvināja tiik gardu klingjeri,kuru pirms tam nekad muuzhaa nebiju eedusi,ideaals,gards ka pat tagad siekalas saskreja mutee :-D pasuutiit var Juurmalaa un pegade notiek jebkuraa vietaa!ja interese varu uzzinat siikaak!