Šobrīd esmu ļoti sarežģītā situācijā, t''apēc ceru, ka jūs kaut nedaudz spēsiet man palīdzēt.
Situācija ir tāda, ka biju kopā ar puisi četrus ar pus gadu, bija daudz nesaskaņu, strīd utt. Nekas labāk nekļuva.
Šobrīd esmu satikusi citu puisi, kurš man sniedz to, ko man nesniedz puisis ar kuru biju kopā 4 ar pus gadu. Protams, biju godīga un visu izstāstīju, ka man ir cits, ka gribu šķirties utt. Protams, sākās lūgšanās, solījumi, ka viss mainīsies, ka tas puisi, kurš man tagad pievērš uzmanību esot viņam atvēris acis, ka mīlot mani utt.
Šobrīd nezinu kā, lai rīkojas. Vai dot iespēju puisim, kuram jau bijušas daudz iespējas un nekas nav mainījies pa šiem gadiem vai puisim, kurš sācis mani iekarot, ar kuru man ir labi un viņš man sniedz to ko vēlos, lai gan tās ir jaunas attiecības un es viņu tik labi vēl nepazīstu?
No vienas puses man ir ļoti žēl, ka tam puisim ar, kuru kopā biju ilgstoši tik ļoti sāp. Zinu, ka esmu viņam salauzusi sirsniņu (lai gan viņš saka, ka piedodot man krāpšanu, ka pats esot vainīgs utt.), bet es gribu būt laimīga. Protams, iekšēji ir cerība, ka varbūt kaut kas varētu mainīties, tomēr kopā daudz gadi pavadīti, daudz kam iziets cauri.
Piedodiet, ka tik gari, bet šobrīd jūtos smagi.
Un lūdzu bez pārmetumiem. Pati labi apzinos, ka esmu bijusi egoiste un savā ziņā arī maita.