Ko darit?

Reitings 119
Reģ: 18.03.2009

Situacija sekojosa - mans draugs (kopa esam gandriz 6 gadus) pirms paris dienam pazinoja, ka vinam liekas, ka kaut kas vairs nav ta. Ka vins vel gribot patuset, baudit dzivi, un vinaprat attiecibas ir iestajusies rutina. Man soks,neko tadu no vina nebiju gaidijusi. Iespejams, tas tapec, ka es esmu izbaudijusi savus jaunibas gadus, bet vins ne. Lai ari cik mums labi ir kopa, vins gribot nedaudz padzivot viens, iztrakoties un tad skatities.

Esmu apstulbusi, nezinu, ko lai dara. Vai ir verts meginat un censties, vai labak palaist vinu (uz kadu laicinu), lai patrako? Varetu sakt visu no jauna, romantiski utt, bet ta vai ta man tagad apzina sez ta doma, ka vinam kaut kas neapmierina...Un kada ir jusu pieredze, izskiroties uz laiku? Vai pari pec tam saiet kopa? Liekas, ka vins uz to cer - ka ballesies, sapratis, kas un ka ir, un cer, ka pec tam atkal varesim turpinat, tikai tad jau ar parliecibu, ka es esmu istaa un vienigaa..

09.08.2011 12:16 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Gurri - nu nu, nav tad ko jautāt, ja negrib saņemt atbildi. Un galu galā, ne visiem attiecības ir vienādas. Ir tādas kuras kauks un slīcināsies arī pēc nedēļu ilgas pazīšanās, bet ir reizes kad ir vienkārši iestājusies vienaldzība pret esošajām attiecībām un to, kas sekos tālāk! Takā nav ko piesieties vārdiem! Zemteksti vai ne zemteksti, bet ja man tā pateiktu, es diez vai lūgtos, lai paliek! Ja otrs negrib, tad nekas nevar piespiest palikt!
09.08.2011 17:37 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Gurri, un tci man,ka dažreiz var cilvēku patiesāk ieimīlēt pa diviem mēnešiem, nekā citi to dara pa sešiem gadiem! ;-)
09.08.2011 17:40 |

Reitings 213
Reģ: 03.08.2011
Ja džeks nav paspējis iztrakoties, viņam tas ir jādara. Arī tad, ja mīl un negrib laist vaļā. Galu galā jaunība taču ir jābauda, nevar taču sasiet sevi važās. Bez tam, tā var būt zīme, ka viņš tālāk dzīvē ir gatavs veidot ko nopietnu, bet pirms tam viņš noteikti vēlas izmēģināt ko jaunu.

Sevī neko nemaini un necenties neko glābt. Neizskatās, ka vaina ir Tevī. Un, ja jau esat viens otram īstie, tāpat nekur viens no otra neaizbēgsiet. ;-)
09.08.2011 17:46 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
iesaku tev vienu lietu, ja juus gadiijuma pashkiraties uz to KAADU laiku, tad pazuudi pavisam, neatgaadini par sevi nemaz, nezvani un neraksti, jo tikai taa vareesi pa iistam saprast ko tu vinjam noziimee! saku peec pieredzes.
09.08.2011 17:59 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
ha.. man smiekli nāk! ja jau jūt ka ir īstie viens otram tad kādēļ ir nepieciešama šī pašķiršanās? Lai paņemtu priekšā citas un tad atnāktu atpakaļ un teiktu ka jā tu man īstā? A pats pus pasauli tajaā laikā jāja? Tās ir muļķības! Ja būtu tā īstā tad prātā nebūtu ne pašķiršanās UZ LAIKU un iztrakošanās! Jo tad taču nevēlētos zaudēt to īsto!
09.08.2011 18:02 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Negribas apvainot nevienu meiteni, bet izklausās, ka daudzas dzīvo pēc principa, ka ja attiecībās viss nav ideāli, tad uzreiz jātiek vaļā.
Es arī zinu pārus, kuri ir pārvarējuši nesaskaņas un ir kopā.
Tā kā dzīvē nav viss balts vai melns, diemžēl, meitenes :-)
09.08.2011 18:11 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Vīriešu skraidīšana nav pielīdzināma sieviešu. Sieviete var dabūt pliku seksu tik pat viegli, kā aiziet uz veikalu pēc piena, varbūt pat vieglāk, paši atbrauks.

Vīrietim tas prasa pieredzi un uzdrīkstēšanos iepazīties un saņemt atraidījumus.

Tik pat labi viņs paņems pauzi uz gadu un ne reizi nedabūs seksu. Pašas labi zinat, kā mēdzat dzekus kacināt pa randiniem un stiept gumiju mēnešiem ilgi. Kamēr ir kāds fuckbuddy blakus, tikmēr var arī gadus čakarēt dzekus.

Tāpēc LV daudzi vīrieši pieķeras sievietēm un neliek jūs mierā pēc pirmā randiņa, ja dodas cerību, jo citas viņam nav un nevar tik ātri dabūt.

Tāpēc Siamaaa mans viedoklis, ka droši vari laizt vaļā, jo jebkurā gadījumā viņam vajag brīvības sajūtu. Tas ko viņš darīs un kas sanāks jau atkarīgs no viņa paša. Visticamāk, ka pēc apdedzināšanās atskries atpakaļ.
09.08.2011 20:32 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Adna20 ++++
Man vispār tas izklausās pēc tāda maigāka mēģinājuma pateikt,ka viņš grib šķirties.
Man,personīgi,nevajadzētu džeku,kurš pēc 6 gadiem nav drošs,ka esmu īstā.Es saprotu,ka pēc 1 vai 2 mēnešiem varētu nezināt,bet ja pēc 6 gadiem...
Par to,ko teikt draugiem vispār nesatraucies.Tā ir tava dzīve un tev nav jāpaliek ar viņu kopā tikai tāpēc,ka omīte domās jau sapņo par jūsu kāzām.
Man šajā situācijā nebūtu ko domāt-ļautu lai šis iet un trako.Protams,sāpīgi būtu,raudātu,bet es pārciestu.Labāk esmu viena nekā ar cilvēku,kuram vajag padrāzties pa pasauli,lai pārliecinātos,ka es esmu īstā.
Tas ir tikai mans viedoklis.Tev lēmums pašai jāpieņem,jo no tā jau tava dzīve,ne mana.
09.08.2011 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits