Ko darit?

Reitings 119
Reģ: 18.03.2009

Situacija sekojosa - mans draugs (kopa esam gandriz 6 gadus) pirms paris dienam pazinoja, ka vinam liekas, ka kaut kas vairs nav ta. Ka vins vel gribot patuset, baudit dzivi, un vinaprat attiecibas ir iestajusies rutina. Man soks,neko tadu no vina nebiju gaidijusi. Iespejams, tas tapec, ka es esmu izbaudijusi savus jaunibas gadus, bet vins ne. Lai ari cik mums labi ir kopa, vins gribot nedaudz padzivot viens, iztrakoties un tad skatities.

Esmu apstulbusi, nezinu, ko lai dara. Vai ir verts meginat un censties, vai labak palaist vinu (uz kadu laicinu), lai patrako? Varetu sakt visu no jauna, romantiski utt, bet ta vai ta man tagad apzina sez ta doma, ka vinam kaut kas neapmierina...Un kada ir jusu pieredze, izskiroties uz laiku? Vai pari pec tam saiet kopa? Liekas, ka vins uz to cer - ka ballesies, sapratis, kas un ka ir, un cer, ka pec tam atkal varesim turpinat, tikai tad jau ar parliecibu, ka es esmu istaa un vienigaa..

09.08.2011 12:16 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Nu vai tad ir tik traki, ka nav kāda draudzene, kuru izbakstit no mājas piektdienas vakarā? :-) (l)
09.08.2011 13:05 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
ja nav draudzeņu, ej ar paziņām!un spēlē tajos pat vārtos - ej tusējies, izklaidējies, atpūties, izglīto sevi, un ej ārā no mājas pati saposusies, un pasaki, ka tev pašai vajag atslodzīti.. ja nepalīdzēs, neskādēs!
un,manas domas, ka puisis tad gan sāks aizdomāties vismaz bik.
09.08.2011 13:09 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es laikam ļautu lai iet un negaidītu atpakaļ.Vienkārši-ja pēc 6 gadiem man pateiktu,ka grib baudīt dzīvi bez manis,tad...ko tur vairs...
Atpakaļ es tādu noteikti neņemtu,jo-cilvēks vai nu ir ar mani,vai nu nav ar mani kopā.Nevis ir ar mani,tad skrien ''baudīt dzīvi'',izvandās ar sazin ko un tad nāk atpakaļ.
Es tiešām ļautu viņam iet un viss.

Reitings 13
Reģ: 28.06.2011
biju kopā ar puisi 7 gadus. sākās rutīna, dusmas, vienaldzība.izdomājām, ka gribam padzīvot atsevišķi, kamēr viss nav galīgaa di.....tagad jau pagājis pusgads, abi jau esam izrunājuši, ka nevēlamies neko kopīgu vairs. nenožēloju šo soli, lai gan no sākuma jau bija grūti - nenormāls pieradums, UN TIKAI.

Reitings 912
Mēs ar pirmaa uz vienas nots! :-)
Nu kāda jēga no scēnām, ar tekstiem: "Ej, atpakaļ neņemšu", kaut gan iespejams ņemsi gan :-)
09.08.2011 13:11 |

Reitings 13
Reģ: 28.06.2011
un labākais, ka joprojām varam smaidot sasveicināties, pajokoties un zinu, ka grūtā brīdī droši viņam varu zvanīt... :-)
09.08.2011 13:11 |

Reitings 119
Reģ: 18.03.2009
Vel viena lieta - ko lai saku draugiem?
Visi jau zina, ka esam kopa nez cik ilgi..esam bijusi ka idealais paris daudziem, jo ta patiesam ir. ari sobrid viss ir ok, vinam tikai pietrukst tas sapratnes par to, ka esmu labaka par citam..
Lidzigi ari ar vecakiem, tie jau mus ir salaulajusi gandriz..
09.08.2011 13:19 |

Reitings 912
Nu pagaidām nesaki neko, kad sapratīsi, kas notiek tālāk,tad arī atbildēsi uz jautājumiem. :-)
Vispar tas ir Tavas attiecības, nevajag apgrūtināt sevi ar domām, ko citi padomās.
09.08.2011 13:24 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
eh, kāda starpība ko citi teiks! ne jau viņiem jādzīvo!
09.08.2011 13:26 |

Reitings 688
Reģ: 29.01.2009
nu nav viņš līdz galam laimīgs ar Tevi,ka šitā pasaka.. saproti, es nedomāju,ka vēlies būt kopā tikai dēļ sevis.. tas jāgrib abiem, ja abi negrib, tad nesanāks.

man šitā arī ir bijis, manā uztverē tā ir viena no neforšākajām lietām, ko tev mīļotais var pateikt..
nu jā, tātad, man ar vienu puisi arī tā bija, atpakaļ mēģinājām saiet, bet es jau viņu vairs nevēlējos,kad viņš vēlējās atpakaļ mani. pa to laiku,kamēr viņš itkā iztrakojas, tu jau sen saproti,ka tik nenopietnu puisi blakus nav vērts turēt..
09.08.2011 13:30 |

Reitings 336
liekas, ka tev nemaz nav izveles, kas ir gaajejs, tas pats aizies ar vai bez tavas piekrisanas.
Labak, ka godigi pasaka, nevis tev aiz muguras salaiz ar kaadu. Tacu manuprat tas ir beigu saakums, jo iepsejams, ka vinjam kaada cita patiik, tapec shada veida grib pameginat kaa ir ar citu un ja nesanaks, tad nakt atpakalj.
Es tava vieta vinju palaistu, bet ar domu, ka tad es ari esmu briva meitene, nevis mebele, kas gaida majaas runci, kad vinsh buus iztrakojies
09.08.2011 13:30 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
nu ja nav iztrakojies, tad to darīs vai nu esot ar tevi vai bez tevis...
09.08.2011 13:41 |

Reitings 648
6 gadi kopā ir patiešām daudz un manuprāt tas ir tas laika posms pēc kura puisim jāpieņem lēmums spert attiecībās nākamo soli, t.i. laulības un ģimenes dibināšana, vai vienkārši attiecību izbeigšana.6 gados cilvēku iepazīst no visādiem aspektiem un pa šo laika posmu arī saproti vai vēlies būt ar viņu kopā visu atlikušo dzīves daļu, man liekās, ka tavs puisis ir sapratis, ka tu tomēr neesi viņam tā liktenīgā sieviete (piedod!), kā arī pieņemu, tas, ka visi jūs jau ir salaulājuši un uzskata par ideālo pāri, izdara uz viņu spiedienu, jo galviņā viņš saprot, ka ar tevi negrib veidot kopīgus plānus un jūsu attiecības ir tikai laika izniekošana bez turpinājuma. Jāpiekrīt daudzām, kas jau raksta, ka tas ir beigu sākums. Un tomēr no otras puses apdomā, ka labāk šīs attiecības ir beigt tagad, kamēr tu esi vēl jauna, skaista, iekārojama, nevis vēl pēc 6 gadiem, kad attiecības būs vienkārši nodrillētas līdz riebumam un arī tava vērtība "iepazīšanās tirgū" būs kritusies. Lai nu kā- turies! :)
09.08.2011 15:55 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu vispar saproti ko vins ar to vardu IZTRAKOTIES domaja????????????????

oz pec skirsanas.
09.08.2011 16:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
baac...tu es tik izmisusi un apradusi ar vinu, ka man tevis ir tik loti zel. tiesam.
vecis konkreti pasaka, ka citas vaveres grib izmeginat,bet tu telo zelsirdigo masu terezi un mekle sevi vainu!! nu tak. doma, ja attiecibas nav stridi, tad viss ir kartiba? nebut ta nav. cilveki sak dzivot nevis ka virietis un sieviete, kuriem ir jutas, milestiba, labs sekss, bet gan ka bralis un masa. tie stridi reizem ir vajadzigi, jo ta muziga nekaskesanas notrullina emocijas. un pec tam meitenes brinas-mums tak bija tik labi, nestridejamies, dzivojam ka cimds ar roku, bet se tev. tas ja tev ir labi, nenozime, ka mums ir labi.
09.08.2011 17:00 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Man smiekli sanāca par tavu jautājumu - ko lai draugiem saka?!
Ha! NEKO! Kāda citiem daļa par to, ko tu dari, kā dari un kāpēc dari!?
Nesaku jau, ka nebija ne jūtu, ne mīlas, bet tas reāli jau ir pieradums un tu vienkārši tagad nezini ko lai dara bez viņa. Pierasts bija, ka visur kopā, viss ieplānots, vieni draugi, varbūt par dzīvo kopā, bet tad... vienā dienā VISS! Nav un aiziet! Rodas tāds apjukums un panika, ka liekas, ka dzīve apstājas! Bet padomā par to, ko tu dariji pirms viņa - ēdi, dzēri, tusējies un dzīvoji tīri labi, es pieļauju! :-D Paies zināms laiks un viss ieies savās sliedēs! Un tas, ka čalis saka, ka grib iztrakoties un bla bla bla... ai, tur pat nav ko skriet un kaut kādā forumā atbildes meklēt! Tā tak ir tava dzīve un tev tā jādzīvo!
Un tie teksti, ka gribas patrakot utt, tas nav iemesls, lai pašķirtos, to var vienkārši brīvdienās padarīt, reāli cilvēks grib ko citu savā dzīvē!
09.08.2011 17:09 |

Reitings 62
o jā, tieši pirms mēneša bija tāda pati situācija.....veselu mēnesi bija cerība, ka viss būs kārtībā, bet šodien taa izrunājāmies, esmu atradusi citu puisi un saprotu, ka tās izklaides būs uz ilgu laiku, tāpēc, kāpēc tērēt laiku ar viņu, ja viņš to nav pelnījis? :-)
09.08.2011 17:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es gribētu redzēt ko Jūs meitenes pēc 6 gadu ilgstošām attiecībām teiktu, darītu ja vīrietis ko tādu ierosinātu, noteiktu gaudotu, kauktu, daža laba vēnas griež jau pēc 3 mēnešiem, bet te tādas gudrītes kaut ko braucat virsū meitenei ;-)
Nevajag meklēt zemtekstus vīrieša sacītajā... un lieki fantazēt...
09.08.2011 17:26 |

Reitings 7
Reģ: 09.08.2011
Es tavā situācijā rīkotos šādi;
labi ej, bet atpakaļ neņemšu, ja aizgāja vienreiz, tad aizies ari otrreiz!
jo kurš gan ir teicis, ka tas vairs nevarētu atkārtoties?!
09.08.2011 17:30 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Zinu skaistu piemēru, drauga draugs ar tagadējo sievu bija pašķīries, un pēc 3 mēnešiem atkal sagāja kopā, tagad ir ļoti laimīgi kopā vairāk kā 20 gadus ;-) lieki piebilst ka sāka satikties gados 16 ;-)
09.08.2011 17:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits