-Jauninja- lasi mūziķu profilus,viņi dažreiz ieliek linkus,kur var nolādēt viņu dziesmas, savādāka veida laikam nav,vienīgi paprasot personiski, bet domāju populārs mūziķis tewvi ignorētu vai liktu nopirkt disku :-D
_Queen_, es tikai šodien sāku lasīt un esmu vien izlasījusi pārdesmit lapas. Rītdienas beztēmā dalīšos atsauksmēs par filmu Black swan. Zinu, ka novēloti un sen jau laikam viss ir izrunāts, bet varbūt kāda man spēs palīdzēt saprast līdz galam to visu.
šovakar nav iedvesmas un ir laiks doties gulēt :-)
_Queen_es tieši tagad skatos uz sastāvu un esmu šokā. :-| Sastāvs nav spīdošs. Sastāvdaļas: aqua, roze(rosa acicularis) oil, citric acid :-O , propylparaben, methylparaben. :-O Otrreiz noteikti nepirkšu. Es pat nepamanīju, ka tik draņķīgs sastāvs.
Skatos uz Surikāta bildi, un jūsmoju. (l) šodien noskatījos Breakfast at Tiffany's, un tagad lejupielādēju citas Audrey Hepburn filmas. Nākamā rindā ir Roman Holiday, bet to gan rīt skatīšos. Laiks tā kā gulēt. |-)
Šēka paldies par pozitīvisma devu (l)
Vienīgi es prāta vētru kopš agrīnajiem tīņu gadiem klausos,ja esmu sastresojusies,vai nevaru aizmigt. Uzreiz žāviņu uzdzina, viņa balsī ir tāds miers,ekstāze.. :-D (l)