:-D Tā ir kāda likumsakarība vai kas, bet gandrīz vienmēr, ka braucu vilcienā ar mani vēlas iepazīties :-D :-D :-Dtātad tām meitenēm, kas žēlojas, izmisīgi vēlas kādu draugu es iesaku braukt ar vilcienu :-D :-D :-D
Aguciitis raudupiete-Es ari esmu iepazinusies ar interesantiem cilvekiem vilciena :-P !Atceros ,ka braucu atpakal no Vacijas !Iepazinos vilciena ar loti interesantu sievieti :-) .Es veljoprojam sapnoju par to "orient express"!Viss vel prieksa! (l) Soreiz gribetu iepazities ar virieti |-)
Nesmukajām nederēs :-D Kad es kādreiz regulāri pārvietojos ar vilcienu, ar mani neviens iepazīties nevēlējās :-)
Bet par to, ka Tu visiem patīc-mēs tagad zinām un priecājamies :-D
Es arī diezgan bieži braucu ar vilcienu, bet ar mani neviens, izņemot kkādus uzbāzīgus alkānus, iepazīties nav mēģinājis! :-D :-D :-D
Laikam jāiet kārties!ja pat vilcienā nevaru veci dabūt, tad ir pakaļā :-D :-D :-D :-D jo izrādās, ka tur visām piesienas! :-D
jopcik.. man ar tikai alkāni piesienās.. un parasti braucieni ir mierīgi.. jāsāk domāt, ka ar mani ar kaut kas nav kārtībā, ja tikai divas reizes pa šiem 6 gadiem ar mani kāds mēģinājis iepazīties .. :-D