Sveikas meitenes! :-)
Man šovakar atkal uznāca tāda sāpe, kad nezinu, kur lai liekos. :-| Gribētos vnk kādu sasist, uzspert gaisā aiz dusmām, sāpēm. :'-(
Lieta tāda, ka pirms mēneša izšķīrāmies ar puisi, ar kuru bijām kopā 4 mēnešus. It kā maz, bet es paspēju tā iemīlēties, kā vēl nekad agrāk. Nu likās, ka ir īstais, un viss. Vnk ideāli pavadīts laiks kopā utt. Bet nu bija kašķi diez gan daudz, bet tas tā. Tad viņš mani pameta dēļ tā, ka viņam neesot tādas jūtas pret mani, kā man pret viņu. Pārdzīvoju es to šausmīgi, vairākas dienas vnk dzēru ar draugiem, jo nespēju aizbraukt mājās un palikt viena... Tad ik pa laikam viņš padeva par sevi ziņu, stāstīja, cik ļoti es viņam pietrūkstu, ka arī viņam tā šķiršanās ir sāpīga, vienreiz pat pateica, ka varbūt mēs tomēr esam viens otram īstie un kādreiz būsim kopā... Tas viss deva kkādu cerību. Lai gan vēl bieži raudāju. Tad vienreiz draudzenes puisis ar viņu runāja, un prasīja, vai mēs varētu kādreiz vēl saiet kopā uz ko viņš atbildēja, ka visticamāk, ka paliktu tikai kā draugi. Un bija viens brīdis, kad tiešām sarakstījāmies, sazvanījāmies ķipa kā draugi, bet likās pēc tiem tekstiem, ka varbūt varētu kkas mainīties. Šovakar viņš man atraksta, kko runājamies, un viņš pasaka, ka viņam ir draudzene (pāris dienu laikā uzradusies..) , kā iepazinušies utt. (t) Nu bļāviens, taču pagājis ir TIKAI mēnesis, man tās jūtas vēl taču nekur nav pazudušas! :'-( Viņš jau tā mani sāpinājis daudz un tgd atkal. :'-( Pilnīgi nezinu, kur lai atkal liekos. Tā sāp... :'-( Man viņš liekas tgd pilnīgi pretīgs, ka sūcas tgd ar citu. (e) Un vēl stāsta to man. :'-( Būtu pagājis kāds ilgāks laiks, nebūtu viņš tā rakstījis man, ka man liktos, ka ir vēl kkāda cerība un tā, tad savādāk... Bet vēl nesen uķi puķi un tgd babāc - jauna draudzene. (e)
Nekādu citu padomu, saprotu, ka nevarēsiet man iedot, bet vismaz pasakat, kā labāk tikt ar tām sāpēm šobrīd galā? Draudzenei jau pazvanīju, izkratīju sirdi, bet ne pie viena aizbraukt nevaru šobrīd, jo atrodos laukos... Kā lai izlieku tās savas dusmas un sāpi uz āru, lai paliek kaut nedaudz vieglāk? (t) Vnk liekas, ka atkal nojūgšos, tpt kā tajā vakarā, kad izšķīrāmies, jo sāp tik pat ļoti šis, kā toreiz... (t)