uhh, mana tēma! :)
Dzīvoju kopā ar vīrieti, kurš ir gaļēdājs, tāpēc visos manos ēdienos gribot negribot kalorijas ir krietni vairāk kā tad, ja gatavotu tos bez gaļas.
1. Pildīti pipari - maltā gaļa, rīsi, sarīvēti burkāni, ķiploks. Cepu cepeškrāsnī- ļoti garšīgi . Noteikti var izmantot vistas fileju, tas sanāks veselīgāk!
2. Pusdienas ēdu darbā. Šodien man pusdienās ir ripiņās sagriezts gurķis+tomāts+paprika+olīvas+mozzarella+melnie pipari un sāls. Ļoti garšīgi un veselīgi :) Vēl viens variants salātiem, ko paņemt līdz uz darbu- sadalīt svaigus puķkāpostus gabaliņos, pievienot adžikas mērci un maaaazliet olīveļļu. Pikanti un gardi!
3. Cepeškrāsnī gatavotas kabaču laivas. Kabačus pārgriež uz pusēm, izgrebj vidu un sapilda ar visu, kas garšo. Arī ļoooti gardi!
4. Sagriežu gurķus, tomātus, papriku, burkānus un klāt uztaisu kādu mērcīti. Draugam uzcepu kādu gaļu un abi esam paēduši!
Šīs bija pirmās receptes, kas ienāca prātā, bet vispār iesaku paviesoties nakts tirgū- tas vienmēr mani ļoti iedvesmo jaunām receptēm :D Nopietni!