Ne-normāla?

Reitings 5
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes! Neesmu šeit neko rakstījusi jau ilgu laiku, bet gribās mazliet izkratīt sirdi.

Esmu 20mit gauds veca meitene, kas pameta Latviju 2vus gadus atpakaļ, lai brauktu pasaulē laimi meklēt. Esmu daudz ko redzējusi, piedzīvojusi un jutusies..nu, jā, laikam jau laimīga. Bet problēma tāda, ka nekad dzīvē neesmu piedzīvojusi to, ko visvairāk meklēju - mīlestību, kaisli, kaut kādu emociju kas liktu man patiesi sajusties dzīvai. Jāsaka arī tas, ka esmu nevainīga. Jā, ja jūs to pateiktu kādam no maniem druagiem viņi jūs noturētu par traku, jo mans dzīves veids patiesībā nemaz neatstāj vietu būt nevainīgai. Esmu ļoti atvērta, jautra un ja kaut kur ir kāda ballīte es vienmēr būšu uzmanības centrā, BET es nekad nevienu sev nelaižu tuvumā. Protams esmu skūpstījusies/maigojusies daudz un dikti, bet lielākoties jutusi neesmu gandrīz neko. Kas no sākuma man lika aizdomāties, ka būšu vairāk uz meitenēm tendēta, bet arī tur paeksperimetēju un tas pats nekas. Vīrieši apkārt man vienmēr spieto, bet ja godīgi man aptuveni 98% no visas vīriešu sugas man atgādina nogribējušos pērtiķus. Nezinu kā to var pateikt pa latviski, bet angļu valodā tas būtu - they have no game. Ne viņi māk meitenes aplidot, ne atstāj vietu fantāzijai, ne liek man sajusties kā medniecei vai medījumam, tikai kā gaļas gabalam.

Es jau zinu, ka daudzām no jums tagad smīniņš šo visu lasot 'sak meitēn paaudzies un tad tu sapratīsi kas un kā' bet šajā sabiedrībā, kad ir normāli nevainību pazaudēt ap 15mit un pat agrāk es jūtos kā izstumtā. Skaidrs, ka ja es vēlētos es to varētu pazaudēt kaut nākamajās 15 minūtēs bet vai tas ir to vērts? Lai tikai būtu tas padarīts un cerēt, ka kādas emocijas nāks vēlāk.

Viss ko es vēlos ir gribēt un būt gribēta, vai tiešām tas par daudz prasīts?

Sirds izkratīta un droši rakstiet šeit savas, atsauksmes, viedokļus, pieredzi, komentus par manu frigiditāti:)

08.08.2011 14:49 |

Reitings 55
Reģ: 06.03.2011
Atceros, ka draudzene stāstīja savu lielo bēdu. Viņai kauns bij teikt puisim, ka ir nevainīga savos 19, tāpēc no nevainības gribēja atbrīvoties pati saviem spēkiem. Viņa bāza sev tur banānus, burkānus un ja pareizi atceros, gurķus. :D Es šausmīgi smieties gribēju, bet tā tomēr bija viņas bēda. :D Vēl meitene prasīja, kurā caurumā, nezinīte bija galīgākā. :-O :D:D Taču tagad viss kārtībā, meitenei 23 gadi un audzina burvīgu meitiņu. :)
08.08.2011 20:50 |

Reitings 651
Reģ: 20.06.2009
???Superbēbi, nošokējos, nezināju, ka nevainību var ar gurķi pazaudēt...ārprāts.. :-O :-O
08.08.2011 20:55 |

Reitings 55
Reģ: 06.03.2011
Cik zinu, pie nevainības pazaudēšanas bija vainīgs puisis, nevis augļi vai dārzeņi. :D
08.08.2011 21:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
1. nezinu kada sabiedriba tu uzturies, bet varbut ir tadi cilveki, kam sekss neinterese....varbut naks istais....vsp divaina tema/problema.
09.08.2011 04:52 |

Reitings 9
Reģ: 12.05.2009
viss nāk, kad tam jānāk. :) man arī bija līdzīgi, draugi un draudzenes jau sāka uzskatīt mani par izvēlīgu kā neviens, taču es vienkārši nevarēju ķeksīša pēc un viss. ja nav, tad nav. interese viņiem bija, savukārt man teju vispār ne.taču tad vienkārši nāca periods, kad sāku pēkšņi satikt daudz lieliskus puišus ( iemesls gan varēja būt vides maiņa) un saistīja ne tikai viens, bet tiešām daudzi un problēmas jau šoreiz sagādāja izvēlēties. tāpēc visam savs laiks.
09.08.2011 05:53 |

Reitings 125
Reģ: 13.07.2011
Man arii ir 20,nevainiibu zaudeeju pirms meenesha ar viirieti,kuru,kaa man likaas,miileeju. Vienaa dienaa sapratu,ka ne taada miilestiiba man ir vajadziiga. Varbuut izklausaas diivaini,bet nu jaa. Shobriid esmu kopaa ar lielisku meiteni! :)
09.08.2011 13:13 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
meitenes steidzas pazaudēt nevainību, bet iegāž pašas sevi. pēc tam, kad satiek savu mīlestību, ir jāsarkst un jābāl par pretīgo pagātni, bet to izmainīt vairs nevar! tāpēc vienmēr jādomā uz priekšu. pati zaudēju nevainību 20 gados un vienalga vīrieša acīs esmu kucīga, tā ka ir ko aizdomāties.
09.08.2011 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits