tūlīt tūlīt sākšu studēt Rīgā. esam ar draudzeni atradušas 1-istabu dzīvokli ķengaragā. Varbūt kāda var izpalīdzēt un padalīties, cik maksājat komunālajos ziemā un vasarā?
Vienas istabas dzīvoklim aptuvenie komunālie varētu būt kādi 60-70 lvl ziemā, vasara LVL 20-35.
Protams, var arī mainīties, ja piemēram ir jāmaksā visādas zemes nomas maksas, ka tas ir man manam 2-istabu dzīvoklim.
Ja ja esat atradušas dzīvokli, tad pajautājat īpašniecei rēķinu par kom.pakalpojumiem.
Tas ir ļoooti atkarīgs no rajona.
man, piemēram, Juglā par 47 m2 vasarā komunālie ir 20 ls, bet ziemā nekad nav vairāk par 60 ls.
bet zinu, ka citos rajonos tā nav.
Meitenes pareizi saka, par to ir jāinteresējas pie izīrētāja, jo cenas ļooti atšķiras.
Melnīt, par karsto ūdeni rakstīji tās cenas? Man tagad top vannasistaba, sākumā domāju ņemt karstā ūdens plombes nost un miers, bet, kad uzzināju, ka rudens-ziemas- pavasara periodos karstais ūdens ir 6ls kubikmetrā, tā iemīlējos domā par boileri :D
Man, ne vienmēr mājas siltināšana krasi pazeminās apkures rēķinus, man arī tagad siltina, tikai jēga būs maza - nav jau liela māksla nopakot no ārpuses māju, kurai jau tā ir vājprātā biezas sienas, par to, ka ir jāskatās pati apkures sistēma, neviens nespēj aizdomāties.
Jaa, ir ari kraasnis ar mazu lietderibas koeficientu - viss siltums aiziet skursteni. Vai pats energijas avots dargs. Vispar Manami neparasta meitene - par apkures sistemam interesejas.
Mums iepriekšējā dzīvoklī bija tā, ka mums +28, augšējiem kaimiņiem +17. logi plastmasas abos dzīvokļos. Kas gan tad tur pie vainas, ja ne apkures sistēma mājā?