Jā!
Līdz šim viss bija ideāli, bet par pēdējo pasūtījumu esmu dusmīga.
Man pēc nedēļas jāiet uz kāzām, bet vajadzīgā lieta (10ls apmērā) joprojām nav atnākusi. Pārdevējs neatbild... Rakstīju ebay un man sola,ka nauda drīz būs manā kontā. Žēl, jo kāroto lietu vairs nevaru paspēt pasūtīt un saņemt.
Ziemā ļoti ilgi nāca sūtījums, bet tas jau bija normāli tiem laikapstākļiem, kādi bija Eiropā. Biju jau norakstījusi paciņu izdevumos un vairs necerēju, ka būs, bet tad saņēmu uzaicinājumu doties uz pasta nodaļu :D
Vienu reizi aizkavējās- sanāca kādas 45 dienas gaidīt, bet toreiz pārdevējs jau laicīgi atsūtīja vēstuli, ka sūtījums aizkavēsies, aptuveni cik ilgi un kāpēc.
Vienu reizi sūtījums neatnāca- nosolīju pa pāris centiem vienu lietu, bet pārdevējs gan jau ka negribēja sūtīt pa tik lētu naudu.
Man ir bijušas kādas 4 lietas, kas vispār neatnāca un, kad tas notika 1. reizi, par ilgu nogaidīju, jo nezināju, ka var uzsākt paypal izskatīšanu un 30 Ls vējā. Bet tā pārvarā pasūtu no UK un tad atnāk prece kaut kur nedēļas laikā. No USA var prasīt pat 1 ar pus mēnesi.
Vispār ieteiktu tādos gadījoms aiziet uz vietējo pasta nodaļu un apjautāties vai nav paciņa pienākusi uz jūsu vārda,jo bieži viņi kko nočakarē ar adresēm vai māju numuriem. ;-)