!Komēdija!
"kāds ieņem ar pirmo, kāds ar trešo, kāds pēc 3 mēn.", par šito gan bišku sasmējos, jo reāli ar trešo un pēc 3 mēn. ir viens un tas pats :D
Doje
Ja godīgi (bet neuztvert kā apvainojumu), Tu izklausies pārāk jauna bērnam..
Pirms pieņemt tik atbildīgu lēmumu, var taču vispirms pameklēt par to visu informāciju, palasīt, painteresēties.. Pirmkārt par bērniņa ieņemšanu, par grūtniecību, par dzemdībām, par zīdaiņa aprūpēšanu utt. Un tad izlem, vai esi tam visam gatava.
Otrs, ko gribēju teikt (par šo jau mani droši vien nolinčos), bet mani satrauc mūsdienu meiteņu (sieviešu) jaunā tendence plānot bērnus ar "draugiem", nevis ar vīriem.
Varu jau saprast, ka varbūt ir sievietes, kas nekad nevēlas precēties, bet domāju, ka tādu ir maz un vairākums tomēr sapņo kādreiz ielīst baltajā kleitā un izdzīvot pasaku. Un, ja ir šāds sapnis, tad, manuprāt, tas tomēr būtu jāīsteno pirms bērna ieņemšanas.
A, ja vīrietis negrib precēt, tad na*** bērnus taisīt ar tādu vīrieti, bērns ir lielāka atbildība par laulību galu galā.
Mēs ar vīru arī pašlaik plānojam mazo, nu jau 2 cikli ir aizgājuši pa tukšo, bet tagad esmu sākusi mērīt BT un šomēness grasamies nopietnāk pieiet šai lietai. Ticam, ka pavisam drīz mums izdosies.
Bet, ja jāatbild uz autores uzdoto jautājumu, tad - jā, citiem sanāk ātri, citiem nē. Citiem ir dažādas problēmas un tāpēc nesanāk ātri, citiem nav problēmu un tāpat nesanāk ātri. Bet problēmas var būt visdažādākās, sākot ar kaut kādiem nelieliem iekaisumiem un beidzot ar aizaugušiem olvadiem un nesaderību.