Kādu zīmuli/krāsu jūs lietojat uzacīm? Esmu visu laiku lietojusi rimmel zīmuli, bet man jau sāk apnikt tas tonis kas viņiem ir piedāvājumā, gribētos pamēģināt ko jaunu. Pati esmu blondīne, iesakiet kaut ko ;-)
Es arī esmu blondīne, lietoju uzacu krāsu brūno, bet viņa ir ļoooti tumša, rakstīts, ka jātur kādas 5 minūtes, bet es turu mazāk kā minūti, un tad viņas kļūst tikai mazlietiņ tumšākas kā dabīgās! Ja noturētu tās 5 minūtes gan jau būtu traki :-D
Un firma ir estle, Drogās maksāja pāri 2 LS bet tur ļooti daudz iekšā! Vienīgais es piekrāsoju apmēram reizi nedēļā 8-)
Es lietoju jau vairāk kā gadu Avon zīnuli. Viņiem laikam ir 3 toņi. Blondiem/brūniem/melniem matiem. Neizskatās pēc parasta zīmuļa, bet tā izrullējams, nu kā lūpu krāsas :-D :-D Avon produkti man ne īpaši patīk, bet šis ir ļoti labs :-)
Varat smieties,bet man vislabākais ir parastais krāsojamais melnais zīmulis(paredzēts uz papīra krāsot) es viņu samitrinu nedaudz ar ūdeni vai siekalām un krāsoju,tad man laba krāsa sanāk-pelēcīga un nevis melna kā ar acu vai uzacu zīmuli :-D :-P
pati lietoju loreal uzacu zīmuli, bet vēl ir ļoti labs oriflame komplekts uzacu kopšanai, tur ir iekšā brūns, gaiši brūns tonis un vasks, bet man tāds neder jo uzacis krāsoju menas.
es uzacīm lietoju ēnu .brūns tonis no Mac,saucas Cork . ja nav pie rokas ( pieredze iemācīja,ka nedrīkst nēsāt līdzi mac ) sameistaroju savu toni ar citām ēnam