mikstais-tu esi liels egoists,domā tikai kāds tev būs labums,iespējams dēļ tā tev var būt nesaprašanās ar daudzām meitenēm,bet tu neesi sapratis galveno.Parasti meitenei galvenais nav cik tu naudas iztērē dēļ viņas,cik lielas dāvanas dāvini,bet cik bieži atceries viņu,cik ļoti svarīga tev ir viņa un tas ir veids kā to parādīt,nav jāēd dārgākajā restorānā ,var aizvietot ar ko mīļāku un lētāku .Galvenais lai redz ka tu centies dēļ viņas un viņa sajūtas mīlēta un vajadzīga,nevis uzpirkta.Ja tu kaut ko dari tāpēc ka tā pieņemts,vai tāpēc lai pats vēlāk kādu labumu gūtu tad nav jēgas vispār to darīt ;-) Un nevajag sevi lielīt,kas vīriešiem raksturīgs, ja tā labi padomā -vai tiešām tu dod tik daudz? Es zinu ļoti daudz vīriešus kuri lielās ka ir darījuši to un šito un ja sāk skatīties ,tad sanāk ka viņi tikai mazo pirkstiņu pakustinājuši,bet jūtas varoņi pat to,bet tad kad vajadzēja kādu palīdzību vai pabalstu no vīra tā nebija,remontu pašas taisīja,ēst pašas taisa,bērnus pašas audzina,drēbes pašas gludina un mazgā,dokomentus pašas kārto utt. Un ja pēc tā var pateikt-mana sieva neko nedara un es vienīgais,nabadziņš kko daru lietas labā... FUJ! (t)