Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

laika pavadīšana vienītī

Reitings 28
Reģ: 08.06.2011

sveikas, meitenes :-)

kā jūs pavadat laiku, kad esat vienatnē? it īpaši, ja laiks, ko pavadat vienītī, ir diezgan ilgs un biežs :D varbūt varat ieteikt kādas nodarbes, interesantas lietas, laika pavadīšanu, kas būtu kaut nedaudz noderīga, nevis nogulēta diena. vienkārši šobrīd man ir tik daudz brīva laika, ka nezinu pat ko darīt, jo šobrīd esmu ārpus pilsētas - laukos/ciematiņā |-)

06.08.2011 01:31 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Grāmatu lasīšana, pilnveidošanās. Sporta aktivitātes. Dārza darbi. Sauļošanās, jo tūlīt atkal lietus nāk. :-)
06.08.2011 01:43 |

Reitings 172
Reģ: 25.06.2011
Nu ja laukos,tad vispaar perfekti.
Izej vakaros paskriet,vai arii panjem sedzinju,uztaisi kaadas garshiigas maiziites,panjem labu graamatu un ej lauka viduu/pagalmaa atpuuties.. vismaz man patiktu.
Veel parasti es skatos internetaa savus miiljaakos seriaalus.
Vai arii,piemeeram vakar uztaisiiju savu "sapnju lapu" - panjem 4x A4 lapas saliimee kopaa,lai iznaak liels,un tad no zhurnaaliem izgriez lietas,kas tevi iedvesmo vai par ko tu sapnjo un ko tu gribeetu savaa dziivee. Pieliec pie sienas savaa guljamistabaa un redzeesi ka buus baigi jauki :)
Veel,kad neviens nav maajaas es iesleedzu muuziku uz pilno un vienkaarshi dejoju,trenneejos visaadus jaunus soljus. Tagad man taa ir kljuvusi par atkariibu un dejoju 2x dienaa pa stundai.

Paskaties www.receptes.lv pagatavo kaut ko garshiigu sev un gjimenei. Tev ir suns? Nezinu,kaa tev.. man patiik vienmeer staigaaties ar sunjuku pa mezhu vai kaut kur,ar muuziku ausiis.. :)

Man veel patiik lasiit blogus.. ljoti patiik www.dulcecandy.com tur ir make-up tutorials,fashion,etc.. visu ko meiteneem vajag zinaat!
un veel ir forshi www.youtube.com/MichellePhan vis kaut ko interesantu var atrast tur.
www.youtube.com/AndreasChoice
un shii meitene ir unikaala,tik smiekliiga :D kad gribas pasmieties www.youtube.com/LaToyaForever

Veel parasti mekleeju jaunu muuziku,bet tas taa,visu laiku pie datora..

Nu taa,tas buutu tas ko man patiik dariit,varbuut kaut kas noder. :)
06.08.2011 01:46 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es parasti(biežāk,gan sanāk,kad esmu mājās mazpilsētā viena,bet citreiz arī,ja Rīgā viena) :
*lasu grāmatas
*skatos filmas
*eju pastaigāties
*nodarbojos ar rokdarbiem
*daru visādu mājas darbiņus
*izmēģinu receptes ne tikai dažādiem ēdieniem,bet arī ievārījumiem un tādām lietām
*eju fotogrāfēt
*rakstu blogu vai savu stāstu

Nekas cits šobrīd nenāk prātā.
06.08.2011 01:50 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
gatavoju ēst :-D
blogoju un lasu citu blogus
agrāk braucu uz dārzu
"ņemos" ap suni, eju pastaigās
skrituļoju
lasu
skatos filmas/seriālus
šad tad kaut ko uzadu
visādi mājas darbi, protams
un tad, kā uznāk - visādas radošās izpausmes, paštaisītas dāvanas, auskari, kartītes
06.08.2011 02:00 |

Reitings 12651
piemirsu - dejoju un vingroju, kad nav sutoņa, tad paskrienu
06.08.2011 02:01 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Kad nav ko darīt, gribas ēst.. :-D
Ām, bet vispār lasu žurnālus, lakoju nagus, skatos siriālus, uztaisu ēst, izvedu pastaigāties suni, izķemmēju viņu, paminu krustvārdu mīklas. Vairāk tā uz sitienu nenāk nekas prātā :-)
Dažreiz, tas brīvais laiks tāāā trūkst, bet , kad viņš ir par daudz, tas tiek izmantots nelietderīgi (t)
06.08.2011 02:03 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Ā, jā sauļošanās un dejoju uz Dance Impact.
Starpcitu - ar Dance impact nometu pa nedēļu 3kg 8-)
Nodejojos, katru dienu pa ~ 40min :-)
06.08.2011 02:04 |

Reitings 213
Reģ: 25.03.2011
Malibu, + par to, ka nelietderīgi izmantoju laiku kad viņš ir un citreiz arī čīkstu, ka laika nav.

Bet es bieži vien izmēģinu kkādas jaunas matu/sejas maskas, izmantoju laiku dažādām skaistumkopšanas procedūrām. ;)
06.08.2011 02:06 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
atbildot uz jautājumu kā es pavadu laiku vienatnē:
*vingroju
*gatavoju ēst
*tas kas nepieciešams bet kam parasti neatliek laika-maskas,skrubji,sviesti tiek likti lietā-ķermeņa,sejas kopšana
*vienatnē mūzika vienmēr fonā
*tīru māju
*var kko dvēselei tuvu ,kas nu kuram-iemīļotā filma,seriāli varbūt joga,Dieva lūgšana ja esi kādā ticībā vai vienkārši izveidot patīkamu atmosfēru-piem.lēna mūzika,tēja,skaisti dabasskati un baudīt to brīdi-nervus atslābināt,(jo mūsdienās principā visiem ir problēmas ar stresu,aizmigšanu,pārāk daudz uztraukumi,slimības,tāpēc tas miers un atbrīvošanās ir ļoti svarīgi)

Vispār man ļoti patīk sava sabiedrība un nekad nav garlaicīgi vienatnē. :-D Iespēja patiešām atbrīvoties ,jo kad ar citiem esmu nevaru kkā atbrīvoties un esmu tāda saspringta un nedabīga ,diemžēl, bet pie tā arī jāstrādā :-)
06.08.2011 02:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man noteikti 24 stundas ir par maz-ir tik daudz ka ko darit...Pie tadam loti patikama nodarbem varetu pieskaitit lasisanu ,gleznosanu,pastradasanu sava darza-man loti patik laistit!Gleznot vien es varu vismaz 5 stundas no vietas,ka ari domat par kadu jaunu apgerbu-kaut ko taisit ,partaisit!Vakara vienmer paskatos kadu filmu-to biezi gan daru kopa ar viru! :-) Un vel Cosmo!Gandriz aizmirsu! (l)
06.08.2011 02:42 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Man visu laiku liekas,ka savu brīvo laiku nommuļļāju nelietderīgi, bet izskatās,ka jūs darāt visu to pašu ko es :-D Tas man liek jussties labāk, jo likās,ka viss ko daru ir laika izšķērdēšana,bet nekā,ko labāku darīt,nenāk prātā :-) :-D
06.08.2011 03:07 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Es savos laukos (cik nu laukos, pati tur iepriekš dzīvoju) jūtos ļoti labi. Lauku māja, milzīgs pagalms, blakus pļava. Nav tā, ka nav ko darīt. Izklāju sedziņu pagalma vidū, sauļojos, lasu grāmatu, žurnālus. Citreiz aizeju uz dārzu, labprātīgi paravēju, pēc tam salasu dārza veltes, taisu ēst. Ļoti patīk sauļoties. :-) Ja ir līdznācējs, ejam uz mežu lasīt ogas, sēnes. Staigājos ar suņiem, eju peldēt. Visu laiku kaut ko foršu laukos daru, jo ļoti novērtēju laukus. Kaut nu katrs pilsētnieks to novērtētu. :-)
Capicorn, nezinu, kādas tavos laukos iespējas, ko vari darīt, tāpēc grūti ieteikt. ;-)
06.08.2011 03:24 |

10 gadi
Reitings 6264
Reģ: 01.04.2009
Es, kad esmu viena (tas ir samērā bieži un man pat patīk), lasu grāmatas, gatavoju kko garšīgu, lēnā garā sevi palutinu, braucu ar riteni, kārtoju māju, sēžu cosmo:D Laukos vispār nav ar to problēmu - var ravēt, doties garās pastaigās un pārdomāt dzivi...
06.08.2011 15:28 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
gulju,lasu,skatos filmas,eju uz solariju,veicu skaistumkopsanas proceduras u.t.t. u.j.p.milu sevi! :-D
06.08.2011 23:46 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
pilnveidojos :-) tās pašas minētās skaistumkopšanas procedūras, lakoju nagus, lasu, rakstu, skatos tv, šuju, sportoju, stiepju špagatus, :-) utt
07.08.2011 00:55 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sezu cosmo, kartoju maju, eju pa veikaliem staigat(ja esmu rigas majas), satieku draugus...ah, nu tik daudz ko var darit.

ja godigi, man labak patik but vienai nevis no rita lidz vakaram ar kadu kopa. ta kompanija ilgstosi amni smace un atnem energiju.
07.08.2011 03:45 |

Reitings 7596
cenšos izvairīties no tādiem brīžiem!Riigaa kad esmu viena,lasu gramatu,eju biblioteekaa palasit pat tadas gramatas kuras lasiitavaa jaalasa,vingroju griezhot rinkji vai eju garaas pastaigaas!skatos filmas un vnk pa netu rakaajos!
bet kad laukos esmu,tad cenšos strādāt-tur darba daudz!
07.08.2011 03:52 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es varu pievienoties aguciitim. Man ari labak patik but vienai nevis ar kadu kopa 24/7 . Man reali saak besiit ja jaabuut visu laiku ar kaadu. Man saak palikt slikts gariigais. Ja juutu ka vajag buut vienai,tad vnk to daru. Parasti ka ir brivs laiks tad kko palasu,taisu eest,vnk skatos tv,sezu cosmo un lasu visu ko,klausos muuziku,bet bez taas jau nekaadi. Man visvairaak patiik iet pastaigaaties gar kaadu mezhu,vai pie kaadiem uudenjiem,tas palidz atslabinaties man. Un vel bez kaa es nevaretu iztikt-basketbola bumba,eju biezhi pameetaat bumbu tepat parkaa pie maajas uz basisha laukumu ar forshu muziku ausiis. (l)
07.08.2011 03:52 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Skaistumkopshanas lietas jau par sevi saprotamas.Veel man patiik vnk guleet vannaa ar daudz putaam,vannas bumbaam un taadiem jokiem.Ar muuziku,graamatu vai zhurnaalu. (l)
07.08.2011 03:56 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
sēžu pie kompja!

vienu brīdi bija topā Sims 3, bet tagad vnk atrodas kas darāms!
07.08.2011 04:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits