Nu ja laukos,tad vispaar perfekti.
Izej vakaros paskriet,vai arii panjem sedzinju,uztaisi kaadas garshiigas maiziites,panjem labu graamatu un ej lauka viduu/pagalmaa atpuuties.. vismaz man patiktu.
Veel parasti es skatos internetaa savus miiljaakos seriaalus.
Vai arii,piemeeram vakar uztaisiiju savu "sapnju lapu" - panjem 4x A4 lapas saliimee kopaa,lai iznaak liels,un tad no zhurnaaliem izgriez lietas,kas tevi iedvesmo vai par ko tu sapnjo un ko tu gribeetu savaa dziivee. Pieliec pie sienas savaa guljamistabaa un redzeesi ka buus baigi jauki :)
Veel,kad neviens nav maajaas es iesleedzu muuziku uz pilno un vienkaarshi dejoju,trenneejos visaadus jaunus soljus. Tagad man taa ir kljuvusi par atkariibu un dejoju 2x dienaa pa stundai.
Paskaties www.receptes.lv pagatavo kaut ko garshiigu sev un gjimenei. Tev ir suns? Nezinu,kaa tev.. man patiik vienmeer staigaaties ar sunjuku pa mezhu vai kaut kur,ar muuziku ausiis.. :)
Man veel patiik lasiit blogus.. ljoti patiik www.dulcecandy.com tur ir make-up tutorials,fashion,etc.. visu ko meiteneem vajag zinaat!
un veel ir forshi www.youtube.com/MichellePhan vis kaut ko interesantu var atrast tur.
www.youtube.com/AndreasChoice
un shii meitene ir unikaala,tik smiekliiga :D kad gribas pasmieties www.youtube.com/LaToyaForever
Veel parasti mekleeju jaunu muuziku,bet tas taa,visu laiku pie datora..
Nu taa,tas buutu tas ko man patiik dariit,varbuut kaut kas noder. :)