dusmoties/nedusmoties

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011

Situācija - draugs nesen izteica tik spārnotu frāzi, ka es gandrīz no krēsla novēlos. "Ai, kā gribas beidzot aizbraukt brīvdienās uz ārzemēm, bet nezinu, kurš tad būtu braucējs, jāapprasās čaļiem". Es neko neteicu, ok, draugi vīrietim ir ļoti svarīgi, bet es jūtos samulsusi. Turklāt tā nav pirmā reize. Kad es jautāju, vai mēs nevarētu kaut kur aizbraukt, izklaidēties, ka ir garlaicīgi visu laiku riņķot tikai ap savu asi, viņš uzrūc, ka neesot no tiem, kam patīk visur vizināties, braukāt, ka viņš nevienu savu draudzeni nekur nav vedis. Ar draugiem? Vienā nedēļas nogalē makšķerēt, vienā - atpūsties pie jūras, tad ar draugu uz restorānu utml. Vienreiz vispār bija kronis visam - man svētdienas pirmā puse bija aizņemta, viņam brīva. Sarunājām, ka vēlāk, kad atbrīvošos, kaut ko saštukosim. Protams, neko nesaštukojām, jo sāka ar draugiem dzert aliņu un vēl paziņoja - ai, nesanāca plāni, gribēju ar Kažu šodien aizbraukt relax tūrē uz Spa! :D Protams, es nenoturējos un pateicu visu, ko es domāju. Ok, arī man tiek veltīts daudz laika, bet velns ar ārā, kāpēc man ir jātaisa trobele, lai mani aizvestu uz jūru iedzert šampi un piejūras picērijā pamieloties ar picu reizi pusgadā? Es neprasu Parīzi, Romu un Itāliju katru nedēļas nogali, bet gribu saprast - viņš tēlo zābaku tāpēc, ka tā ir ērti vai tāpēc, ka ir zābaks?

Tā, izlādējos. Palika vieglāk. Varbūt es visu pārspīlēju un tas ir normāli?

05.08.2011 19:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu ja, kirsisa variants sak ar skist labs.

paraknajies pa vina personigajam mantam, varbut ko atradisi.
05.08.2011 20:24 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
mjā, tas SPA tiešām izklausās aizdomīgi.
Un man, ja godīgi, šķiet, ka nedzīvot kopā tikai tāpēc, lai nebūtu apnikums, uzreiz ož pēc kaut kā nelaba...
05.08.2011 20:24 |

10 gadi
Reitings 2152
Njā. Es visu laiku sevi mānīju ar domu, ka es pārspīlēju, jo "Mazumīti, tu taču zini, ka es tevi ļoti, ļoti mīlu un tu man esi lieliska sieviete?". Tikai ne spa, ceļojumā, pirtī vai kur citur. Drusku sāp.
05.08.2011 20:30 |

Reitings 4129
Ja mans vīrs paziņotu, ka dodas uz SPA ar večiem, es padomātu, ka viņš ir palicis gaiši zils :-D Es saprotu-večiem veču lietas, bet SPA!? :-D
Piekrītu meitenēm, kuras saka, ka kaut kas tur nav īsti kā vajag un izklausās pēc citas sievietes. Relaksēties ar Anniņu SPA, doties ar Anniņu ārzemju ceļojumā-jā tas izklausās pēc veča tipiskā :)
05.08.2011 20:31 |

Reitings 8407
Ja mans čalis pateiktu, ka ar draugiem brauc uz SPA -es ja no šoka nedabūtu infarktu, tad vismaz bikses aiz smiekliem pielaistu, :-D jo manējais jau nu nav nekāds SPA zēns, izklausās, ka tavs ne tik!!!
Piekritīšu citām, ka tas aizdomīgi izklausās. ;-)
05.08.2011 20:32 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Var but divas,nesen manu draudzeni chakareja 3 menesus,ne smakas no otras,pie gjimenes veda,te peksni kada vakara,ka seriala,klauvejiens pie durvim un ierodas otra,interesanti,ka mana draudzene bija pirms vinas,bet palika milkas/maitas statusa,neko nezinot.Talak vispar bija murgs,uzmanies,ta var but.
05.08.2011 20:50 |

10 gadi
Reitings 2152
Pat nezinu, kā būtu labāk - ja tiešām būtu tā otra vai ja viņa diagnoze vienkārši būtu egoistisks sliņķis (es domāju sliņķis tieši šajā attiecību aspektā). Es tikai zinu, ka arvien biežāk uzrodas doma - es tā vairs negribu. Varbūt izklausās princesīgi, bet tas ir apgrūtinoši.
05.08.2011 22:57 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Man tik pat kā visi pazīstamie džeki ir, tā teikt, īsti vīrieši, tāpēc nevaru iedomāties, ka puisis pasaka - es ar draugu aizbraukšu uz spa. :-D
Kāpēc tad viņš tevi neņem līdzi?
Tu saki, ka neko neteici, kad viņš ieminējās par ārzemēm. Vajadzēja teikt, ka brauksiet kopā.
06.08.2011 02:16 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Samērā savādi. (t) Visu pusotru gadu tā?
06.08.2011 02:29 |

10 gadi
Reitings 2152
Jā, visu pusotru gadu. Sākumā man likās OK , ka vairāk dzīvojamies pa māju, kopā gatavojam pusdienas, paskatāmies filmu, parunājamies, pamīļojamies, bet cik tad var? Nu labi, attiecību sākumā diezgan bieži esmu tikusi vesta vakariņās uz krodziņiem, kafejnīcām,arī restorānu, bet tas arī viss. Kad ierosinu kaut vai uz Zoo aizdoties - ai, ui, fui!Es par to esmu atklāti mēģinājusi runāt vairākkārt. Esmu teikusi konkrēti, ka man nevajag neko pārdabisku (kaut gan pelna viņš ļoti labi), neprasu, lai mani vadā pa viesu mājām visu laiku, bet vai tad ir tik grūti, piemēram, nopirkt šampi, pateikt, lai paķeru pledus un aizdoties to kaut kur zem klajas debess skaistā vasaras vakarā izdzert? Jā, esmu pat visādas idejas izteikusi pati - figu!
06.08.2011 02:46 |

Reitings 23
Reģ: 09.08.2011
Njaa par to SPA.. :-Dlai mans virietis bez manim aizlaistos ar caliem uz arzemem-NEKAD,esmu vinam pirmaja vieta.
Tas nav normali,jo (ka tu teici vins labi pelna)-tu butu pirma kuru vins aizvestu uz kaut kurieni-vienalga kur,jo cilveki kas mil viens otru,viniem ir svariga viens otra kompanija.
Ir tadas aizdomas,ka iespejams vinam ir cita,bet nu..varbut vinam ir tada daba ;-)
10.08.2011 12:14 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
izlasot Tavu rakstīto pirmā doma tāda pati kā ķirrrsītis- skaties, ka bez Tevis nav vēl kāda... (t)
10.08.2011 12:44 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
pride and prejudice, personīgi es neuzskatu, ka tāda attieksme no vīrieša ir normāla, man arī šķistu, ka mani krāpj, ja viņš brīvo laiku pavada tikai ar čomiem, tad makšķerēt, tad vēl kaut kur, tad SPA, tagad ceļojums, un kur tad Tu tajā visā esi? Kāda tad ir tava loma viņa dzīvē, sagaidīt mājās, pagatavot vakariņas, tu taču neesi nekāda kalpone.
Pie velna tādu vīrieti, es justos sāpināta ja mani tā izstumtu no vīrieša dzīves.
10.08.2011 13:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits