Varbūt varat ieteikt veikalu, kur šobrīd par saprātīgām cenām var iegādāties somas, vēlams tādas lielāka izmēra lai vismaz A4 lien iekšā un izturīgas, tāpēc var būt arī dārgākas.
Gribētos pirkt Guess somiņu, bet viņas ir mazliet par dārgu tomēr, ņemot vērā, ka kvalitate nav no tam labākajām, cik zinu, bet dizains ļoti patīk. Varbūt ir redzetas līdzīgas?
Elchaaaa nu jā, skatījos ka ir atlaides pa 50Ls varētu mierīgi pirkt, tikai ja, bail par to kvalitāti.
Par charles%keith nu draudzenēm ir, nēsājušas vinos pat divus portatīvos un ko tik vēl ne - nav saplīsušas, bet nu tas jau laikam atjarīgs ļoti no somas modeļa.
Neesi tgd bijusi tajā veikalā?
Nē, neesmu bijusi, bet domāju, ka tur ir atlaides tagad. Esmu pārak slinka, lai aizstagatu nedaudz pēc darba
Un isti ari neko nevajag pašlaik
Bet ja nu izdomā aizet, pazino par atlaidem
Man jau pusotru gadu stāv no NY vesta Guess soma, kuru nevaru saņemties ne valkāt, ne pārdot. Varu tikai pateikt, ka dažiem Guess modeļiem ir nepārdomāts dizains. Piemēram, tai manai somai ir uzkabināts tāds G burtu bļembaks, ka tā jau tukša sver kādu kilogramu. Kad piebāž pilnu, tad to somu knapi no zemes var pacelt.
Guess maks gan man kalpo godam. Pirku pus gadu atpakaļ paraugu izpārdošanā par 25 ls, joprojām izskatās kā tikko nopirkts.