Man tāda vilšanās sajūta paliek pēc apjomīgu pienākumu/darbu izpildes, kad man ir uzticēts kaut kas.. savā ziņā liels. Un tad, kad es to esmu izpildījusi, pat ne slikti.. es jūtos sevī vīlusies, kāpēc es nevarēju labāk, uz mani lika lielas cerības, arī es pati utt. Tajā laikā jutos tiiiiik nederīga, neuzticama... savā ziņā, biju sevi nolīdzinājusi līdz ar zemi. Esmu diezgan liela perfekcioniste, man vajag visu 100% ideāli, bet nu, nesanāk...
Paldies Dievam, šādas sajūtas mani ir piemeklējušas, ja nemaldos, tad 3 reizes. Ko es darīju? Gandrīz neko. Pagrauzu sevi nedaudz, bet ar laiku jau saprotu- ko nu vairs, jo esmu darījusi visu pēc labākās sirdsapziņas. Vislabāk man ir palīdzējis laiks sev.. grāmatas, skaistumkopšanas procedūras, kuru laikā varu sakārtot domas, satikšanās ar draudzenēm vai laika pavadīšana ar ģimeni. Vismaz man, galvenais bija tikt galā ar to, kas notiek galvā.
Iespējams, tu ar vārdu "vilšanās" izproti ko citu, bet es tikai izteicu to tā, kā es to saprotu/ esmu piedzīvojusi :)