Sveikas,tik agri augsa brivdienas neesmu bijusi...
Beidzot laikam esmu sanemusies aiziet...Un tas,kas lasija vakar diskusiju,ne tikai del ta,ari,bet del vis kopuma.
Pec vakardienas sapratu,ka vins ir nepateicigs attieciba pret maniem vecakiem,kas devusi vairak,kaut pasiem trukst...Vins vakar runajot ar manu mamu pa el uzlika skalruni,lai vina mamma dzird,ko maneja saka...Es biju soka,bet manai mammai teica,ka esot viens un masina...Un manai mammai pateica,lai vina nebazot savu degunu musu attiecibas un nedodot vinam aiz muguras man naudu!Es biju soka! Vinam ir 21 gads,mammai 58,lai es atlautos ta vina vecakiem pateikt!Nerunasim kada saruna izvertas ar vina mammu-vina uzskata,ka ir normali,ja 11 nakti majas un nepazvana,ka no darba bus velak,jo parasti 6 beidzas,uzskata,ka normali ir kiveties un plesties,ta visiem esot!Un beidzot sev pateicu-TA NAV!UN NAV NORMALI!
Un veel...teiksiet ko nu par tadu nieku prom,bet vins ir ari palaidis rokas,rupji stridos apsaukajis un esmu ta mulke,kas tic lugsanai,lai nepamet.Ka rakstits zurnala LILIT-BET VINS TAK MANI MIL...
Cik gari sanaca...Bet jautajums-mulkjigs-mani sez velnins,kas saka neej prom!Bet zinu,ka ir pienacs bridis to darit!Visas tas lietas un vel pie tam-pirmaja dzives gada,kad jabut roza brillem,kaut gan vina mamma saka,ka tiesi otradi 1 gada plesoties,bet-NEPIEKRITU.Vakar vins palika pie mammas,ne zvana neko,es piezvaniju un ticu,ka vacos prom un kur meklet atslegas.Vins sapsihojas,ka vienpuseji pienemu lemumu,bet,ka mani milot loti un durvis pie vina vienmer bus atvertas!!!Saku-brauc majas un izrunasimies ka 2 pieaugusie nevis pa tel,uz ko bija atbilde- esmu pie mammas un iedzeris alinju...Ok!
Piedodiet gari sanaca,bet tik gruti spert to soli ;(
Ka Jus sanematies aiziet? (s)