Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

auklītes darbiņš

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010

Labvakar, dāmas!

Ir iespēja nedaudz piestrādāt -nav pilnas slodzes darbs, dažas stundas dienā, pēc vienošanās. (pēc tam arī vairāk stundas pa dienu vai visa diena, bet tas vairāk varētu būt brīvdienās)

Tātad: vajadzīga auklīte zīdainītim, kamēr mamma darbā vai vnk vēlas sapucēties :)

Labāk, ja auklīte dzīvotu netālu no Pērnavas/Brīvības krustojuma, bet tas nav obligāti, ceļš tiks kompensēts.

PRASĪBAS: pieredze ar maziem bērniem, zīdaiņiem,(ideāli, ja ir kāda rekomendācija)

mīļums un pacietīgums,

vēlme STRĀDĀT,

latviski runājoša.

pārējo izstāstīšu un parādīšu tiekoties :)

rakstiet uz epastu (var arī šeit ko jautāt) - [email protected] pievienojot aprakstu par sevi, vecumu, pieredzi, un atbildi uz jautājumu: ko darīt, ja bērns raud?! un vēlamo atalgojumu, vai ir iespēja arī pieskatīt bērniņu pa nakti kādreiz (arī tādā gadījumā ceļš mājup atmaksāts (protams, normas robežās, ne jau ar taksi 100 km :) ) vai arī - būs iespēja palikt pa nakti pie mums.

paldies!

jauku vakaru visām! :-)

05.08.2011 01:02 |

Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
Tik smalki un forši viss sarakstīts.

Esmu darba meklējumos, bet žēl,ka neesmu no Rīgas... Iepriekšējā darba vietā bērnam biju ļoti pieķērusies.

Ceru,ka atradīsiet foršu auklīti. (l)
05.08.2011 02:02 |

Reitings 107
paldies, Chiepinj :)
lai veicas atrast darbiņu, pats galvenais- lai ir prieks nākt uz darbu, :)
05.08.2011 02:08 |

10 gadi
Reitings 1033
Reģ: 29.01.2009
Kas ir dažas stundas dienā? Nu kādos laikos?

Un brīvdienās vienmēr?
05.08.2011 02:59 |

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
izklausās jauki, bet man nav rekomendāciju, bet esmu liela draudzene savam radu bērnam, kuram drīz paliks 3..patīk bērniņi!! (l)
vai šo darbu ir iespējams apvienot ar citu?
05.08.2011 03:05 |

Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
No kura datuma/laika auklīte nepieciešama? Es dzīvoju 5 min attālumā no brīvības/pērnavas. :)
05.08.2011 03:30 |

Reitings 107
Dažas stundas dienā ir sākot no 2h. (3,4,5), protams, vēlāk, kad pati vairāk strādāšu, arī vairāk.
Nevaru precīzi pateikt, kad tas laiks būs - atkarīgs, kad man uzradīsies darīšanas, darbi u.c. lietas. Nesaku, ka vienmēr brīvdienās, bet varētu būt bieži. Jo man pašai lielākie darbi ir brīvdienās un svētkos.
Var būt auklītei cits darbs, jo pamatdarbu nepiedāvāju, galvenais- lai, kad ir sarunāta, tad nepārdomā un neiet uz citu darbu!
05.08.2011 03:47 |

Reitings 107
bez rekomendācijām var arī iztikt, skatoties, kā sanāk ar bērnu un kā bērnam patīk ar jums. jau tuvākajās dienās būs vajadzīga auklīte uz neilgu laiciņu. pēc tam, kad būs atrasta un atrastas, jo pieļauju, ka viens cilvēks nevarēs visu laiku pielāgoties manām vēlmēm, tad arī plānošu savu laiku un darbus tā, lai ilgāk varu atstāt mazo.
plānoju gan rudenī lielākas darīšanas sev, pa vakariem un brīvdienām, kā arī - arī pa dienu, bet apsolīt nevaru, tas tiks izlemts, izvērtējot, kā mazais jūtas, vai viņam nesagādā lielas problēmas un bēdas palikt bez manis biežāk.
05.08.2011 03:53 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Nu re, nesanāks. Es labāk Pārdaugavas bērnus auklēju :-D Un man diez vai gribēsies braukt uz mājām pie bērna, jo bērnu auklējot, es drošāk jūtos savās mājās - zinu, kas un kur atrodas.
Ir gan rekomendācijas, gan pirmās palīdzības kursi izieti, aizsākts pedagoģijas profesionālais bakalaurs, gan iespēja bērnu vest pie manis.
Ja kādai vajag pieskatīt bērnu ~8h dienā, tad es labprāt.
05.08.2011 13:25 |

Reitings 107
:)
Mums Pārdaugava nav šķērslis, ja auklītei ir vēlme braukt pie mums, tāpat dažas reizes var vest pie jums.

vēl var rakstīt par darbiņu!
atvainojos, visām laikam neatbildēju, kas toreiz rakstīja, dažām atbildēju. tas nebija speciāli, ja kādai neatbildēju.

toreiz paņēmu vienu auklīti, neattaisnoja cerības, dabūjām sirmus matus ar vīrieti teju!

he, un cilvēki sūdzās, ka nav darbs/atalgojums. 8-) viss tas bija, un samaksa bija lielāka nekā pārsvarā visos sludinājumos. :-D
30.09.2011 13:49 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
heh, esmu pieskatijusi mazus bernus, bet nav pieredze ar zidaniem :( ta es dzivoju pie dominas, taka nav talu..
30.09.2011 14:57 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Vai jūs vēl esat auklītes meklējumos? :)
30.09.2011 15:51 |

Reitings 2
Reģ: 12.10.2011
Labdien :-)
Man ir 20,par pieredzi var teikt,ka ta man ir loti liela,manai vecmaminai ir 12 mazberni,un kamer vini visi aug liela dala no tiem bija un ir japieskata ari man :-)
Ka ari visas vasaras es esmu pieskatijusi ne tikai radiniekus,bet ari kaiminu bernus,gan lielakus,gan pavisam mazinus..
Uz jautajumu,ko darit ja berns raud ir pavisas vienkarsa atbilde-vins/vina ir japanem rokas,jo mazinajiem tas vislabak patik,bet ja lielaks tad var sakt akstities,tas viniem izrisa prieku...
Ja,es varetu mazino pieskatit pa nakti un ja bus vajadziba tad ari palikt pie jums pa nakti,par samaksu runajot,ja es jums patiksu tad ari vienosimies tiksanas reize :-)
14.10.2011 13:22 |

Reitings 4261
Marta K., ganiņš cepa piparkūkas, prātiņ, nāc mājās! Kad sīkais raud - jāpaākstās. Gudri,gudri! Bērnam varbūt,kas sāp, dupsis sarkans, zobiņi sāp, punčuks sāp, sabaidījies,bet Tu tur taisies ākstīties!

Pilnīgi atgādināji to Vadimu no Ugunsgrēka.Šim mazmeita ratos bļauj, šis sāk tur pāris dienu jaunai bebenītei kazačoku dejot! (t) (t) :-D
14.10.2011 20:18 |

Reitings 2
Reģ: 12.10.2011
Jums varbut pasai vajadzetu labak iemacities lasit,tur bija rakstits,ja mazs bernins raud,tad vins japanem rokas,un tas nevienmer nozime,ka vinam kkas sap,varbut vins grib est,vai ari pamperi janomaina,nu vai ari vienkarsi vins grib ar kadu paspeleties,jo es gribetu redzet ka jums patiktu gulet gultina ar tuksu vederinu vai pilnu pamperu....

un par akstisanos tur bija rakstits par lielaku berninu,kas jav staiga un runa,tas bija domats ta ka jauzjautrina vins,jaierosina kkadu jautru speli,nu kaut vai japaakstas,jo berniem jav patik speleties un jautroties,nu vini tak ir mazini viniem vajag loti daudz uzmanibas..... :-)

Bet jums laikam vards paakstities,nozime but akstam,visu gar ausim laist un but klaunam vai?????
Vajag tacu dzive but ari jautam nevis staigat apkart pieputusai ka pupedim :-D
15.10.2011 20:01 |

Reitings 185
Reģ: 13.08.2010
pirmaa, Jūs vēl meklējat auklīti vai jau esat atraduši? :)
15.10.2011 20:28 |

Reitings 4261
Marta, es dzīvē esmu ļoti jautrs cilvēks. Varbūt jautrākais,kuru Tu vari iedomāties. Bet bērni nav nedz jautrības,nedz joka lieta. :-)
Veiksmīgu dienu! :-)
15.10.2011 21:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits