Ņemtu Acer.
Pašai ir Acer.Tiesa,ne tāds modelis kā piedāvātais.Esmu ļoti apmierināta.Esmu dzirdējusi,ka tastatūras nedarbojas,monitori atdalās un vēl visādas lietas.Nezinu,laikam esmu kkāda jocīga(vai arī man modelis īpašs),bet šo 3 gadu laikā nekas nekur nav sadalījies.
Nesen nesu labot,bet tā bija manis pašas vaina-uzkāru kompi un vajadzēja pārinstalēt.Citādi totāli nesūdzos.
Nerunaju par to, par ko nezinu. :) Asus bija mans pirmais un cerams ari pedejais upuris. :D
Bet, manuprat, datoru nevajag izveleties pec ta, kurs atrak izrada negacijas pret limonadem. Jo vins nav paredzets, lai vinu ar tam cienatu. :)
Nerunaju par to, par ko nezinu. :) Asus bija mans pirmais un cerams ari pedejais upuris. :D
Bet, manuprat, datoru nevajag izveleties pec ta, kurs atrak izrada negacijas pret limonadem. Jo vins nav paredzets, lai vinu ar tam cienatu. :)
Es iesaku piemest nedaudz naudinas klat un iegadaties labaku, jo procesors abiem ir pedejais mesls. Skaties labak tadu, kuram ir vismaz Intel Core i3 procesors. Un videokarti ari labaku.
Vispar iesaku so - http://www. 1a. lv/datortehnika/portativiedatori/acer_aspire_5742g_xtreme_gt/5888102/ (iznem atstarpes)
Vinam viss ir labs un nebus ta, ka pec gada nodosi vinu luznos. Turklat vins ir uz akciju sobrid un plusa zemajai cenai nak ari datorsoma, ja nemaldos. Cena ir, es teiktu, pat krietni zema nemot vera vina ieksejo saturu. Apdoma. Vrabut tomer tos 100ls esi gatava piemest klat. :)