Sveikas,sen sen neesmu te bijusi,esmu godigi,sailgojusies :D
Mana problema ir mulkjiga un galigi lieka,bet,ta raisa pardomas par attiecibam ar manu virieti...
Manai mammai dz/d ir 6.augusta,to zinajam jau sen,vina braliem 5 datuma.Pedeja bridi tika pazinots,ka braliem(12 gadi) svines ari-sestdien,ne piektdien.Manejais man nezinot,manai mammai pateica,ka mes brauksim jau 5dienas vakara pec darba un sestdien ap pusdienlaiku prom,jo braliem esot dz/d pasedesana.Pirmkart sadusmojos par to, ka man nepajautaja,bet pats visu izlema,teicu,ka varam paciemoties pie braliem un pievakare pie mammas,bet NE,maniem braliem ir sestdien svinibas un viss!Bet manai mammai tiesi taja datuma ari ir!Un tikko vins sablava,ko es iedomajoties,ka mana mamma esot vissvarigakais cilveks uz pasaule?!Es vnk vinu dusmas nolamaja,ka nava kauna,mamma tik daudz ir palidzejusi,tiesi vinam,vinai ir slimas kaajas,viena dzivo laukos...Es devu kompromisu,bet nee,vina brali riko 6dien,bet mana mamma savs 58 var samierinaties ar cieminiem pec darba nogurusiem ap 21 vakara,kuri no rita jau skrien prom...
Es saku domat,ka vins neciena vnk manu mammu,es nekad par vina mammu ta nevaretu pateikt :(