Tātad, mīļās meitenes, šī ir vakara beztēma, kurā jūs varat rakstīt visu, kas jums ienāk prātā,visu kas uz sirds, nekādu nosacījumu- normāla vakara klačiņa :-)
Es tikko ar apskatījos Itālijas blogu un dārzu- nemaz i nevar pateikt, ka pirmā pieredze stādīšanā. :-D :-D
Vēl pamanīju, ka tekstos bieži kļūdiņās iezogas. Bet tas tā.. :-D
She's a lady man jau liekas,ka anglis lasot pat nesaprastu,kas par tēmu :-D aj es šad tad kautko uzrakstu,lai burtus neaizmirstu,rakstīšana nav mana stiprā puse :-D
Šodien atkal nenoliku autoskolas eksāmenu, laikam ir cilvēki, kam nesanāk NEKAS! :-D Drīz jau jādodas pie mammas tantes uz laukiem, tur kaut kādi miesta svētki. Drīz jāaizskrien uz otru dzīvokli matus izmazgāt, jo man solās 2 nedēļas nebūt karstā ūdens, bet tagad iešu pagulēt.
Arlabunakti! ;-)
man nostalģisks vakars šodien :-D iegāju ehr mājaslapā un atradu veco gadu topus :-D tā nu man šobrīd skan Eamon - Fuck It, kur tie laiki biji, kad fanoju par to dziesmu :-P
Paldies, meitenes! ;-)
The Secret, esmu jau pāršķirstījusi. Tiešām gribētu redzēt kādu sev pazīstamu piemēru, kam tas reāli ir palīdzējis. :-D
Labi, tagad gan ar visiem nakts tauriņiem, kas ciemos pie manis dodos gulēt. :-)
Es gandrīz aizgāju gulēt, neuzliekot modinātāju. Forši,ka jums šodien nenāk miegs, varbūt rīt te ari kāda pļāpātāja vakarā būs, bet parasti brīvdienās te ir izmirums :-( :-D