Tātad, mīļās meitenes, šī ir vakara beztēma, kurā jūs varat rakstīt visu, kas jums ienāk prātā,visu kas uz sirds, nekādu nosacījumu- normāla vakara klačiņa :-)
nuu ja :D bet uz turieni jau tik 6dien domāju braukt :D
rīt man nemaz pēc grafika nav jābūt. :D bet tā kā pa kāpnēm vēl īsti stabili nestaigāju :D uz leju ejot jāklibo, tad tāpat rīt vēl neietu :D
rīt tikai atkal jāuzraksta menedžerim un vēl vienai galvenajai menedžerenei :D a to tie mani bombardē ar jautājumiem kā man ar kāju :D
itālija- es izlasiju tavu blogu tikko .. par jūsu mājas jauno iedzīvotāju un pārsmējos! :D
nu ieradās pie viņa sieviņa?! :D 2 ned jau gandrīz ir rinķī :D
atceros kā vienreiz smējos, kad māsa pastāstīja, ka kad viņām bijuši kādi 13-15 gadi šuvušas mājās vienai draudzenei stringus.. jo visām bija, tikai vienai ne.. :D
Nu tas džeks no mums izvācās pirms 3 nedēļām.BEIDZOT.Kādi tik mums te brīnumi ar viņu nebija. Bet viņa sieva neatbrauca,viņa šobrīd ir stāvoklī,bet īsti nevar saprast no kā. Jautri karoč! :-D :-D Man tagad ir beidzot atpakaļ istaba, priekš krāsošanās un nagu lakošanas :-) :-D :-D :-D
Šēka nu es īsti nezinu,ko lai taj istabā liek. Pagaidām man tur ir veļas žāvējamais plaukts un kosmētika, jo vannas istabā pilna palodze un vietas vairs nav. Ā šodien vel savu orhideju aiznesu tur. :-D
Tagad tu man atgādināji par manu blogu,es izlasiju pēdējo komentāru un nesaprotu wtf :-D
Jollya nu normālas. īstenībā,viņas jau punktošanai un kautkādai ķēpāšanai/zīmēšanai. Kad tīru nagu laku nost,bieži vien pamatkrāsa notīras, bet tie zīmējumi paliek,un jāberž :-D Bet nu tas bija ļōti lēti un tā vērts. Pa vienai gan labāk nesūtīt, vienreiz pasūdiju 2 melnas, tās pašas firmas, un bija tā kā atšķaidītas ar acitonu :-D
Ā un pie mums viņas var nopirkt ari parastos veikalos, laikam 5 par 12 marcinam, tā kā padārgi.
Ā nu tad laikam nav vērts, jo mums jau te drogās ar var nopirkt lētas nagu lakas :D
Man visu laiku šķita, ka Red rose baigi labās, a māsīca atnāca kājām likt nagus un viņai dzelteni- es pat pulējot viņai to dzeltenumu nost nedabūju :-/
Es pasūtiju no šī pārdevēja
http://ej.uz/qj57
Šēka paldies, tā neko priekš cilvēkiem,kas nekad mūžā neko nebija pirmstam stādijuši. :-D Neskaties to filmu, ej gulēt,visiem gulēt, savādāk man te jautri un rīt darbā būs nejautri :-D