Tātad, mīļās meitenes, šī ir vakara beztēma, kurā jūs varat rakstīt visu, kas jums ienāk prātā,visu kas uz sirds, nekādu nosacījumu- normāla vakara klačiņa :-)
'pabeidzu šūt biksītes :D paņēmu tādu nekādu baltu kreklu un sagriezu, tad nu tās biksītes ar tādas balta- nekas baigi foršs nesanāca, bet nu rīt izmēģināšu vel vienas uztaisīt :)
Man tikko istabā ielidoja kkāds monstrs reizes 3 lielāks par lapseni, tik smieklīgi bija vērot kā kaķis ar vīru pa visu dzīvokli šo mēģina notvert :-D Beigās izlidināja pa logu, iztikām bez līķiem :-P
Labvakar, meitenes!
tikko atbraucu uz laukiem no rīgas. pa ceļam nesanāca pagulēt, jo neprātīgi gribējās ēst, ka zvanīju mammai un teicu, lai taisa ēst :D
esmu nedaudz pārgurusi, būs jāiet gulēt, jo rīt agri jāceļas, jo tētis jāved pie ārsta jo viņam arī ļoti sāp mugura.
Mademoiselle, tev smuka bilde dr.lv, ja vien tā esi tu, kas mani šodien ir aplūrējusi :D
neesmu tev skatījusies :D kas notiek Lati arī nebiju skatījusies(paskatījos, kad viņa man teica), kāds uzdarbojas manā vārdā? :D kāda ir mana profila bilde? :-P
Mademoiselle- varbūt :D
Šitās man nesanāca smukas, bet šī bija pirmā izmēģinājuma reize :) Es tgd lieku iekšā to blogā, iemetīšu linku, varēsi paskatīties :D