Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

helouu

 
Reitings 303
Reģ: 19.11.2009

Čau visiem! Izdomāju izvārīt iebiezināto pienu, bet esmu dzirdējusi, ka dažiem neprofesionāļiem ir sanākusi šmuce pa visu virtuvi, tāpēc jautājums - Kā pareizi pagatavot iebiezināto pienu? Tas ir kā pareizi uzvārīt to :D :) paldies!

04.08.2011 19:57 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tās šmuces, par ko esi dzirdējusi, visdrīzāk rodas, kad vāra nopirktu iebiezināto pienu uz vārītu iebiezināto pienu. Tad mēdz sprāgt bundžinas utml.
Tevis iecerētajā procesā diezvai kkas ekstrēms var notikt, ja vaktēsi procesu.
Kā gatavot? Precīzi pēc receptes, ta jebkuras, kaut vai šīs:
http://www.receptes.lv/receptes/majas-pagatavots-iebiezinatais-piens/
04.08.2011 20:00 |
 
Reitings 303
Reģ: 19.11.2009
Man ir nopirkta bundžiņa un taisos to vārīt :D :))
04.08.2011 20:02 |
 
Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Ai, atgādināji bērnību,omamma mums mazmeitiņām mēdza vārīt lielu,lielu katlu, gan jau kaut kur arī recepte ir. nommm (l)
04.08.2011 20:06 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
es ceru, ka Tev ir īstā bundžiņa - iebiezināts piens, nevis šāds http://www.evielas.lv/lv/kategorijas/12/produkti/2272 - jo šis pēdējais epārvēršas par iebiezinātu pienu :)

kā vārīt - nezinu :D agrāk mamma vārīja, bet tagad, man šķiet, izdevīgāk nopirkt gatavu :)
04.08.2011 20:14 |
 
Reitings 303
Reģ: 19.11.2009
Man ir tāds krievu zilā un baltā krāsā :)) ir ir iebiezināts piens un nav ne koncentrēts piens un nav izstrādājums, ir īstais :) vārīšu kamēr uzsprāgs :D
04.08.2011 20:19 |
 
Reitings 303
Reģ: 19.11.2009
Tikko uzvārīts garšīgāks :) man te saka, ka 2h un būs ok, citi saka 4h :D nez
04.08.2011 20:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits