Čau visiem! Izdomāju izvārīt iebiezināto pienu, bet esmu dzirdējusi, ka dažiem neprofesionāļiem ir sanākusi šmuce pa visu virtuvi, tāpēc jautājums - Kā pareizi pagatavot iebiezināto pienu? Tas ir kā pareizi uzvārīt to :D :) paldies!
Tās šmuces, par ko esi dzirdējusi, visdrīzāk rodas, kad vāra nopirktu iebiezināto pienu uz vārītu iebiezināto pienu. Tad mēdz sprāgt bundžinas utml.
Tevis iecerētajā procesā diezvai kkas ekstrēms var notikt, ja vaktēsi procesu.
Kā gatavot? Precīzi pēc receptes, ta jebkuras, kaut vai šīs:
http://www.receptes.lv/receptes/majas-pagatavots-iebiezinatais-piens/
es ceru, ka Tev ir īstā bundžiņa - iebiezināts piens, nevis šāds http://www.evielas.lv/lv/kategorijas/12/produkti/2272 - jo šis pēdējais epārvēršas par iebiezinātu pienu :)
kā vārīt - nezinu :D agrāk mamma vārīja, bet tagad, man šķiet, izdevīgāk nopirkt gatavu :)
Man ir tāds krievu zilā un baltā krāsā :)) ir ir iebiezināts piens un nav ne koncentrēts piens un nav izstrādājums, ir īstais :) vārīšu kamēr uzsprāgs :D