Randiņtēma...

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Šorīt, dzerot savu rīta kafiju, aizdomājos par randiņiem, iespējams tāpēc, ka pašai nesen bija randiņš un tas manī raisīja nelielas pārdomas, un ne jau tāpēc, ka tas bija neizdevies, bet kopumā par randiņu būtību un to nozīmi. Tāpēc vēlētos, tīri intereses pēc, zināt jūsu viedokli :-)

Kas jūsuprāt ir randiņš, raksturojums,varētu pat teikt, kāda ir jūsu definīcija randiņa apzīmējumam?

Kāpēc jūs ejat uz randiņiem? Vai uz visiem randiņiem esat gājušas ar pozitīvām emocijām?

Un par ziediem, vai jums patīk, ja pirmajā randiņā dāvina ziedus. Zinu, ka ir daudzas sievietes kam tas nav būtiski, un pēc idejas tā jau arī ir, galvenais pavadīt kopā labi laiku, bet tomēr...

Esmu paskaitījusi,ka pavisam kopā man ir bijuši 15 randiņi (nezinu, vai tas ir daudz vai maz) un no visiem 15 randiņiem vienu reizi man uzdāvināja ziedus pirmajā randiņā...Tā kā pēc dabas esmu izteikta romantiķe, tad katru reizi aizejot uz randiņu man sanāk vilties, jo nav ziedu,kurus tik ļoti gaidu,protams, protams, tas nav primārais, bet man gribētos to puķīti. :-D

Tad kā ir ar jums meitenes? :-) (l)

Varbūt varat padalīties ar interesantiem stāstiem un viedokļiem :)

03.08.2011 16:22 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Viiirietis
vaiii,kā džeks aplauzās :-D :-D :-D,nabaga viņš,vaitad viņam nebija mēle pajautāt tajā bildē ir tiešām viņa?? :-D :-D
03.08.2011 22:53 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man bijuši tikai daži randiņi kaut kad sen atpakaļ.Emocijas īpaši neatceros.
Par puķēm man pie kājas.Nav nekādu emociju tās saņemot/nesaņemot.Vienaldzīgi gan ja atnes,gan,ja neatnes.Vienīgā atšķirība-ja atnes,tad jāsaka paldies.Viss.
Man vienmēr galvenais ir bijis,lai viņš vispār ierodas uz tikšanos.Man šķiet tik tizlas tās ''aklo randiņu'' situācijas,kad norunā tikšanos,nolūr,ka pēc skata nepatīk un tad uzmet cilvēku.Ne piezvana,neko.Vnk neatnāk.Un tad tas cilvēks stāv un gaida kā muļķis.Nokļūt tādā situācijā vienmēr bijušas manas lielākās randiņbailes.
03.08.2011 23:12 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Viiirietis, man bieži vien patīk tavs viedoklis, katrā gadījumā vienmēr izlasu ;-)
03.08.2011 23:22 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Man vārds "randiņš" derdzas! Tā visa sarkšana un bālēšana,meitenes svārciņos, ar rulljiem matos, sakautrējušās utt. Nee, ne, man stress nepatīk pat pozitīvā ziņā.
Nepatīk tās intervijas ar kokteili. Labak vispar tikties visu laiku bariņā, vismaz var redzēt otra attieksmi pret draugiem, pret sevi,kad citi klaat utml.
Patik izbraucieni aarpus Rigas,bet noteikti ne eeshana kaut kur kafuzhos.garlaicīgi.
Pukjes patiik.Aizvakar saņēmu, biju priecīga.
04.08.2011 00:13 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Par pukjeem,man labaak patiik sanjemt ikdienaa,vnk taapat,bez iemesla,ja esi attieciibaas...nevis vnk taapeec,ka randinsjh...
04.08.2011 05:23 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
not_for_sale - atkarigs no ta vai tas puisis/virietis interese. Ja interese, tad ari pasedesana kafejnica patiks.
04.08.2011 08:12 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Bet taas pukjes, tas ir kaut kas nesaprotams, skaisti, praktiska labuma nekada, bet, ja patik - lai tiek tas priecins.

Ja randins sarunats interneta - ir interesanti - piem., uzaicinajis esi vienu, bet atnak divas.
04.08.2011 08:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits