Kādreiz man arī šķita, ka nav pareizi vilkt baltu, melnu, bet nu šobrīd uzskatu, ka pilnīgs sviests un muļķības. Tikko speciāli sameklēju mapēs pēdējo kāzu kopbildi kuru fotografēju un redzu tur divas sievietes baltās kleitās un vismaz vienu sarkanā. Kāzās esot to vispār nepamanīju. :-D
Bet, ja Tu butu ligava - diez vai Tev sajuta butu forsa, ja apkartejie domatu, ka kada cita ir smukaka, spilgtaka un ieverojamaka par Tevi tada ipasa dienaa.
Bet, ja Tu butu ligava - diez vai Tev sajuta butu forsa, ja apkartejie (it ipasi puisi) domatu, ka kada cita ir smukaka, spilgtaka un ieverojamaka par Tevi tada ipasa dienaa.
Es peksni kaut ko atcerejos no savam pirmajam kazam...tiesam ta nak smiekls tagad!Viena sieviete ari bija balta kleita -atceros loti simpatiska -atceros bija tada kokteilkleitina!Musu fotografs laikam bija par daudz uznemis alkohola devu un saka fotografet so sievieti un mana vira draugu :-D !Man sis gadijums pilnigi bija aizmirsies :-D Atceros skatijamies bildes un nevarejam saprast-kapec tik daudzas bildes ir si sieviete! :-D
Atrakcija, varbūt vari nofotogrāfēt kleitu un mums parādīt? Citādi grūti spriest, vai kleita der vai neder.
Cik daudz viesu plānots kāzās būt?
Es uz vienām kāzām biju melnās biksēs :D bet uz vienām citām baltā kleitā ar lielām, košām magonēm. Jutos ērti.
Wtf? Kleita ir tā, kas liek izskatīties glītāk un spilgtāk? :-D Pilnīgs absurds, sen neko tādu neesmu dzirdējusi. Visas sievietes esot kailas ir pilnīgi vienādas? :-) Tad jau kāzu viesiem un pareizāks sakot, tieši sieviešu dzimtes pārstāvēm, vajadzētu aizliegt nākt ar kosmētiku un ieveidotiem matiem. Nezinu kādiem jābūt kompleksiem līgavai lai viņu kas tāds uztrauktu. Ikdienā redzu simtiem sieviešu kuras ir daudz skaistākas par mani un būtu nožēlojami rīkojot kāzas kādu neiekļaut viesu sarakstā, jo "viņa ir pārāk skaista".
Sveikas.. jūnija vidū jāiet uz kāzām, bet mugurā nav ko vilkt.. izķemmēju Dominu, Azur, Alfu, Spici, nevienu kleitu neatrodu, ja ir, tad ir pie 100 eiro, pa tādu summu nepirkšu.. arī tirgū nav.. kur vēl meklēt skaistas kleitiņas par normālām cenām?