Ko jūs izvēlētos?

Reitings 89
Reģ: 03.06.2011

Ņemot vērā, ka būtu attiecībās jau vairāk kā 6 gadus, un kopumā attiecībās vairāk vai mazāk viss ir kārtībā, jūs izvēlētos:

1. Turpināt šīs attiecības, kurās ir neliela rutīna, strīdiņi, bet ir drošības un stabilitātes sajūta, kopīgi nākotnes plāni, uzticība, liela mīlestība. Pietrūkst nedaudz mīļums, uzmanības veltīšana, jaukas sarunas.

2. Mestos iekšā piedzīvojumā ar čali, ko zinātu tikai internetā, bet ar šo čali būtu taureņi vēderā, vairāku stundu ilgas sarunas un apziņa, ka tur tiešām varētu kas izdoties, bet pārliecības jau nav, kas notiktu pēc tam, kad rozā brilles kristu.

Riskēt vai nē, tāds ir jautājums.

03.08.2011 14:58 |

Reitings 89
Reģ: 03.06.2011
cerry, jā saprotu, bet nesanāk. Jau centos. Bijām te nesen uz jūru aizbraukuši, vakarā, saulriet laikā, centos kaut kā radīt to romantiku mūsu starpā, bet nesanāk, tāpat domāju par otro puisi, nolādēts, un to, ka vēlos mājās ātrāk, lai sarakstītos atkal ar viņu. Es sev riebjos šobrīd (e)
03.08.2011 15:11 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
cik jums abiem ar Tavu draugu gadi?
vai Tavs draugs ari piestrada pie attiecibam, jo ka es saku milestiba ir ka puke kurai ir vajadziga saule,udens,meslojums,gaisma-jakopj lai ziedetu un augtu...ta saku savam virietim un to censamies abi ari darit kad jutos ka raksti tad saku velos to un dari ta jo man tas trukst un ja redzu ka megina tad tas ir nozimigi un romantiski un mili un skaisti, bet ja nav tad riske jo ja nevar par to izrunaties ar savu virieti tad nav verts jo tu nedari aiz muguras bet runa lai vins to redzetu un ja tad nelabojas tad nav verts-are tadam domam un dzives uztveri dzivoju es ;-)
03.08.2011 15:18 |

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Izvēlētos - 2! Ja Tev radušās šaubas, tad necik ilgi 1. variantu neizvilksi! Tici man!!
Es izvēlējos savu 2. variantu.. Esmu laimīga!! (l)
03.08.2011 15:20 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
Tu to otro vispār dzīvē esi satikusi? (vnk pēc tava rakstītā rodas iespaids, ka nē)
03.08.2011 15:21 |

Reitings 43
sorī, ja sanāks mazliet uzbraucoši.. :)
Tā nav nekāda lielā mīla, ja gribi citu un esi nonākusi šādā situācijā.
Tu to e-čali dzīvē esi satikusi? a ja nu tur kāds āpsis, kurš Tevi čakarē? un tagad mēģini atcerēties, kādas bija Tavas attiecības pirms 6 gadiem? garas sarunas, romantika un taureņi vai ne? :) ir tikai normāli, ka 6 gados jūti rutīnu. ir viegli būt mīļiem, kamēr ir taureņi, bet patiesas jūtas ir tās, kuras paliek arī tad, kad taureņi aizlidojuši. es tev ieteiktu pārtraukt to saraksti, jo kamēr taureņosies, nevarēsi pilvērtīgi pievērsties esošajām attiecībām.
03.08.2011 15:21 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Riskēt. Tagad un tūlīt, citādi vecās attiecības ievilksies vēl par pāris gadiem un tad aiziet būs vēl grūtāk. Tauriņi ir svarīgi.
03.08.2011 15:27 |

Reitings 3022
Romantiku mākslīgi nevar radīt - tā vai nu ir, vai nav.
Atceros, ka mēs pagājušā gada augustā gulējām Saulkrastos pie Baltās kāpas uz tā dēļu celiņa un skatījāmies kā zvaigznes krīt... Tā bija romantika, ko tur var vēl radīt.
Romantiku jau rada apstākļi - jūra, saulriets, zvaigznes....
03.08.2011 15:42 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
šajā situācijā vnk izvērtētu visus plusus un mīnusus. es droši vien paliktu pie pirmā varianta, jo pati taču saki , ka mīli. attiecību sākumā vienmēr ir tie taureņi, uķi, uķi, bet beigās attiecības nedaudz pārvēršas, šādi varētu būt arī ar puisi nr 2. man ir dzīvs piemērs, mana draudzene, kas attiecībās bija diezgan ilgi, arī nedaudz rutīna, strīdi utt. viņai iepatikās cits, gribēja izklaidēties, taureņi utt., pārtrauca attiecības, izrādās, ka tas čalis gribējis tikai vienu. ok, salaba ar draugu nokārtoja attiecības viss ok. pagāja gads atkal tas pats, un tagad čalis vairs neko negrib, pati sēž un bimbā, kāpēc es tā rīkojos.
nezinu ja jūti, ka nebūs kopīgas nākotnes, ja neredzi savā dzīvē viņu, tad pārtrauc attiecības.
03.08.2011 15:54 |

Reitings 2279
Vāvere - tieši tā jau arī ir mākslīgi radītā romantika (ne jau jūs apzināti vakariņojāt sveču gaismā, rakstījāt romantiskas zīmītes, utt.), bet aizgājāt it kā nevainīgi pastaigāties uz jūru un apkārtējie apstākļi jūsos mākslīgi radīja romantiku.. :)
Inga - es savā dzīvē esmu pārliecinājusies par to, ka pat visneromantiskākie cilvēki ir spējīgi rīkoties romantiski.. Vienkārši pamēģini uz viņu palūkoties no nedaudz cita skatupunkta...
Vai varbūt pamēģini izmantot to fluīdisko sajūtu, ko Tevī rada otrs puisis savu esošo attiecību uzlabošanai nevis sabojāšanai!!!
P.S. Vēl jautājums - Tu savu esošo draugu mīli, vai jūs esat kopā nu jau tikai tāpēc, ka tas ir pieradums - būt kopā??? Vai tu ar viņu esi runājusi, ka jums ir uzradusies rutīna un tu vēlies no tās atbrīvoties? Par to, ka Tev atkal vajag mazliet taureņus vēderā???
03.08.2011 15:54 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ja tiešām ir mīlestība,tad redzu tikai vienu variantu-pirmo.Manās acīs vienkārši nav savienojams apzīmējums ''liela mīlestība'' ar sajūsmu par citu džeku.
Man šķiet,ka ja tiešām ir mīlestība,tad jāizrunājas ar draugu par to,kas attiecībās trūkst,jāmēģina viss uzlabot utt.Pats no sevis nekas nenotiks...
03.08.2011 15:58 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
nu,gan tev lielā ļubestība. :-D
tad jau nemaz tik ļoti nemīli to pirmo,ja jau pat domas par kādu citu iezogas tev galvā! :-P
bet anyway - es palktu pie 1.varianta.
Lai es kkādu pēkšņu iegribu dēļ pamestu ko tik tuvu un mīļu..? nezinu gan. man tas šķiet muļķīgi.
tu vispār to džeku dzīvē esi redzējusi? caur i-netu visi jau ir skasti un burvīgi.
btw,varbūt tu neesi vienīgā, ar ko viņš sarakstās un čato n-tās stundas! padomā! ;-)
03.08.2011 16:21 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja manās attiecībās būtu daudzmaz kārtībā, nu reizēm būtu neliels kašķītis kā jebkura attiecībās, tad man nebūtu nemaz tāda izvēles varianta, ilgstošas attiecības, kuras tiek veidotas, kurās tiek ieguldīts laiks, enerģija ir daudz vērtīgākas par kaut kādu interneta puikiņu, kuru nemaz nezini reālajā dzīvē. Man pat šķiet absurds kaut ko tādu salīdzināt.
Bet pēc tava stāstītā NEšķiet ka tavās 6 gadu attiecībās būtu daudzmaz viss kārtībā, ja jau tās nekādi nevar atsvaidzināt un rauj prom pie cita pietam virtuāļa. Varbūt tiešām padzīvojiet šķirti, ļaujies kādam romānam, un tad jau redzēs kā viss būs.
Paskaidro savam draugam situāciju, ka vairs neesi apmierināta attiecībās, ir totāla rutīna un gribi mazliet atsevišķi padzīvot, tad pati redzēsi kā ir labāk, nevis uzreiz nocirst visu kā ar nazi, tu nemaz nezini vai tas virtuālis ir tik foršs kā sarakstē, varbūt slīpēts kretīns, jo ja jau tik kolosāli māk izteikties, valdzināt tātad kaut kāda prakse viņam ir :D .
03.08.2011 16:22 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Noteikti, ka paliktu tavā gadījumā pie pirmā varianta.
Lai arī cik lieli mīlas tauriņi nebūtu pret otru, man svarīgāka tomēr būtu stabilitāte.
Bet zinu, ka tādā gadījumā mani nomocītu jautājums, kā būtu ja būtu.. bet nu..
Zinu, ka skanēs šausmīgi, bet varbūt iepazīsti to otro vairāk. Tev jau nevajag uzreiz mesties ar viņu gultā. Varbūt viņš arī ir stabils , uzticams utt.
Bet atceries! ka tas ir tikai sākums. Visās attiecībās sākumā ir tauriņi vēderā un rozā brilles.
03.08.2011 16:28 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
nepamēģināsi nezināsi...
03.08.2011 16:46 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Es 100% saku, ka riskē!!!
Jo vel neesi nobriedusi attiecibām.
03.08.2011 18:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
1. un 2. !

bet taureni ir parejosi un labi pavadits laiks ar to otru butu tev inga noteikti skaists, bet 6 gadu norakstams, nu nez...
03.08.2011 18:42 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Ja Tu esi ar taureņiem no čaļa, kuru pat neesi redzējusi.. tad esošajās attiecībās IR problēmas..
Ko darīt tālāk - izlem pati :)
03.08.2011 18:45 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man gan šķiet,ka var gadīties samīlēties citā,pat ja ir ilgas,mīlošas attiecības. Pašai tā gadījā,biju pilnīgi kā teikt "aizgrābta" un tauriņi arī,jā. Bet tomēr sev pajautāju vai tam būs nākotne,nolēmu,ka nē. Nenožēloju,patiešām,kaislības pāriet.

Ja tu viņu zini tikai i-netā,tad satiecies un pēcāk spried,jo iemīlēties iedomu tēlā ir viegli,nav ne kopdzīves,strīdu u.c.
03.08.2011 18:52 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Es neriskētu un paliktu pie pārbaudītām vērtībām.
03.08.2011 23:15 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Jūs esat precēti, ar bērniem? Ja nav šādu saistību... tad domāju, ka var arī apsvērt negluži 2. variantu.. bet vienk. izvērtēt 1. :)
03.08.2011 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits