Labrīt! :-)
Esmu jau kopš 8iem augšā un paspēju milzum daudz darbus padarīt,par ko pašai prieks! :-)
Turpinu veseļoties-tik kārtībā ar savu kaklu un iesnām!
Šodien forša dieniņa,jo jābrauc uz lidostu,jāsagaida māsa un tētis no ceļojuma :-) Sen nav redzēti!
Nekādi dižie plāni šodienai nav-jāiziet pastaigāties,jo laiciņš smuks-saulains,patīkami dzestrs!
Turpinu cīnīties (nezinu kādu citu vārdu varētu pateikt) ar savu EX (laikam jau tagad tā saukšu).Viņš sāk just,ka čiksa kaut ko par mani nojauš un vispār par mums abiem,taisa tračus,abi kasās..
UN KAS IR INTERESANTĀKAIS? Lai tikai viņu noturētu pie sevis-jau sola pirkt gredzenu (e) Vai nav stulbums? Nu ok,es jau esmu visu pieņēmusi,tik iesmaidu par viņu abu stulbumu,jo tā meitene vēl nezina visu,kas un kā,un ja uzzinās no manis vai kāda cita-būs viņam ar viņu pīīī :-) Viņa jau saka,ka viņam nekam netic utt.,bet redzēs kā būs!
Vakar šī teica-lai šis izstrebj to putru,ko ir ievārījis,šis pateica,ka izstrebs un bija man kko skypā rakstījis,bet es nebiju un nezinu,ko uzrakstīja,jo ziņu dzēsis.Gan jau sāks man rakstīt,lai liekos mierā vai vēl nezin ko! |-)
Viņa taču pat gribēja,lai šis mani no draugiem izdzēš,bet šis nē,nē,ka tas neko nedos!
Abi rīkojas kā mazi bērni un šis jau ielicis profilā viņu abu kopīgo bildi :-D
Zinu,ka tā meitene arī šeit laikam kādreiz ietusē,tad noteikti gribas viņu pasveicināt ;-) Daudz ko vēl neesi uzzinājusi! :-D