Labvakar!
Šodien bija gara,gara diena,tikko pārrados,bet mājas pametu jau kādos 10:00. Biju pie ārsta un nošokējos par savām sen taisītajām asinsanalīzēm-maijā,kad jau vairākus mēnešus mocījos ar kuņģa dedzināšanu un citām vēdera problēmām,man bija kārtīgs iekaisums.Prieks,ka jau labu laiku nekas nesāk,tikai retu reizi pēc ceptiem ēdieniem, taču drošības pēc šodien uztaisīju atkārtotas analīzes un rīt ceru uz labiem rezultātiem.
Pēc daudzu citu sīkumu izdarīšanas,biju Dominas Bazārā. Nu šausmas :-O :-| kā MAN TUR RIEBĀS! Cilvēku tik daudz, visi sasmaržojušies tā,ka man nemitīgi jāšķauda un nav ko elpot, visi skrien,grūstās,apavus uzmērīt nav kur,utt. un as viss trešdienā plkst. 12:00 ! :-O Lieli piebilst,ka ,ja pat tur bija ko pirkt,lai uzmērītu, jāstāv km garā rindā un tad tādā pašā pie kases. Vistrakākais skats laikam bija Laumas veikalā- nu sievietes kā pingvīni saspiedušās,apgriezties nevarēja nemaz! Nopirku tik vien kā balerinas,ļoti glītas un sievišķīgas,bet gaišas un ar pērlītēm.Kad mērīju,garām gāja meitene un teica,ka neiesaka pirkt,jo pēc 3 reizēm viss nobiris viņai,bet nu es nevarēju nenopirkt tādas skaistules,turklāt par 10Ls.Nu kaut vienai reizei! :-D Vēlāk,pēc Zaras apmeklejuma,pati ar sevi papusdienoju DC,pie reizes uzvilku jaunās kurpes un tagad man ir noberztas kājas. Nu jauki, lai viss nebūtu tik rožaini - gaidīju 15min pircēju,bet viņa neieradās un nekādu ziņu nepadeva,ka kavēs vai neieradīsies.Jāpavakariņo un jāaizsūta tāds jauks epastiņš viņai :)
Jauku vakaru :-)