ebay ir pilns ar piedāvājumiem, bet vēlos zināt kāda ir optimālā cena crest whitestripes 3D un varbūt ir kādi konkrēti pārdevēji, no kuriem jūs regulāri pērkat un esat apmierinātas ar rezultātu?
man jau arī tas pats... Bet ja negribi baigi dramatiski to baltumu vrb tad nekas...Nu es jau lietoju pašlaik (2. diena tikai tāpēc nevaru spriest) Bet vari jau plombi arī nomainīt.
Nē, nē.. neko ūber baltu negribu, nu tā, lai glītāk izskatās, vienīgi bail par to plombi. Nu jāā.. Negribās jau iet mainīt viņu, izsviest lieki 20 ls :( Jācer, ka nekas tāds nebūs! (t)
1 strips vienai zobu rindai.Tā kā cilvēkiem žoklis ir divdaļīgs, tad vienā reizē 2 stripi :D Zinu, ka daži apakšējiem liek katru otro reizi, tad nu viņiem iet ilgāk - 1 reizi 1 strips, vienu reizi 2 stripi.
Vējšmatos,tiem klasiskajiem viens kurss skaitās 14 dienas,bet 3d professional ir 20 dienas,protams,tas ir atkarīgs no tā, cik baltus gribi un,ja ir ļoti jutīgi zobi tad labāk pilnu kursu neiziet un uztaisīt pauzīti ;)
es pēc tiem kursiem nekad nevados :D skatos pēc rezultātiem :) pirmajās dienās intensīvi, un pēc tam skatos - ja vairs nevajag, tad kaut kur reizi mēnesī profilaktiski uzlieku.
tas nav tā strikti noteikts - tik un tik dienas... :)