Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

dziedu/vokālās nodarbības

Reitings 5
Reģ: 02.08.2011

Sveiki, labvakar :)

Esmu jauna dziedātāja, ar nopietnu muzikālo izglītību, ar lieliskām balss spējām, dziedu jebkādu repertāru. Labprāt dziedu kāzu ceremonijās, dzimšanas dienās, ballītēs, jebkādos pasākumos. Protams, spēlē ar mani vai nu pianists, vai vijole, vai kāds cits instruments. Kā nu sarunājam ar klientu. Pasniedzu arī privātstundas dziedāšanā.

Ja ir kādam interese par dziedāšanas nodarbībām vai vēlaties, lai dziedu kādā no jūsu pasākumiem, mans e-pasts [email protected]

02.08.2011 22:07 |

Reitings 172
Reģ: 25.06.2011
Piedod,man tas liekas smiekliigi.
Ja jau esi tik laba dziedaataaja,kaa pati saki,tev nebuutu jaareklamee sevi kaut kaadaa cosmo :-D :-D
Un kursh gan gribeetu tevi savaa pasaakumaa,ja pat nezin KAA tu dziedi. Buutu ielikusi linku youtube vai kaa,kur var dzirdeet,bet nu shis tieshaam ir nozheelojami.
02.08.2011 22:40 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
kāpēc nožēlojami? manuprāt, viss normāli, ka cilvēks reklamējas :)

lai gan jā, būtu labi, ja būtu ielikusi kādu linku uz tavu mājaslapu/dr.lv mūzikas sadaļu/youtube klipiņu, lai var noklausīties un apskatīties kā dziedi..

tās tā - padoms :-P
02.08.2011 22:42 |

Reitings 5
Reģ: 02.08.2011
iztiksim bez apvainojumiem, tieši tādēļ iedevu arī savu e-pastu, lai ar mani var sazināties.
02.08.2011 22:44 |

Reitings 172
Reģ: 25.06.2011
plastic heart,nu bet iedomaajies,ja Tev patiktu dziedaat,tu tachu ietu kaut kur piedaliities,lai cilveeki tevi redz,liidz ar to,cilveeki gribees lai dziedi vinju pasaakumos,bet nejau tupeet pie datora un reklameeties cosmo maajaslapaa? Ar to,ka Tu saki ka labi dziedi - nepietiek,lai cilveeks gribeetu ar tevi sazinaaties. Kapeec vinjam buutu jaasazinaas ar sveshu cilveeku,nedzirdot par shii cilveeka balsi,ja vinsh var aiziet un panjemt kaadu,kas censhas savu balsi paraadiit cilveekiem.
02.08.2011 22:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!