Kadas butu jus?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Kamer neesmu aizgajusi uz to cali lv, iedomajos parunat tepat par temu-kadas jus butu mammas saviem mazuliem?Vai jus butu tadas stingras,vai atkal otradi -lautu izbaudit saldo bernibu.Kadreiz tas sievietes,kuram ir bijusi gruta berniba, vienemr doma ,ka bus pilnigi pretstati savam mammam.Zinu ,ka te nav daudz mamminu,bet tomer varam pafantazet! (l)

02.08.2011 20:22 |

Reitings 16208
Es vienmer atceros to gadijumu Hawaii,kad "maza sarkanmatite" skola stastija skolotajais ,ka vinas tetis ir miris -cietis cunami laika :-D !Tetis aizgaja preti uz skolinu un skolotaja prasija-kas jus esiet meitentei?!Vina vispar laikam tada tiesam interesanta padevusies...ielika celojuma soma kabaci un milzigas skeres-lidosta visi ta smejas :-D !Bernus kadreiz vajag saprast-vini grib uzmanibu...Mes jau ari! (l) Paldies-bija tiesam patikami padiskutet! :-)
03.08.2011 09:31 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Pie kā es visvairāk piestrādāšu, lai mans bērns izaug par kārtīgu, labu cilvēku. Lai ciena savus vecākus un neiedomājas, ka var atļauties visu kas ienāk prātā. Esmu pilnībā lepna par to, kā mani vecāki mani izaudzināja un es ceru, ka man izdosies tas pats! :-)
03.08.2011 11:58 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, es šonakt, pateicoties Tev (šai diskusijai) un vienai citai lietai, sapņoju, ka esmu stāvoklī. Bet labākais tajā visā bija tas, ka bija tikai 2. DIENA, bet es jau biju 100% pārliecināta, un biju diktām kaitinoša "grūtniece" :-D :-D :-D
03.08.2011 12:53 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Sveika, Emmanuelle!

Man šis jautājums vienmēr mazliet nomāc. Citreiz skatos uz ielas, kā mamma bļauj vai lamā savu bērnu. Man tā ļoti, ļoti negribētos.. man pašai bija tā saucamā "saulainā bērnība", jo vecāki mani savā ziņā lutināja (naudas mums diezko nebija, bet par mīlestības trūkumu no vecākiem sūdzēties nevarēju, vienmēr visu atļāva - i uz disenēm iet - i ar draugiem braukt kur un kad gribēju un visu pārējo)..
Es ļoti ceru, ak būšu laba mamma - gribu būt tāda mierīga, mīļa un tajā pašā laikā stingra, lai ir bērnam cieņa pret mani, bet arī lai saprot, ka no manas puses ir cieņa un pāri visam mīlestība... man tā grūti paskaidrot.. bet es gribētu lai man ar bērnu veikalā nav jāskaidrojas un nicīgu seju jāsaka, ka redz bērns neko nemāk, neko nesaprot (kā to bieži manu uz ielām)..
man ir trīs auklējamie pa laikam.. un jaunākā meitenīte ir fantastisks bērns... es gribētu lai man ar tādi būtu (l)
03.08.2011 13:30 |

Reitings 213
Reģ: 03.08.2011
Es sevi šobrīd vispār nevaru iedomāties kā māti, pat pieskatot bērnu jūtos kā ne savā ādā, bet (kādreiz) vēlos būt tāda māte saviem bērniem kā bija mana māte - mīloša, jauta un atklāta.
03.08.2011 13:49 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Man ir jaunāki brāļi, dzīvnieki-tātad par to,kā audzinātu, šaubu vairs nav. Visi apkārtējie jau zin,ka esmu stingra audzināšanā, man ir savi likumi-nekāda slinkošana un vaļošanās. Bet arī mīļumu no manis nav ar koku jāizsit, ja viss ir kārtībā-tā ir pārpārēm.
Pati esmu audzināta ļooti brīvi, bet neuzskatu,ka tas ir pareizi.

Vienīgais, kas man pašai traucē-ja redzu,ka citu bērnus izlaiž un neaudzina. Un labus vecākus (tā no sava acupunkta) redzu maz. Tas arī ir bēdīgais faktors. Paraugamies uz bērniem-veikalā, parkos..
03.08.2011 13:58 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neuzskatu, ka es būtu audzināta vispareizāk, man ir savi niķi un stiķi, bet ir arī trakāki gadījumi par maniem niķiem un stiķiem.
Kā es audzinātu savus bērnus, grūti pateikt, daudz kas atkarīgs no dzimumam, finansiāliem aspektiem, katrā gadījumā nenestu visu uz paplātes, pat ja būtu iespējas, Iphone telefonus nepirktu un dārgas somiņas arī nē, es gribētu lai mani bērni paši cenšas nopelnīt naudiņu, un lai apkārt nelielās ar tādām lietām, tas var aizskart citus, kuriem tās finansītes ir mazākas, man personīgi nešķiet WOW ja mammuks meitiņai nopērk krutu telefonu, gluži pretēji neredzu par ko lielīties ;-)
03.08.2011 14:10 |

Reitings 16208
Psihologi jau saka ,ka bernu var slipet,dabut ieksa visu ,ko vien gribi lidz 5 gadiem-varbut tiesi tadu uzvedibas etiketi .Atceros ,ka vienmer gribejas ,lai puisi butu tadi tiri,pieklaigi,tadi ,kas patik meitenem! :-)
Nam -nam-es ari sapni redzeju mazos! (l)
03.08.2011 19:33 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Nu, taa kaa man jau driiz buus tas gods buut mammai,tad es jau tagad domaju par to kaa audzinaasu savu bernu. zinu to,ka pirmkart centishos nelutinat,jo man ir taa miikstaa sirds :d otrkaart centiishos vinju maaciit daudzaam lietaam jau no mazotnes,nevis laut iet visam pashpluusmaa.gribas buut stingrai mammai,kuru berns nebaidaas,tacu respektee u nekaapj uz galvas.
03.08.2011 19:39 |

Reitings 16208
Escade-tu ari azbrauci prom pastradat?!Ka tev sokas?Uzraksti kadreiz atkal!Turies!Tagad tu ari esi mammina! (l)
03.08.2011 19:44 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Jaa man sanaks dzemdet seit- Anglijaa. Gaaja un iet jau visaadi,bet katraa zinjaa gaidam to bumbuliiti,un nav ne stresa ne bailju,kaa bija saakumaa,kad iedomaajos,ka buus viss jaadara sveshaa zemee vienai pashai. Bet ir labi
03.08.2011 19:49 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Man šķiet, ka galvenais atcerēties, ka bērni mācās no vecākiem- ja māte bērna priekšā lamās tēvu, bērns arī tā sāks darīt!
Labi-nepērc bērnam iphone vai modīgākās somiņas, bet tādā gadījumā arī pati centies nezīmēties ar tādām lietām, jo, kā jau teicu, bērni visu noskatās no apkārtējiem un jo īpaši-vecākiem :)
03.08.2011 21:27 |

Reitings 16208
hohotuska-man liekas ,ka berni ari daudz sadzejo,bet ne no ka nekas nerodas-tur tev taisniba!Runas veids, manieres,uzvediba cilvekos...tik daudz lietas ,ko panem no vecakiem! |-)
Vienmer atceros ,ka amerikanu mazais puisitis -toreiz vel bija kadi 3gadini iznaca no istabas Hawaii, tads plikins :-P un teica-labrit stulba "Emmanuelle"-skaidrs ,ka majas kads ta bija teicis ...neviens jau neatzisies.Taja bridi bija skumji,bet tad domaju...jadzivo talak! :-)
03.08.2011 21:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits