Jau iepriekš rakstīju, ka adresē, kurā atrodas mans apģērbu salons Čaka 82/84 izīrē arī dzīvokļus, nomas maksa ir 1ls/m2+kom.+ apsaimniekošana, dzīvokļos jāveic kosmētiskais remonts, īpašnieki ļoti patīkami, jo savādāk nenomātu telpas savam apģērbu salonam.
Vitelli vieglāk gatavu izīrēt :) Ai vakar jau bija tāds pats piedāvājums gandrīz, bet draugs labāk piemaksā un dzīvo jau gatavā dzīvoklī... Viņam radies kkāds priekšstats kādam dzīvoklim ir jābūt, un šitā jau man tiek ļoti daudzi dzīvokļi izbrāķēti, jo kkas nav pa prātam (t)
Šodien jau zvanījām vairākiem, paspēja jau kāds paņemt pirms mēs pat paskatīties dabūjām (e) Ai kkāda neiespējamā misija :D
Tur tagad tiek ielikts sludinājums un jau pēc pus stundas tam sludinājumam pāri 300apmeklējumiem :o Šausmas vnk (e)
es vācos prom uz lielāku dzīvokli, bet ļoti rekomendēju savu pašreizējo - gandrīz 50 kvadrāti, 2 istabas, īre 140+komunālie(ziemā ap 100, vasarā - 35). Smuks, viss pilnībā nokomplektēts. Par tādu cenu neviena sludinājuma nav. Saimniece vēl šo to pieremontēs. [email protected]
Labus dzīvokļus ātri izķer, bet, ja padomā, tad ilgtermiņā īrēt dzīvokli bez kosmētiskā remonta ir izdevīgāk kā ar remontu, arī manas komerctelpas bez remonta bija, izremontēju visu izņemot grīdu.
es arī meklēju dzīvokli-galvenais,lai ir 2as izolētas istabas ar visu virtuves iekārtu, veļasmašīnu. pārējās mēbeles nav obligātas. tā,lai nebūtu pašiem jāveic ūber remonts. ideāli būtu centrā. līdz 200 Ls bez komunālajiem.
aizmirsu pieminēt,vēlams būtu,kur novietot autoun atļauts ar dzīvniekiem.
btw bieži vien ievieto tos sludinājumus ss vai zip un kad zvana, tad visi aizņemti mistiskā kārtā. skatos,ka man ne vienīgajai tā gadās :)