neapskaužama situācija!!!

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Satikos ar vienu puisi(viņš no draudzenes izšķīries un satikāmies mēs,lai tā kā domātu par attiecībām).Pavadījām laiku kopā,nedēļu paciemojos pie viņa.Protams,bija arī sex.Viss ok-viņš teica,ka viņam ir labi utt.Protams,tas jauki un prieks,ka tā.Pēc tam uzgāju viņa un viņa viena drauga saraksti(es biju šokā!!!),kur viņš raksta,ka es gultā viņa skatījumā esmu nekāda,ka esmu bez maz pārāk paredzama un neesmu pierunājama ne uz ko traku(wtf,vispār nekas tāds nebija,uz neko viņš mani necentās pierunāt!!!),ka viņš tomēr ir izdomājis palikt kopā un veidot dzīvīti ar savu iepriekšējo draudzeni! :-( Pie tāda secinājuma esot nonācis pēdējā vakarā,kad es braucu projām (e)

Vēl melo,ka es pie viņa turos kā traka,kā pie dārgakmeņa(lai gan-pats man visu laiku rakstīja,meklēja rokā,aicināja visur kur!)!

Tagad vairs par mani neliekas ne zinis,laikam viņam vnk vajadzēja nodr***ies (e) Un tagad dusmas,ka pasaka,ka es viņa skatījumā gultā nebiju nekāda,salīdzinot ar viņa meiteni!!!Patiesībā-tizla sajūta ir (t) Kāpēc tad viņš teica,ka ir labi???

Jā,nenoliegšu-nebija man ar viņu arī nekāds superīgais sex-pārāk vienveidīgs,draudziņš tomēr pa īsu (drusku biju šokā,ka ieraudzīju) un sapratu,ka sexa laikā īsti neko nejūtu!!!!Tik bija vēl tāds teksts-nezinu vai ar viņu vēl kādreiz satikties vai nē! (e)

Vai viņš šitādus tekstus bārsta savam draugam tikai tāpēc,lai tipa būtu tāds kruts un parādītu,ka kāda skrien pakaļ??

Varbūt man vajadzētu viņam kaut ko arī tādā stilā pateikt vai vnk tēlot pazudušo un miers?

Vēl tas,ka mums nebija sex katru dienu,tomēr sveša vide,kopā tikai nedēļu,kā var uzreiz novērtēt,cik cilvēks labs vai slikts sexā???

Gribu dzirdēt jūsu viedokļus par šo manu situāciju :-(

02.08.2011 13:07 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Iekomentēšu arī es!
Man kādu laiku atpakaļ bija līdzīga situācija - džekam bija meitene,kuru tā kā sūtīs ratā,mēs abi satikāmies,pavadījām laiku kopā.Protams,beigās šim prātā viss sagriezās un atgriezās pie bijušās!!!Un kas notika?!Protams,viņš viņai par mani neko neteica,slēpa,lai gan viņa bija redzējusi,ka mēs agrāk sarakstījāmies un greizsirdības scēnas gāja pa gaisu.Un pēc laiciņa viņš man teica-tikai neko nesaki viņai,jo tad viss būs galīgā d***ā ar viņu un man būs sev pārmetumi,ko esmu ievārījis!Zināju,ka viņš pa mani arī visu ko stāstīja-ka nebiju gana laba,ka es jau bez maz viņu koļīju utt.Visu apgrieza kājām gaisā!
Un zin-esmu laimīga,ka neesam kopā un viņš nemaz vairs nav laimīgs ar savu tagadējo.Pēc laiciņa tik saprata,ka tomēr labu cilvēku palaidis vaļā.Jo tie mīnusiņi kas bija,bija ļoti vienkārši pārvēršami plusos,bet puisis bija lupata un izvēlējās vieglāko ceļu!
Ieteikums tev-neņem viņu galvā,lai iet pie visiem velniem!!!Tiešām priecājies,ka esi no tāda tikusi vaļā,jo kas zina-vēlāk būtu vēl trakāk un sāpīgāk!
Un par to,ka gultā pēc viņa skatījuma nebiji nekāda,nu zin,lai puisis nefleitē,JO-ja tu tiešām būtu gultā nekas un nekāda,tad arī jums nekāds sex nebūtu bijis!Tā kā-puisis vnk tēlo no sevis vairāk nekā ir!Mērkaķis :-D
02.08.2011 16:30 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Ak jā-un kas zina,ka viņš šitā visu apgriež kājām gaisā un nez ko tēlo,neliekas,ka viņam tomēr kremt,ka nevarēja tevi tā iegūt? |-)
02.08.2011 16:31 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Ak jel.
Ļoti bieži ir gadījies būtu puišu kompānijā, kad viņi aizmirst, ka es arī tur esmu un sāk runāt visādas hujņas par meitenēm, ar kurām ir bijuši kopā vai vnk gulējuši- jbl...viņi stāsta tādas lietas, ka mati ceļas stāvus, nevienu sīkumu nepalaiž garām..
pretīgi klausīties un vēl pretīgāk iedomāties, ka arī par pašu kko tādu noteikti saka, kad attiecības beigušās..

tā, ka ieteiktu to mēslu aizmirst..!
02.08.2011 17:03 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu ja vinjsh ir taaaads cuuka, tad es buutu nenormaali nikna, ka pret mani taa iztureetos aiz muguras, ka nolaistos liidz idiotu liimenim un meegjinaatu to chali sagraut staastot cik ljoti vinja kraans ir mazs.
02.08.2011 17:59 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Tas taču nav vīrietis, kastrēt tādus (e)
Ja godīgi, nesaprotu, Ljika, kā var būt kopā ar cilvēku, kas izsakās ta par otru cilvēku, lai arī kāds bijis sekss. Man tādu vīrieti simts gadus nevajadzētu.
Ketrija, šim puisim pašam ir kompleksi un tici man, Tu pie nekā neesi vainīga.
Lai dzīvo pats ar savu zemo pašapziņu tālāk.
Forget it (t)
02.08.2011 18:04 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
:D es domaaju, ka tu arii netriektu rataa savu chali tikai taapeec, ka tu, pienjemsim, esi labaaka seksaa ;) nepaarspiilee.
02.08.2011 18:07 |

Reitings 912
Nu un kā Tu zini, ko viņš teica par Tevi, kad gulēja ar viņu?
Man attiecībās ir svarīgi, lai vīrietis ciena mūsu attiecības, tāpēc zinu, kad nevienam apkārt neko nestāsta.
Nevarētu būt kopā ar kaut kādu balamuti, kuram galvenais pastāstīt, kāda meitene ir gultā draugiem.
02.08.2011 18:12 |

Reitings 1383
esmu paarliecinaata, ka neko nav staastiijis ;) pie tam shobriid tas nav vairs tik svariigi.
02.08.2011 18:15 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Piekrītu,man arī tas neliekas meiteni cienošs puisis,kas draugam (vienalga,ka labākais vai vēl kāds) stāsta,ka bijis kopā ar meiteni,bet viņa skatījumā viņa gultā ir nekāda!!!Par tādām lietām apkārt nerunā.Un piekritīšu tam teiktajam-ja jau bija tik slikti un tā,kāpēc vispār likās gultā?Tad taču varēja iztikt bez sexa un gaidīt savu princesi,kas būtu īsta grāvēja.Un tomēr man liekas,ka nedēļa nav diez cik daudz,lai otrs pilnībā sevi atklātu sexā,ja tas nav katru dienu.Lai džeks pats arī padomā,kāpēc varbūt viss nebija tik labi un jauki kā vēlētos-viņa manta arī daudz ko ir ietekmējusi!!! |-)
Neņem tādu lupatu galvā,nav to vērts,jo džeks tik grib draugam palielīties,ka šis atšuvis meiču un pats ir super-truper džeks!Riebjas tādi tipiņi!
02.08.2011 18:16 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
tādi vispār ir puiši :-D protams, ne jau visi, bet es piekrītu meitenei (neievēroju niku), ka puiši savā starpā par seksu tādas lietas var apspriest :-O varat teikt, ka jūsu vīrieši nav tādi, moska daži arī nav tādi, bet vairums gan prot nesmukas lietas runāt starp puišiem. bet šis tā kā vairāk attiecas uz noteiktu vecuma grupu (piem. 18-25)
neķer kreņķi par to, galvenais, ka tu pati zini kā ir bijis īstenībā :-)
02.08.2011 18:18 |

Reitings 912
Nu noteikti liels laiks ir pagajis un esat izauguši attiecībās, tāpēc tas nav svarīgi.
Mans bijušais draugs arī man stastija cik foršs sekss ir ar mani, esmu aktīvāka par viņa bijušo, bet tagad saprotu, cik tas bija stulbi no viņa puses! Tik tīniski gājieni.
Bet nu te jau aizgāja nedaudz cita tēma.
Autorei čali, kurš grib savu pašapziņu pavairot citu draugu acīs, stāstot, kāda viņa ir gultā, neiesaku.

02.08.2011 18:20 |

Reitings 1383
Elchaaaa - tieshi taa....gadi iet un praats mainaas :D
02.08.2011 18:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut nedaudz vins ta domaja+vel piepuskoja klat, lai krutak skanetu.
02.08.2011 21:01 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Nevar tak citam dzekam staastiit, cik vina meitene laba gultaa, citadi vel nocels, un tapec vins taa...
03.08.2011 19:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)