Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

neapskaužama situācija!!!

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Satikos ar vienu puisi(viņš no draudzenes izšķīries un satikāmies mēs,lai tā kā domātu par attiecībām).Pavadījām laiku kopā,nedēļu paciemojos pie viņa.Protams,bija arī sex.Viss ok-viņš teica,ka viņam ir labi utt.Protams,tas jauki un prieks,ka tā.Pēc tam uzgāju viņa un viņa viena drauga saraksti(es biju šokā!!!),kur viņš raksta,ka es gultā viņa skatījumā esmu nekāda,ka esmu bez maz pārāk paredzama un neesmu pierunājama ne uz ko traku(wtf,vispār nekas tāds nebija,uz neko viņš mani necentās pierunāt!!!),ka viņš tomēr ir izdomājis palikt kopā un veidot dzīvīti ar savu iepriekšējo draudzeni! :-( Pie tāda secinājuma esot nonācis pēdējā vakarā,kad es braucu projām (e)

Vēl melo,ka es pie viņa turos kā traka,kā pie dārgakmeņa(lai gan-pats man visu laiku rakstīja,meklēja rokā,aicināja visur kur!)!

Tagad vairs par mani neliekas ne zinis,laikam viņam vnk vajadzēja nodr***ies (e) Un tagad dusmas,ka pasaka,ka es viņa skatījumā gultā nebiju nekāda,salīdzinot ar viņa meiteni!!!Patiesībā-tizla sajūta ir (t) Kāpēc tad viņš teica,ka ir labi???

Jā,nenoliegšu-nebija man ar viņu arī nekāds superīgais sex-pārāk vienveidīgs,draudziņš tomēr pa īsu (drusku biju šokā,ka ieraudzīju) un sapratu,ka sexa laikā īsti neko nejūtu!!!!Tik bija vēl tāds teksts-nezinu vai ar viņu vēl kādreiz satikties vai nē! (e)

Vai viņš šitādus tekstus bārsta savam draugam tikai tāpēc,lai tipa būtu tāds kruts un parādītu,ka kāda skrien pakaļ??

Varbūt man vajadzētu viņam kaut ko arī tādā stilā pateikt vai vnk tēlot pazudušo un miers?

Vēl tas,ka mums nebija sex katru dienu,tomēr sveša vide,kopā tikai nedēļu,kā var uzreiz novērtēt,cik cilvēks labs vai slikts sexā???

Gribu dzirdēt jūsu viedokļus par šo manu situāciju :-(

02.08.2011 13:07 |

Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
neņem galvā ko viņš teica par sex un tik neiedzen sevi kompleksos ,lai iet viņš ratā ar savu mazo darudziņu
02.08.2011 13:14 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Man jau liekas, ka džeks vienkārši atrada pats sev galvā visādas ''atmazkas'', lai būtu kopā ar bijušo. Respektīvi, redz, es satikos, bet neviena tapat nav tik laba. Tev neieteiktu to ļoti ņemt pie sirds.
Nu, vienīgi nesmuki, kādā manierē viņš to pasniedz...
Kaut gan, džeku savstarpējās sarunas mēdz būt briesmīgas.
Un protams (PROTAMS) viņš to visu pasniegs tā, lai draugs domā (!), ka viņš ir baigais vecis. (l)

Nerakstīs jau- klau, jaunā čiksa ir baigi foršā, tikia mans draudziņš ir tik mazs, šaubos, ka viņai bija labi. :-D
02.08.2011 13:15 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Kāpēc tad viņš teica,ka ir labi???
-Jo gribēja bezmaksas sexu vēl pāris reizes. Labāk, lai ir nekāds, ne vispār nav.

Vai viņš šitādus tekstus bārsta savam draugam tikai tāpēc,lai tipa būtu tāds kruts un parādītu,ka kāda skrien pakaļ??
-To parasti jautā vīrietim pašam.

Varbūt man vajadzētu viņam kaut ko arī tādā stilā pateikt vai vnk tēlot pazudušo un miers?
-Vienkārši dzīvot un aizmirst viņu.

Vēl tas,ka mums nebija sex katru dienu,tomēr sveša vide,kopā tikai nedēļu,kā var uzreiz novērtēt,cik cilvēks labs vai slikts sexā???
-Vēl viena atradusies! Tevi tiešām šajā situācijā uztrauc tas, cik laba esi gultā? Priecājies, ka par muļķi nenosauca!
02.08.2011 13:15 |

Reitings 663
pirmdiena,patiesībā jau ir tāda stulba sajūta,ka džeks sexa laikā saka,ka ir labi,bet te pēkšņi aiz muguras saka,ka pēc viņa skatījuma gultā esmu nekāda (e)
02.08.2011 13:23 |

Reitings 336
"Jā,nenoliegšu-nebija man ar viņu arī nekāds superīgais sex-pārāk vienveidīgs,draudziņš tomēr pa īsu (drusku biju šokā,ka ieraudzīju) un sapratu,ka sexa laikā īsti neko nejūtu!!!"

sitas izklausas pec aizvainojuma, tu megini vinu tagad nolikt taapat ka vinsh tevi.

Starp citu var gan pec paris reizem pateikt ir vai nav labs gulta, esmu partraukusi attiecibas delj slikta seksa tieshi pec otras reizes. Pirmaja saprotu, ka satraukums un taa, bet ja ari otraja reize virietis mani neapmierina, tad man nav vajadzigs.

Un ja tu neko nejuti, tad nafig tev vinsh? Atzisti, ka jums sanaca fail un pat nemegini vinu uzmeklet. Saprotu, ka tev gribas but tai, kas pamet, nevis, ka tevi pamet, preteja gadijuma ir aizvainots pashlepnums, tacu tava situacija jebkurs meginajums ko labot, visu padaris tikai vel sliktaku
02.08.2011 13:26 |

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 30.04.2010
Ketrija, ar kādu burtu sākas šī ,,jaukumiņa,, vārds?
02.08.2011 13:26 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ketrija, daudz nepatīkamāk ir tad, ja ko tādu pasaka acīs:)
02.08.2011 13:39 |

Reitings 663
Jaukumiņa vārds sākas ar "M" burtu!
Jā,nenoliegšu,biju viņam drusku pieķērusies,bet nesaku,ka viņam draudziņš īss un sexa laikā neko nejutu tikai tāpēc,lai viņu tagad noliktu,vnk tā bija!Jā,sexa laikā tiešām nekādu baudu nejutu,vnk sex kā sex.Prasīju,vai viņam ir labi-atbilde jā,bet tagad-skatos,ka raksta,ka nav bijis labi!
Tagad vispār vairs abi nesazinamies,stulbums kaut kāds-varējām jau visu kā lieli cilvēki nokārtot,bet viņš tagad pie savējās atgriežas un domāja,ka es pa nedēļu (bija ik pārdienu bez maz sex) nez kādu šedevru rādīšu.Neuzskatu,ka bija slikti,vnk džeks grib kruts izklausīties...
02.08.2011 13:41 |

Reitings 336
baudu nejutu,vnk sex kā sex.Prasīju,vai viņam ir labi-atbilde jā,bet tagad-skatos,ka raksta,ka nav bijis labi!

sevi cienosam viirietim ir labi, ja ari sievietei ir labi, ja vinsh redz, ka spej vinai sagadat baudu.

02.08.2011 13:57 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Tiešām izklausās, ka tev tas ļoooti grauž, bet vienkārši aizmirsti viņu! Ja vēl kaut ko rakstīsi, kur garantija, ka atkal kaut ko nepalabos un nestāstīs draugam? Nu tur, ka atkal uzbāzies utt.

Un par to, ko viņš pateica, neņem galvā! :-)
02.08.2011 14:00 |

Reitings 663
Nu tajā brīdī es pat viņam neatbildēju uz viņa jautājumu!
Protams,džeks tagad ņems un mani nomelnos,ko gan citu darīt-lai pats būtu tas dārgakmenis,tipa,kam es turos klāt kā traka!
Tad kāda velna pēc šis vēl domā-ar mani kādreiz satikties vai nē?
No skypa nedzēš ārā,no draugiem arī nē!
Viss līdz šim bija forši,jauki mums kopā,bet te pēkšņi tā - jo jutu jau pēdējās dienas,ka viņa attieksme pamainās,tipa noguris no darba,jāiet gulēt,bet pēdējā vakarā gan kā traks man līda virsū (t)
02.08.2011 14:01 |

Reitings 663
Riebjas,ka viņš vēl savai meičai rakstīja,ka es biju tā,kas viņam prasīja un gribēja attiecības,nevis viņš (e) MELIS!
02.08.2011 14:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ketrija - no Tavas "cepšanās" labāk nepaliks. Viņš vienkārši glābj savu ādu, piespēlējot dažādās situācijās, taisot sevi par labāku, kā viņš ir. Piespēlē Tev, piespēlē saviem draugiem, piespēlē bijušajai.
Viņam tas ir absolūti izdevīgi!
Viss, kas Tev ir jādara, jāsaprot, kas viņš ir patiesībā un jāaizmirst tas kadrs!
Protams, ka ir aizvainojums, bet tās ir emocijas - pieslēdz prātu!
02.08.2011 14:05 |

Reitings 48
Nesaprotu kāpēc meitenes kko pārmet Ketrijai.
Viss taču ir skaidrs - puisis ir āksts, kurš gib palielīties savam draugam un melo par to, ka Ketrija skrien viņam pakaļ.
Par seksu - vienkārši seksuāla nesaderība, tas arī viss.

aizmirsti šo visu pēc iespējās ātrāk ;)
02.08.2011 14:36 |

Reitings 663
Mjā,cenšos visu aizmirst un neņemt galvā,bet pagaidām vēl ir grūti :-/
Tāpat man arī daudzi saka-aizmirsti viņu,tiešām nav tevis vērts un ja vēl šādi izrīkojas,vēl jo vairāk jāsūta ratā.Nedaudz jau biju pieķērusies viņam,bet nu neko-tiešām jāaizmirst gan viņš,gan viņa dumie teksti,lai tikai pats o tā gūtu gandarījumu un parādītu,ka ir nez kāds sexa guru un ērglis (e)
02.08.2011 15:15 |

Reitings 5478
Ja godīgi,lasīju šo diskusiju un man sanāca nenormālas DUSMAS!!! (e)
Kā džeki var būt tik tizli??Bāc-uztaisa pats sevi par nez kādu tur bez maz Romeo,visu lielisko,bet meiteni aiz muguras noliek,ka tas un tas nebija labi.Nu ko tad likās vairākas reizes ar to meiteni gultā,ja jau bija tik slikti???
Nez viņš savai draudzenītei ir pateicis,ka bijāt kopā utt.?Ja nē,uzrīko jandāliņu (e) Šitādi puiši LUPATAS man tiešām riebjas!
Domāju,ka viņam noteikti neko neraksti un ja piedāvā tikties-arī netiecies,vai vnk smagi viņu iznes cauri!!!
02.08.2011 15:31 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Ketrija - pateikshu tev godiigi, tu vnk biji taa, ar kuru uz to briidi vinjam vajadzeeja paarguleet, jo kulakaa vnk sist negribeejaas! piedod, ka tik rupji. Kad mees ar saveejo pashkiiraamies, tad vinsh arii atrada taadu pashu kaa tu. Veelaak, kad saagajam kopaa, stastijis cik iisteniibaa vinjam nepatika ar vinju sekss, bet guleejis ar vinju tikai taapeec, ka slinkums bija mekleet gultas biedreni un kulakaa sist negribeejaas! ticu, ka tas ir pretiigi, stulbi bija tas, ka tu ieraudziiji to saraksti, labaak nebuutu lasiijusi.
02.08.2011 15:36 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
un ne jau taapeec, ka sekss bijis slikts viniem vai kaa tamliidziigi, vnk juutas pret bijusho nav nekur pazudushas ;) taapeec, uztver to mieriigaak visu.
02.08.2011 15:37 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
fuij,kāds cūka!varianti 2:
a. viņš vienkārši zīmējas drauga priekšā, cik kruts ir;
b. viņa kompleksi par mazo krāniņu!!!! :-D
02.08.2011 15:43 |

Reitings 663
Ljika,laikam jau būs vien tev jāpiekrīt! :-) Jo pirms tam,kad tikāmies-pats teica,cik viss bija labi un tā,tagad kad tikāmies-nu pēkšņi nav tas,stulbums!
Vnk kaut kā jau drauga acīs ir sevi jāceļ saulītē un jāparāda,cik viņš kruts utt.Lai jau skrien pie savas bijušās,ar kuru viņam nez kāda saskaņa,patīk viņas brutalitāte,kasīšanās par sīkumiem - vnk noliekot mani,pats gūst baigo gandarījumu!Āksts un nekas vairāk!Vēl redzēju,ka viņš tai meitenei melo,ka nav nekad ar mani ticies,nav nez cik ilgi sazinājies utt.
02.08.2011 15:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits