Satikos ar vienu puisi(viņš no draudzenes izšķīries un satikāmies mēs,lai tā kā domātu par attiecībām).Pavadījām laiku kopā,nedēļu paciemojos pie viņa.Protams,bija arī sex.Viss ok-viņš teica,ka viņam ir labi utt.Protams,tas jauki un prieks,ka tā.Pēc tam uzgāju viņa un viņa viena drauga saraksti(es biju šokā!!!),kur viņš raksta,ka es gultā viņa skatījumā esmu nekāda,ka esmu bez maz pārāk paredzama un neesmu pierunājama ne uz ko traku(wtf,vispār nekas tāds nebija,uz neko viņš mani necentās pierunāt!!!),ka viņš tomēr ir izdomājis palikt kopā un veidot dzīvīti ar savu iepriekšējo draudzeni! :-( Pie tāda secinājuma esot nonācis pēdējā vakarā,kad es braucu projām (e)
Vēl melo,ka es pie viņa turos kā traka,kā pie dārgakmeņa(lai gan-pats man visu laiku rakstīja,meklēja rokā,aicināja visur kur!)!
Tagad vairs par mani neliekas ne zinis,laikam viņam vnk vajadzēja nodr***ies (e) Un tagad dusmas,ka pasaka,ka es viņa skatījumā gultā nebiju nekāda,salīdzinot ar viņa meiteni!!!Patiesībā-tizla sajūta ir (t) Kāpēc tad viņš teica,ka ir labi???
Jā,nenoliegšu-nebija man ar viņu arī nekāds superīgais sex-pārāk vienveidīgs,draudziņš tomēr pa īsu (drusku biju šokā,ka ieraudzīju) un sapratu,ka sexa laikā īsti neko nejūtu!!!!Tik bija vēl tāds teksts-nezinu vai ar viņu vēl kādreiz satikties vai nē! (e)
Vai viņš šitādus tekstus bārsta savam draugam tikai tāpēc,lai tipa būtu tāds kruts un parādītu,ka kāda skrien pakaļ??
Varbūt man vajadzētu viņam kaut ko arī tādā stilā pateikt vai vnk tēlot pazudušo un miers?
Vēl tas,ka mums nebija sex katru dienu,tomēr sveša vide,kopā tikai nedēļu,kā var uzreiz novērtēt,cik cilvēks labs vai slikts sexā???
Gribu dzirdēt jūsu viedokļus par šo manu situāciju :-(