"Viņa izskatās pēc jeb ko vīrieši necieš sievietēs?

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009

Ko jums zināmie vīrieši necieš sievietēs? Kādas izskata nianses, rakstura iezīmes? Jebkas, par ko viņi saka: "Man nepatīk", vai vienkārši nepatikā rauc degunu.

Šo jau pieminēju kādā diskusijā, bet tēmas iesākumam ļoti labi noder. :) Viņš atkal ir devies medīt. Nomedījis sievieti, uzaicinājis uz randiņu. Viss kā pienākas-labs restorāns, laba atmosfēra, glīta meitene, bet ak vai-viņa skatiens aizķērās pie spalvām daiļās būtnes degunā. Un tās nebija vienkārši pāris spalviņas, tas bija pamatīgs melnu spalvu kušķis, kas tur rēgojās. Lieki piebilst, ka otrais randiņš nesekoja, lai gan meitene jauka. Piebildu, ka spalvas taču var izgriezt, bet viņu tas nepārliecināja, jo vienmēr skatoties uz viņu prātā zīmētos aina ar spalvu kušķi.

01.08.2011 15:55 |

Reitings 184
Izņemiet atstarpes, bet šajā rakstiņa var izlasīt pāris vīriešu uzskatus .
01.08.2011 23:06 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Tas gan, visiem viens un tas pats nekad nešķitīs saistošs, un tas ir labi, citādi būtu pilna pasaule nelaimīgu, skumju, vientuļu cilvēku, ko neviens nevēlētos par savu partneri ;-)

Lollipop, tas, ko Tu uzrakstīji, ir skaisti un pareizi, taaaaču es atceros, kā vēl pavisam nesen kādu cosmo meiteni aprunāji par viņas nesimpātisko seju un grandiozo pakaļu. Vai inteliģenta attieksme un nevērtēšana pēc izskata attiecas tikai uz vīriešiem? :-P
01.08.2011 23:17 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
tā pati

Es uz to neiespringstu, ironizēju drīzāk. Tas taču ir smieklīgi, ja vīrietim Tu nepatīc kaut vai tikai tāpēc, ka Tev ir ne tāds matu tonis vai kurpes nav saskaņotas ar somiņu.
02.08.2011 00:17 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
luīzeluīze
Viena lieta, kad pēc skaistuma vērtē cilvēkus, ar ko draudzējas, pilnīgi cita, kad cilvēks ar savu ķermeni reklamē- modeļa darbs. Ja cilvēks reklamē apģērbu- viņa augumam jābūt proporcionālam (nav pat jābūt kaulu kambarim un tuvu 2 metriem)- tā, lai paskatoties bildi, sagribas izskatīties tāpat kā modelei. Bet ja apģērbu uzģērbj cilvēkam ar neproporcionālu augumu (nav pat svarīgi, kādi defekti)- nemaz tādu tērpu negribas laikot, jo bilžu skatītājs taču ne vienmēr var saprast- vaina drēbē, šuvumā vai modeles augumā. Tas ir gluži tāpat kā mēs negribētu lietot sejas krēmus, uz kuriem būtu redzama pumpaina modele ar palielinātām porām, ziliem riņķiem zem acīm, sarkaniem kapilāriem, utml. Vai manikīra reklāma meitenei ar kārpainām, tulznainām rokām.
Bet ja mūsu draugu lokā būtu meitene ar šādu seju- vai tad kādu tas uztrauktu? Mani noteikti nē! |-)
02.08.2011 01:44 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
manējam nepatīk tādas ar kurām ir sarežģīti komunicēt,kas uztraucas par katru sīkumu un nav dabiskas.kas mēdz visu sarežģīt un taisīt drāmu...blondīnes ar nav cieņā un apaļītes...
vispār visiem man zināmajiem puišiem nepatīk apaļīgas meitenes,kurām nav sava stila un ar kurām kopā ir garlaicīgi,kas ir pelēkās peles.
02.08.2011 01:45 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es arii domaaju, ka diezvai ir jeega sai diskusijai. skatoties jebkuraa sabiedriskaa vietaa, paari ir dazaadi un tas noziimee ka katrs cilveeks kaadam patiik. daudzas te teica, ka viiriesiem nepatiik apaliites , skatoties uz ielas , kafejniicaas , pludmalee ir tik daudz aplaiisu, kuraam ir viirs un beerni..tad jau vinjas ir kaadam patikusas..veel itkaa daudziem nepatiikot blondie un melnie mati- mulkjiibas!!! :-P taapat par garajiem nagiem utt... tiesaam katram ir sava gaume, un kaa saka par gaumi jau nestriidaas :-D :-P
02.08.2011 02:02 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Maneejais vienkaarssh - galvenais, lai nav stulba vai paaraak maaksliiga. Izskataa, lai nav negliita, bet to kaadas vinjam shkjiet gliitas un negliitas, es nezinu.
02.08.2011 02:06 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
smēķēšanu,klusēšanu
02.08.2011 02:07 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Oi, es līka. :D :D
Es varu likt roku uz sirds un teikt, ka man zināmie vīrieši nedala niansēs piem. iepazītos, bet viņai pretīgi šorti. Viņi skatās tā izpludinātāk. Izskats arī var nebūt pats galvenais, ja raksturā ir perfekta saderība. Man arī piem. patīk tumšie un sportiskie stabilie, bet iemīlējos blondā, nesportiskā avantūristā. Es nešaubos, ka puse no šiem jauniešiem aizmirstu, ko teikuši, ja piem. Džollija būtu pieaudzējusi matus vai nagus. :D
Ja tā padomāju, lielākā daļa no man zināmajiem vīriešim nekad nesaka- pakulgalva vai paskaties ,cik tā pretīga. Viņi kkā ar cieņu izturās jau tāpēc vien, ka sieviete ir sieviete un cilvēks beigu beigās. Tāpēc man tā dīvaini, ka mēdz tā nicīgi noirst.
02.08.2011 02:27 |

Reitings 5709
Tā kopumā varu teikt, ka, cik man teikts un cik esmu dzirdējusi vīriešu izteikums, tad tā izteikti nepatīk, kad sieviete nav sievišķīga. Ā, un pārlieku lielais feminisms arī kaitina.
02.08.2011 02:32 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
smēķēšana viennozīmīgi..
02.08.2011 02:34 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
mans nemīl garus feikos nagus, zābakus līdz celim uz biksēm , botoksu lūpās , protams, pārforsētu meikapu, pārlieku saldas smaržas, it īpaši vaniļu .

02.08.2011 02:35 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
smēķēšanu un dzeršanu nemineju, jo tas ir pats par sevi saprotams . meitenēm to nedrīkst . nedrīkst un viss. saku tāpēc, ka darbojos klubu sfērā un tos apdzērušos sieviešus redzu katras brīvdienas .
02.08.2011 02:37 |

Reitings 5709
Jā, es tikai vienu vīrieti zinu, kuram patīk, kad sieviete smēķē. Uzsvars gan jāliek uz Sieviete, jo viņam patīk tieši tādas elegantās būtnes ar sarkaniem nadziņiem un slim cigareti rokās. Bet nu jā, tik vienu tādu zinu. :-D
02.08.2011 02:38 |

Reitings 240
Reģ: 16.06.2009
Vairumam nepatīk prastas sievietes.

Bet man liekas ļoti interesanti ka vecim var nepatīkt kaut kādi sīkumi,kā piemēram zābaki līdz celim. Parasti jau vīrietis redz to veselumu un kopumu,bet tādās detaļās neiespringts. Nerunāju,te par nekoptiem nagiem,matiem,spalvām utt. Runa ir par apģērba detaļām un citiem niekiem.
Man vienmēr smiekli nāk par tām sievietēm un vīriešiem, kas saka ka RIEBJAS silikona krūtis. Protams,acīs krītošās,pārspīlētās utt. var pamanīt. Īpaši ja iet runa par tausti. Cik vispār tāds vidusmēra vīrietis ir taustījis krūtis,nemaz nerunājot par silikona krūtīm. Da neko tur nevar sajust atšķirīgu,tāda plika mūldēšana vien ir. Es tagad nerunāju par ļoti retiem gadījumiem ,kad kkas noiet greizi,jeb arī tur tā silikona ir tik daudz ka to nav iespējams neredzēt un nejust.
02.08.2011 03:02 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man ir blondi mati, es eju uz solāriju, man ir riepa un celulīts!Vispār jābrīnās, kā kāds vīrietis man vispār dzīvē klāt ir pienācis, jo pēc jūsu stāstītā man jau sen vajadzēja nošauties :-D
visā visumā smieklīgi, jo lielākā daļa noteikti aprakstīja, nevis to, ko dzirdējušas no večiem, bet gan to, ko domā pašas!Ja pašai ir melni mati, tad apgalvos, ka čalim riebjas blondīnes, ja pati psihiski nodarbojas ar sportu, tad apgalvos, ka čaļiem patīk tikai sportiskās utt....un, protams, ka jūsejie čaļi iegalvos jums, ka viņiem nepatīk viss, kas nav jums!Ja kāda blondīne pēkšņi nokrāsotos melna, tad čalim uzreiz sāktu melnmates patikt :-D nu tas tā piemēram!
es zinu vienu čali, kuram šausmīgi nepatīk, ja meitenes smēkē, bet viņš to saka visām bez izņēmuma, savukārt cits necieš, ka meitenes nēsā bezpapēžu apavus!netīri, nekopti cilvēki, starp citu, nepatīk vispār nevienam!!
02.08.2011 11:06 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
katte
bet tas tak ir normāli. manējam jau arī nepatīk riepa, bet man ir. manējam nepatīk "grūtnieču" apģērbs, bet es vienalga uzvelku. :-D
nevar jau katrs sev atrast ideālu visā! :-)
02.08.2011 11:14 |

10 gadi
Reitings 10290
+++katte

bet mans vakar teica, ka nepatīkot, ka saģērbjas kā maukas (īsi svārki+tīklenes), smēķē, kā arī nokrāso nepareizā krāsā matus, arī trakā, jo katrai sievietei piestāvot max 2 krāsas :D :D :D
02.08.2011 11:19 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Es busu maigs, un lai neaizskartu kadu no jums, labak neteiksu.
02.08.2011 11:31 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ha, smeiklīgi tie virieši ( zinu tadus personigi) ka šausmigi deklarē ka besī uzpumpētās, ar silikona krutim, pieaudzetiem matiem, kas iet uz solāriju un staigā smaržu mākoni(nerunāju te pa tām lētajām cacām, kas saknapinajusas naudu 5 pieaudzetam matu šķipsnām un uzvilkusas kkadas apbružātas kleitinas, runāju par tiešam seksigam, sakoptām sievietēm) :D Tikai nez kapec, kad rodas izdeviba ar tādu pabučoties, pamīlēties vai pastaigāt kopā izklaidēties, reti kurš pateikt FUJ atšujies :D Ta saka vini vnk tapēc, ka vinji zin, ka tādas meitenes nekad vinjiem nepievērstu uzmanibu, jo tadam vajag tādus pašus - ar super augumu, labu mašinu, naudu, izcilu ģerbšanos .. ( Protams nesaku to par VISIEM - ir tiešām tādi, kam tas liekas pretigi un labāk patik natural meitenes.. ) Tas tā, atkapei, ne atbilde uz jautājumu! :)
02.08.2011 11:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits