nu man bija tā, es arī gribēju smuku mp3.. vispār plejierīšu vēsture ir baigi feinā man :D vispirms pirku mp4, vienā dienā izdzēsās visas dziesmas un neko nevarēju ielikt,māsa pēc ļoti ilga laika (mēneši vairāki) pačekoja un izrādījās, ka var.. tad klausījos tā, caur to mp4, ar māsu vienu vakaru sanāca tā nenopietni uzkauties, nu tiešām nenopietni :D un man bija austiņas ausīs, kaut kā viņa to verķi man saplēsa, ka tas caurumiņš, kurā austiņas liek, nebija lietojams, jo kkāds plastmasiņš izkustējās :D tad es sagribēju mp3, smukiņu un foršiņu ar foršu dizainu un tā,atradu veikalā šo.. domāju, o , forši - 2gb būtu ok, smuks arī un ne pārāk dārgs. nopirku, pielādēju, priecājos tos 3 mēnešus un tad nočakarējās. veikals jau bija aizklapēts - kur man iet? nezinu. labi, dabūju pie dzīvības to savu mp3, pēc neilga laiciņa atkal nočakarējās un tā bija bieži.. un tad vienu dienu viņš uzkārās ne pa jokam un vairāk pie dzīvības normāli viņu dabūt nevar, ja arī teiksim, varu paklausīties kādas dziesmas, tad pirmajās sekundēs atkal uzkarās, tāpēc, reāli nekādas jēgas. gada laikā viņš man ir nolicis karoti, kaut gan garantija bija 2 gadus. bija tieši tāds pats modelis kā tajā zipā ;) tieši tāpēc iesaku tev iet ar līkumu mp3 , kuri ir skaisti un lēti, jo beigu beigās tu iztērēsi naudu pa velti ;) pietam 2x lētāks nekā es pirku.. kur tev garantija, ka uzreiz nebūs jau kāds defekts? labāk vispār uzreiz paņem un nopērc pa lielu summu, labas firmas, ar skaistu dizainu un tā,ilgāk kalpos ;) bet es saku, ka parastie plejierīši tur visilgāk un viņi ir vislabākie, vienalga, ka tas dizains viņiem nav nekāds `baigi foršais` :-P