Ko man darīt tagad?

Reitings 101
Reģ: 26.11.2010

Sveikas, dāmas!

Nāku pēc padoma. Esmu 7 gadus attiecībās, viss ir lieliski, nevienu citu man nevajag un te pēkšņi man sāk rakstīt puisis draugiem.lv portālā. Sākumā mēģināju atšūt, beigās padevos. Tā nu sarakstamies jau vairākas nedēļas. Viņš ir tik citāds, savādāks kā citi. Viņš raksta ideālas vēstules, garas, romantiskas, skaistas, mīļas, vienkārši izcilas, tā ka ikdvienai tas galvu sagrozītu. Ne miņas no klasiskajiem tekstiem, ko raksta vīrieši. Nu jau sarakstes laikā esam aizgājuši tik tālu, ka zinam par otru visādus sīkumus un intīmas lietas. Es burtiski lidoju laikā, kad sarakstamies. Es baidos izjaukt savas attiecības dēļ šiem taureņiem. Ko man tagad iesākt? Es pat nevaru pārtraukt sarakstīties, centos jau, bet tāpat atbildu viņam, jo citādi nespēju. Es gaidu ik vakaru, kad vrēsim atkal sarakstīties stundām ilgi. Man nekad ar nevienu nav bijis tik labi kopā, ne pret vienu neesmu bijusi tik atklāta. Viņš ir ideāls, rūpīgs, uzmanīgs, diezgan nevainīgs savos 25 gados, un es nespēju pārtraukt kontaktus ar viņu, nespēju, lai kā es baidos pazaudēt savas attiecības pašlaik :-/

Tikšanos neieteikt. Es negribu. Es gribu viņu aizmirst.

Ko jūs darītu manā vietā?

30.07.2011 20:57 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
piekritu daudzam meicam-vajag tikties un Tu sapratisi kas un ka...
vai vins zin ka Tev jau ir puisis 7gadus?ko vins par to saka?
30.07.2011 21:45 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Satiecies - varbūt sapratīsi, ka tieši viņš ir tavs īstais. Vai arī riktīgi aplauzīsies un sapratīsi, ka viņš nav tāds, kādu esi viņu iedomājusies. Tev tāpat nav ko zaudēt!
30.07.2011 21:45 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
piekrītu ļoti daudzu meiteņu viedoklim, sākot ar to, ka vēstulēs cilvēks sevi var parādīt visvisādu, bet tikai dzīvē viņš parādās īstajā gaismā. tev vajag satikties ar viņu, lasot komentārus, tiešām liekas, ka esi iedomājusies sapņu princi :-P bet zini, ka tādi sapņu prinči nav, tāpat atradīsies kaut kas, kas tev īsti nepatiks un nebūs pa prātam. tikai satiekoties tu sapratīsi, vai tevi šis cilvēks pievelk tik ļoti, kā domā tagad.. tikai pēc tikšanās tu spēsi izdomāt to, vai tie taureņi vēderā tev ir tik spēcīgi, lai padotos un aizietu no esošajām attiecībām, kaut gan neiesaku padoties pirmajam vilinājumam, jo tie tomēr ir 7 gadi. un tikšanos vajag kaut vai tikai tāpēc, lai tu nedzīvotu tagad visu laiku kā taureņus sarijusies, nopietni ;-) es tavā vietā noteikti dotos kaut vai uz vienu tikšanos ar to jau vien pietiktu, lai izspriestu, cik no tā interneta prinča ir patiesuma un cik tomēr nē. :-P
30.07.2011 23:41 |

Reitings 4
Reģ: 31.07.2011
eu nju tak..nevajag ticet vestuleem...tas i bulshits,jo tas dzeks vnk censas izklaideties..tak nevajag ticet vestuleem!!!Jo tas nau pa iistam.....
01.08.2011 03:53 |

Reitings 4
Reģ: 31.07.2011
eu nju tak..nevajag ticet vestuleem...tas i bulshits,jo tas dzeks vnk censas izklaideties..tak nevajag ticet vestuleem!!!Jo tas nau pa iistam.....
01.08.2011 03:54 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Iesākumā es laikam nemaz nesarakstītos ar kaut kādu puisi. Man draugos ir rakstīti dzejoļi, solītas zvaigznes no debesīm un mūžīgā mīla - es vienkārši palūdzu svešajiem man nerakstīt, jo mani tas neinteresē.
Un kā tu zini,ka cilvēks otrā galā ir tas, par ko uzdodās? Varbūt tur ir resns, pusmūža tēvainis speķainiem matiem, kurš rauj kulakā, lasot par taviem intīmajiem sīkumiem?
Un tā vietā, lai savu enerģiju veltītu kaut kam internetā, labāk vairāk uzmanības pievērstu reālajam vīrietim. Interesantas gan jums ir tās attiecības, ja stundām ilgi vari sēdēt ielīdusi datorā.
01.08.2011 10:49 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Lote26, neuzķeries uz skaistām vārsmām,ko viņš tev velta, saku no pieredzes . Ir cilvēki, kas māk skaisti runāt un tās nebūt nav sievietes. Man arī tā ir gadījies, nu tik skaistas, garas, mīļas un romantiskas vēstules nekad nebiju saņēmusi. Tas man lika justies kā sievietei, īpašai. Un solījumi, kuriem tu nemaz nevarēji neticēt, jo viņš taču ir tik jauks, uzmanīgs un saprotošs, vai ne?
Bet tad sākās attiecības, mīļas sms palika, bet darbi kaut kur aizkrāsnē, atkal skaistie vārdi liek notecēt un tā uz rinķi vien, rinķi vien.
Tas ,ko tu šobrīd redzi ir aisberga viena puse, bet tev nav ne jausmas kāda ir tā otra, neredzamā puse. Un tā jau tik drīz neparādīsies, parādīsies tikai tad, kad būsiet kopā. Jo ir tāda sajūta, ja viņš tevi pierunātu uz randiņu, tad pie sava puiša tu vairs neatgrieztos.
SILTI iesaku, neupurē savas attiecības tikai skaisto vārdu un garo vēstuļu dēļ, tas nav tā vērts.
01.08.2011 11:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits