Sveikas, dāmas!
Nāku pēc padoma. Esmu 7 gadus attiecībās, viss ir lieliski, nevienu citu man nevajag un te pēkšņi man sāk rakstīt puisis draugiem.lv portālā. Sākumā mēģināju atšūt, beigās padevos. Tā nu sarakstamies jau vairākas nedēļas. Viņš ir tik citāds, savādāks kā citi. Viņš raksta ideālas vēstules, garas, romantiskas, skaistas, mīļas, vienkārši izcilas, tā ka ikdvienai tas galvu sagrozītu. Ne miņas no klasiskajiem tekstiem, ko raksta vīrieši. Nu jau sarakstes laikā esam aizgājuši tik tālu, ka zinam par otru visādus sīkumus un intīmas lietas. Es burtiski lidoju laikā, kad sarakstamies. Es baidos izjaukt savas attiecības dēļ šiem taureņiem. Ko man tagad iesākt? Es pat nevaru pārtraukt sarakstīties, centos jau, bet tāpat atbildu viņam, jo citādi nespēju. Es gaidu ik vakaru, kad vrēsim atkal sarakstīties stundām ilgi. Man nekad ar nevienu nav bijis tik labi kopā, ne pret vienu neesmu bijusi tik atklāta. Viņš ir ideāls, rūpīgs, uzmanīgs, diezgan nevainīgs savos 25 gados, un es nespēju pārtraukt kontaktus ar viņu, nespēju, lai kā es baidos pazaudēt savas attiecības pašlaik :-/
Tikšanos neieteikt. Es negribu. Es gribu viņu aizmirst.
Ko jūs darītu manā vietā?