Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Garstavokla svarstibas!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Vai jus neesat ieverojusas,ka jusu garstavoklis mainas,mainot ierasto esanas veidu?Sakara ar maniem cieminiem,saku est daudz tadas lietas,ko parasti ikdiena nelietoju.Ieveroju ,ka darba lielaks nogurums,tads nervozums!Cilveki jau labi gribeja ,saperkot visadus labumus,bet es laikam labak jutos "mazliet izsalkusi".Ka ir ar jums? :-)

30.07.2011 20:54 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
esmu pamanījusi ka ir izmaiņas...vienmēr ir grūti pēc viesībām jo ir daudz apēsts un izdzerts..tad es taisu atslodzīti.. :-)
nav jau ar varu jāēd ja negribas.. :-D :-D
30.07.2011 21:27 |

Reitings 16208
Man vel liekas ,ka ta "iziesana no sava kermena",sava ierasta ritma, bija ari tapec ,ka neesmu pieradusi dzivot kopa ar vairakiem cilvekiem.Daudzus gadus dzivojam divata ar viru! :-)
Vispar divaini-darba neviens man nenoed energiju,bet te uzreiz tads energijas izsikums! :-O
30.07.2011 21:35 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Man garastāvoklis mainās tieši tad, kad ieturu mazkaloriju dienas - samazinās cukura līmenis asinīs, līdz ar to arī seratonīns smadzenēs, viss kaitina, vispārējs nogurums un garastavoklis nekāds. Kad ir tusiņš un ēdu visu ko - tad gan tā nav.
30.07.2011 21:37 |

Reitings 16208
Mes ar manu Francijas draudzeni nospriedam,ka laikam esam loti jutigi "radijumi"-laikam ta ir ,ja cilveki ilgstosi pieradusi est loti vienkarsu uzturu,nekadas sintetikas apkart utt,tad tada lieta ,ka "sintetiskas smarzas" pat izsauc nogurumu,galvas sapes! |-)
30.07.2011 21:45 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Emmanuelle, es nesen dzirdēju kaut kur, ka mēs šodien tērējam aizvakardienas enerģiju. Tā kā jāskatās, ar ko mielojies divas dienas atpakaļ.
Par to "mazliet izsalkusi" tā ir arī man. Ja vēders pieēsts līdz malām, tad visa enerģija aiziet, lai kuņģis ar to galā tiktu, tad ir tāds smagums un apātija, kamēr pārstrādājas. Manā gadījumā tā ir gaļa, kartupeļi..Acīm redzot tā pārtika bija smaga. Nezinu, vai ķīmija pie vainas.
Man mamma pēdējā laikā sūdzās, ka nekas negaršo. Uztaisa kaut ko, bet neapēd. Nezinot, ko gribās. Es saku, ka, ja nezina ko grib, tad vajag kādu dienu pabadoties, tad pat rupjmaizes šķēlīte garšo savādāk.
31.07.2011 01:38 |

Reitings 16208
Sveta-es laikam esmu viena maisa bazama ar tavu mamminu!Es vienreiz iedomajos ,ka ar mammam man butu daudz ko izrunat...visada zina!Es te runaju ar meitam,bet butu labi,ja varetu laikam padiskutet ari ar kadu mammu! :-)
Man nopietni runajot tie musu ciemini-radini izsita no sliedem visada zina!
Man liekas ,ka tas ierastais dzives ritms dod man tadu mieru,tadu harmoniju.No vienas puses priecajos ,piemeram, par jauniem skaistiem makslas darbiem,no otras puses ,meginu atrast katram darbinam piemerotu vietu!Man loti nepatik piebliveta maja-tada,ka nav "elpas"!
Par esanu-sodien pusdienas apedu mazliet brunos risus un ceptu lielopgalu un jutos loti labi-nekadas treknas merces,nekadas nezinamas receptes! :-D
31.07.2011 01:54 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Emmanuelle, hm, manuprāt, Tev vajadzēja veidot diskusiju sadaļā attiecības, nevis veselīgs dzīvesveids. ;-)
Vai tik vaina nav tajā, ka ciemiņi nebija tie "vienas enerģijas" un bija nedaudz vairāk jāpatērē enerģija, lai uzturētu ciemošanās garu, jo tā viesmīlība tomēr bija tāda formāla? Pārāk dziļi nācās ielaist savā "burbulī", tāpēc tagad ir tādas emocionālās paģiras? Es varbūt kļūdos, bet tā šķiet. :-|
31.07.2011 02:36 |

Reitings 16208
Sveta-paldies !Tiesi ta :-) !Laikam paies laiks ,kamer naksu pie jegas...! |-) Staigaju vel joprojam ka menesserdziga...! :-D
31.07.2011 03:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits