labrīt!
šodien izskatās skaista diena, bet negribās man ārā līst no mājas!!!man patīk mani draugi (l) vakar visiem, kam prasu, vai nu romantiskie vakari, vai neko nedarīs, bet, protams, ap pulksten 23.00 visi mani sāk masveidā trobelēt, ka jāiet tusēt!Viena družka sauca uz Kefīru, cita uz mājas ballīti, cita- uz Kaļķiem!Bet es jau biju tā iesūnojusi savā depresijā, ka negribējās pilnīgi neko ;-)
Tā vietā noskatījos divas šeit ieteiktās filmas- Walk to remember un Notebook!Zinu, ka vecas, bet nebiju redzējusi, gribējās kko deprsīvu!Biju, maigi sakot, vīlusies!Abas nekādas, un raudiens toč nenāca!Sitie mani nost, bet nu tā Walk to remember bija dikti paredzama!Uzreiz bija skaidrs, ka džeks iemīlēsiues tajā losīgajā meitenē, un tad, kad viņa pateica, lai šis neiemīlās, uzreiz sapratu, ka viņa gan jau mirst! (e) :-D sviests kkāds!!
Vēljoprojām gaidu ieteikumus par gruzīgu filmu ar nelaimīgām beigām, bet nevis šitādus salkanus mīlas stāstus!Gribu tādu, kur kāds tiešām paliek neizsakāmi nelaimīgs beigās, bet ne tādēļ, ka kāds nomirst!!!
Tapē man ļoti patīk "Love actually", ka tur viss balansā- dažiem beidzas ar happy end, savukārt citiem- nekā! ;-)