Man ir puisis pusotru gadu, dzīvojam kopā. Jauks, labsirdīgs cilvēks, izskatīgs, kad esam kopā, vienmēr jūtamies labi, mēs neapnīkam viens otram. Bet kāpēc viņš ir tik slimīgi greizsirdīgs?! Ne reizi neesmu viņu krāpusi un nemaz nedomāju par to, man nav nekādas vajadzības to darīt. Bet viņš regulāri iečeko manu telefonu, datora vēsturi, tādā garā. Un tad tēlo, ka to nav darījis,jo viņš zina, ka mani tas sāpina un tracina, ka viņš man visu laiku neuzticas un grib visu kontrolēt - bet jautājumi, ko viņš man uzdod, viņu nodod. Viņam riebjas, ja uz mani kāds kaut vai mazliet pat paskatās. Bet šeit, Anglijā, ir TIK VIEGLI pievērst uzmanību, pašai pat negribot. Nu jā, un seko tracis. Nesen atklāju, ka viņš zina veidu, kā ielogoties manā FB profilā vai draugiem.lv profilā - acīmredzot Mozilla Firefox to kaut kādā veidā kaut kur saglabā. Kļuvu aizdomīga, jo viņš man prasīja lietas, kuras viņš nevarēja zināt, un pieķēru. Tobrīd man jau bija - ak, jēziņ, cik var... Bēdīgi. Es tiešām mīlu šo cilvēku un mēs plānojam būt kopā, bet nezinu, vai ir vērts un vai šis visu neizpostīs. Jo katru reizi, kad kas stulbs no viņa puses nāk ārā, man šķiet, ka esmu kopā ar idiotu.. un es negribu būt kopā ar idiotu! es viņam to esmu teikusi neskaitāmas reizes, viņš saprot, bet.... ieradumus, acīmredzot, grūti mainīt.
Viņam, piemēram, ne visai patīk iet uz kādu party kopā, jo viņš jūtas "apdraudēts". Diezgan daudz viņa draugu šīs greizsirdības sakarā par viņu jau smejas.
Kaut kas mainīsies? kāda ir jūsu pieredze?