Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

greizsirdīgs pēc velna

 
Reitings 1
Reģ: 30.07.2011

Man ir puisis pusotru gadu, dzīvojam kopā. Jauks, labsirdīgs cilvēks, izskatīgs, kad esam kopā, vienmēr jūtamies labi, mēs neapnīkam viens otram. Bet kāpēc viņš ir tik slimīgi greizsirdīgs?! Ne reizi neesmu viņu krāpusi un nemaz nedomāju par to, man nav nekādas vajadzības to darīt. Bet viņš regulāri iečeko manu telefonu, datora vēsturi, tādā garā. Un tad tēlo, ka to nav darījis,jo viņš zina, ka mani tas sāpina un tracina, ka viņš man visu laiku neuzticas un grib visu kontrolēt - bet jautājumi, ko viņš man uzdod, viņu nodod. Viņam riebjas, ja uz mani kāds kaut vai mazliet pat paskatās. Bet šeit, Anglijā, ir TIK VIEGLI pievērst uzmanību, pašai pat negribot. Nu jā, un seko tracis. Nesen atklāju, ka viņš zina veidu, kā ielogoties manā FB profilā vai draugiem.lv profilā - acīmredzot Mozilla Firefox to kaut kādā veidā kaut kur saglabā. Kļuvu aizdomīga, jo viņš man prasīja lietas, kuras viņš nevarēja zināt, un pieķēru. Tobrīd man jau bija - ak, jēziņ, cik var... Bēdīgi. Es tiešām mīlu šo cilvēku un mēs plānojam būt kopā, bet nezinu, vai ir vērts un vai šis visu neizpostīs. Jo katru reizi, kad kas stulbs no viņa puses nāk ārā, man šķiet, ka esmu kopā ar idiotu.. un es negribu būt kopā ar idiotu! es viņam to esmu teikusi neskaitāmas reizes, viņš saprot, bet.... ieradumus, acīmredzot, grūti mainīt.

Viņam, piemēram, ne visai patīk iet uz kādu party kopā, jo viņš jūtas "apdraudēts". Diezgan daudz viņa draugu šīs greizsirdības sakarā par viņu jau smejas.

Kaut kas mainīsies? kāda ir jūsu pieredze?

30.07.2011 07:40 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Cik zinu no pieredzes - tas nepāriet. Jā, laika gaitā tas mazināsies, bet tas laiks būs ilgs. Zinu vīriešus (savos rados), kas tā īsti meta pie malas šitās muļķības tikai pēc laulībām un bērnu piedzimšanas, kad viņu sievietes vairs tā īsti ārpus mājas negāja... Viena no manām draudzenēm tagad ar to cīnās un teikšu godīgi - pat man tas ir apnicis, nezinu kā viņa ar to sadzīvo, jo tās greizsirdības lēkmes pārsvarā ir TIK muļķīgas. Tomēr saprotu arī vīrieti, jo pati mēdzu būt stulbi greizsirdīga. Un es zinu, ka tāda esmu un cik tas ir muļķīgi, bet nevaru sev neko padarīt. Iemesls? Katastrofāli zema pašapziņa. Ja salabosi sava vīrieša pašapziņu (kas nebūt nav ātri un vienkārši izdarāms), tad arī novērsīsi viņa greizsirdības lēkmes. Jautājums, vai mīli viņmu pietiekami, lai varētu to pieciest, iespējams, visu mūžu...
30.07.2011 12:22 |
 
Reitings 648
Reģ: 29.01.2009
Ir gadījušies arī man tādi eksemplāri. Un zini, tas tiešām nepāriet, varbūt tikai mazinās vai arī tev vienkārši jāiemācās ar to sadzīvot. Mans ex taisīja scēnas par visu- maniem draudzeņu vakariem, skandinot, ka gan jau es eju puišos, par manu ģērbšanās stilu ejot uz iniversitāti, ka tad es ģērbjos seksīgāk, nekā ejot kaut kur kopā ar viņu,jo redz, viņaprāt man patīkot kāds no kursa biedriem, regulāri tika pārbaudīti telefona zvani, sms, vēstures, kopētas pat manas sarakstes ar draugiem kamēr neesmu mājās no mana privātā PC kam šis bija uzlauzis paroli, lai to vēlāk iebāztu man acīs... Es esmu tāds tips, ja es gribu,tad es daru, un man vienalga ko citi saka, pēc šāda principa arī dzīvoju. Piem: Jau nedēļu pirms puisim teicu,ka man ir ieplānots meiteņu vakars, lai šis paspēj man nolasīt lekciju par iešanu puišos un uztaisīt citas scēnas un tad devos ballēties. Puisis ar laiku vienkārši pierada pie tā, bet vienalga turpināja darīt tās lietas, kurās viņš var mani izkontrolēt, piem.sms baudīšana, zvani utt. Beigās man vienkārši tas viss bija līdz kaklam un mēs izšķīrāmies. Visdrīzāk tev vai nu būs jāpaliek par mājas peli vai jāvelk savs čalis visur līdzi, lai mazinātu viņa greizsirdību.
30.07.2011 14:06 |
 
Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
ar šitādiem greizsirdīgajiem nav nācies saskarties, bet nu izklausās,ka tas varētu būt ļoti traki. brīžiem man gribētos,lai manējais būtu kaut vai tikai nedaudz greizsirdīgs, bet viņš ir tādā čilā par to visu, jo vnk man uzticas.
ir tāds teiciens - kas vainīgs, tas bailīgs. nezinu, vai to var attiecināt šajā situācijā, bet derētu par to padomāt.
30.07.2011 14:31 |
 
10 gadi
Reitings 6246
Reģ: 01.04.2009
Es no iepriekšējā puiša tieši tā iemesla dēļ arī izšķīros, jo man nebija pieņemams, ka viņš čeko manu draugiem.lv profilu un telefonu un pat atbild manā vietā uz vēstulēm (e)
Tāpat arī tracināja tas, ka neļauj man satikties ar citiem puišiem (vnk klasesbiedriem) un gaida pie viņu mājām, kamēr es iztusēšos, lai vestu mani mājās. Domāju, tādi nemainās un Tev nāksies piedzīvot ne to vien nepatīkamu.
30.07.2011 15:15 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
diezvai greizsirdiibu var izmainiit..
30.07.2011 22:41 |
 
Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Greizsirdību VAR izmainīt, bet šeit jau izklausās, ka vīrietis paša spēkiem galā netiks. Greizsirdības cēloņu noskaidrošana, darbs ar sevi un domāju, ka rezultāti neliks sevi gaidīt. Protams, tas var būt gadu jautājums, bet ne neiespējami.
31.07.2011 13:17 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nekas nemainisies. bet ar to var sadzivot, protams, ja tavs laiks un nedaudz nervu ir si cilveka verti.
kad vins ir griezsirdigs, tad nesac dusmoties, bet normali runa, ka vienmer, evis no sadas opers:ak dievs!!!!!! atkal tu sac? nu cik var? neesi tak idiots utt.
ja ir muzia greizsirdiba(kipa, ka ar draudzeni kur ej), tad sagada pieradijumus, ka ar to draudzeni esi laiku pavadijusi, nevis kadu sapnu princi balta zirga. un zini, ar laiku tas nedaudz mazinasies, ja tik loti to visu nenemsi piere.


nez, varbut esmu jociga, bet mans virietis ari ir g-sirigs...un jasaka, ka es labak dzivoju ar sadu cilveku, nevis tadu, kurs nekad nepaliktu greizsirdigs, jo tad es justos vinam nevajadziga.
01.08.2011 03:36 |
 
Reitings 336
Reģ: 29.01.2009
mans ex bija tads, kad nebijam viena valsti zvanija man 10x, lai paprasitu,ko daru un ar ko esmu kopa.
Rezultats: vins ir mans ex :-)
01.08.2011 15:19 |
 
Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Greizsirdību var mainīt, bet tikai pats to var izdarīt.
Bet daudzas sievietes ir pašas vēlas greizsirdīgu vīrieti (vismaz nedaudz, lai sajustu uguni vīriešu acīs).

Agrāk es biju ļoti greizsirdīgs, bet saprotot pamatiemeslu var laika gaitā atrisināt problēmu.

Tagad man greizsirdība vispār pazudusi. Dažu mēnešu laikā sajūtu greizsirdību uz 5 sekundēm. Tāpēc pat nav nekādu ārējo emociju uz šo sajūtu. Pat grūt noticēt, ka jaunībā biju slimīgi greizsirdīgs.
01.08.2011 16:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits